geaninaFuica Postat Martie 6, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Martie 6, 2010 ... am o fetita adorabila de numai 11 luni,de ceva timp ii miros balele dar si gurita,cel mai tare dimineata,tin sa precizez ca are 6 dintisori si papa mancarica,nu prezinta alte semne de imbolnavire,este un motiv serios de ingrijorare,am citi un articol aici,dar nu prea ma lamurit,va astept cu sugestii si sfaturi,va rog,multumesc anticipat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ginye55 Publicat Martie 6, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 6, 2010 Si piciului meu ii mirosea gurita, acum vreo 2 luni. Am fost la dr si ne-a dat sa-i facem ex coproparazitologic si exudat faringian/nazal. I-a iesit stafilococ auriu in nas. Am facut tratament cu antibiotic si a scapat de mirosul urat al gurii. Flori,id="purple"> mami de [copil]Eduard Stefan id="purple">(12.10.2008)id="purple"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.