Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Nescafe Dolce Gusto

Oaspete Mada

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Am dorit aparatul de cand a aparut, am avut o tentativa sa-l achizitionez de sarbatori si am amanat momentul. De cand a aparut oferta cu OMW l-am luat. Il folosesc de vreo 2 luni si sunt foooarte multumita de el. Cafeaua iese exact ca la cafenele :), asa cu spuma aia :).....

Folosesc cel mai mult expresso intenso, cutia este in jur de 24 lei (acum se gasesc si la Mega Image) si sunt 18 cafele in ea. Pret calitate eu zic ca este foarte ok.

Ia-l fara ezitare.

Distribuie pe alte site-uri

Si eu am de cand e oferta in OMV. Initial am fost dezamagita fiindca am incercat toate sortimentele (la vanzare am primit o cutie cu 2-3 capsule din fiecare)....

Dupa aceea ne-am fixat eu pe Expresso Intenso, sotul pe Caffe Lungo. Au si pt copii capsule de nesquiq. E buna cafeaua (cum zice Absoluta, chiar iese cu spuma aia ca la cafenea) si e f comoda metoda....pui capsula, faci cafeaua, o arunci, tzaca-paca...

Intr-adevar, costurile sunt mai ridicate decat la cafeaua la ibric sau cea la filtru dar si comoditatea isi merita banii, plus ca, la acelasi aparat, fac pt toata familia.

Pe scurt, da, merita.

Mina si

Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati

din:09.09.2004

cronicile vizigotului

TocanaDeCuvinte

Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Eu am castigat unul asta iarna, pe DC, la un concurs[:)]

Imi doream tare mult unul, dar amanam din motive financiare si l-am ridicat exact pe 24 decembrie.

Imi place mult.

Intre timp am invatat sa caut pastilele si prin alte parti; daca va uitati pe okazii.ro, o sa fiti surprinsi.

Uite un exemplu (primul de care am dat):

http://www.okazii.ro/catalog/57710112/capsule-nescafe-dolce-gusto-doar-latte-macchiato-stoc-limitat.html

Rufus, Tora si iadele[foto] Retrospectiva 2008 Retrospectiva 2009 Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

• 2 weeks later...

eu mi-am cadorisit sotul anul trecut de craciun cu un aparat de acesta, varianta picolo (din lipsa de spatiu pri bucataria plina de tot felul de aparate)

il pandeam de ceva vreme, ni-l doream amandoi si cum l-am vazut la un pret ceva mai bun in catalogul carrefour l-am si luat

il folosim zilnic, e super ok si nu vreau sa va spun ce dezastru a fost saptamana trecuta cand din lipsa de timp si organizare am ramas fara pastile

Mamica fericita de doua buburuze

http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...