Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Fetita noastra are niste crampe ingrozitoare,plange foarte mult iar scaunele sunt galbene dar apoase si explozive,cand are scaun arunca pana la aprox 1m. Mentionez ca este alaptata numai la san, are 1 luna. Am exclus din alimentatia mea orice inseamna lactate(lapte,branza de vaci,iaurt), niciun fruct crud in afara der banana, nicio leguma cruda, ce putem face? Este normal un astfel de scaun la un nou-nascut, s-a mai confruntat cineva cu aceeasi problema? Multumesc, Mihaela
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

multumesc pt raspunsuri. am fost la pediatru, la 2 de fapt si mi-au spus ca este scaun de fermentatie si ca este din alimentatia mea.am exclus tot ce ar fi putut sa ii faca rau. mentionez ca ea creste in greutate, are 2 maxim 3 scaune pe zi dar apoase. nu stiu ce altecva pot face. nu as vrea sa o trec pe lapte praf dar daca ajung la concluzia ca laptele meu ii face rau atunci nu am alta optiune. am incercat debridad si hidrasec fara niciun rezultat. imi dau seama de ce plange mititica la ce scaune are dar nu stiu ce sa mai facem. poate totusi s-a mai confruntat cineva cu o problema similara, suntem disperati!

Nu te speria,mami! Scaunele explozive si apoase sunt ceva normal la bb alaptat exclusiv la san! Am trecut si eu prin asta si in afara de masaj pe burtica,in sensul acelor de ceasornic,n-am facut nimic. E o problema DOAR daca face mai mult de 4scaune/ora SI scaunele sunt diareice(absorbite de pampers) Pentru crampe poti incerca produsele existente pe piata,poate merge ceva!Incearca Infacol! Sub nici o forma nu opri alaptatul! Laptele tau e cel mai bun pentru copil mai ales ca a luat bine in greutate.In plus,chiar si cu lapte praf poate avea colici! O zi buna si nu te mai stresa![flo] FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Daca nu scaunul nu are mirosul modificat nu e nici o problema. Ai dus pampersul la pediatru? E mai bine sa vada. Roli mami de Andrei [copil](16 ianuarie 2008) si Marc [bonjovi](9 iunie 2006) [url="http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/"]ANDREI[/url] [url="http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/"]MARC[/url] [url="http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/"]VACANTELE NOASTRE IN 4[/url] [url="http://community.webshots.com/user/horianap"]BAIETII MEI IUBITI[/url] Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Va multumesc pt raspunsuri si incurajari! Nu doresc sa opresc alaptarea pt ca a luat 200gr/sapt in greutate dar mititica plange isteric si se linisteste numai dupa ce are scaun, am incercat bonisan, espumisan,gripe water baby, sab simplex, nimic nu merge(sper sa nu se considere anti-reclama) ....mi s-a sugerat de catre un medic rezdent pediatru ca scaunele explozive sunt cauzate de continutul mare de lactoza din laptele matern. ma gandesc poate sa nu mai mananc deloc produse lactate? sa fie asta oare solutia?a mai fost cineva intr-o situatie similara?

• 2 weeks later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...