Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

50 de lucruri care ne irita in Romania

Oaspete desprecopii

Recommended Posts

• Administrators
O idee de la un topic despre dorul de Romania [:D] Haideti sa facem o lista cu 50 de lucruri care ne irita in Romania. Dupa asta facem si lista cu 50 de lucruri care ne plac. Incep eu: 1. Restaurantele in care se fumeaza 2. Presa condusa politic 3. Taximetristii care fumeaza in timp ce conduc 4. Taximetristii nu poarta centura .... lista e deschisa [flo] Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: [url="www.supereva.ro"] Supereva.ro [/url]| [url="http://mirelablog.supereva.ro/dblog/"]Blogul meu[/url] | [url="http://www.facebook.com/#!/desprecopiicom"]DC pe Facebook [/url]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

1. posturile de televiziune 2. presa de scandal 3. cainii vagabonzi 4. nepasarea/indolenta 5. prezentarea femeii ca obiect sexual 6. incultura 7. stalcirea limbii romane .... Momentan atat PS: taximetristii nu sunt obligati sa poarte centura din ratiuni de securitate. Este mult mai probabil sa ii atace cineva sa le ia banii (au fost destule cazuri) decat sa zboare prin geam. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi

- discriminarea - nepotismele - descurajarea calitatii, a profesionalismului - lipsa de educatie - coruptia Pe langa cele amintite de voi, eu m-am gandit ca ar merita amintite si astea. Desi este o legatura intre ele, fiecare are dezavantajul sau, mai ales cand te confrunti direct cu asemenea caractere.

Mizeria - fizica si umana My posts represent my own opinions, thoughts, etc. and no one else's. [cit] Mamica de [url="http://lb3f.lilypie.com/Bkv5m4.png"]Zanuta mica, Anna Laura [zana][/url] [url="http://www.youtube.com/watch?v=ckFvoGRPiCU&feature=related/"]Shape up, Anca![/url] Le meilleur moyen de réaliser ses rêves c'est de se réveiller.

sistemul sanitar/asigurarile de sanatate pensiile mici mall-urile mult prea mari foarte multe banci Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 ) [url="www.dropshots.com/maraki"]Foto Angelo[/url] [url="www.dropshots.com/maraki1"]Angelo1[/url] [url="www.dropshots.com/maraki2"]Angelo2[/url] [url="www.dropshots.com/maraki3"]Angelo3[/url] [url="www.dropshots.com/maraki4"]Angelo4[/url] [url="www.dropshots.com/maraki5"]filmulete maraki5[/url]

Mizeria Bataia copiilor in scopuri educative, in special pe strada Coruptia din justitie Jegul din spitale Mioritismele Misoginismul Cainii vagabonzi Zgomotul Bagarea in seama, sfaturile necerute (vaaai, ai suzeta? rad copiii de tine!) "Descurcatul" Cojile de seminte si gardienii care trec pe langa mancatorii de seminte fara sa-i tulbure Agresivitatea J si Carla (05.02.2006) [url="http://www.prin-casa.ro/"]Culinare[/url]

-mizeria -rautatea oamenilor -lipsa de credinta -lipsa de civilizatie -lipsa de respect -lipsa de educatie -cainii vagabonzi -spaga -fumatul in locuri publice -nepasarea -injuraturile -starea spitalelor, drumurilor -mizeria blocurilor si a lifturilor -gunoaiele din spatele blocurilor -zgomotul claxoanelor inutile -furat=descurcat=inteligent=legal -nimeni nu e tras la raspundere pt faptele sale -cand ai ceva de rezolvat pe la Primarie, admin publica, judecatorie...spitale sau scoli, parca ai avea intilnire cu "Cel de Sus"...spui rugaciunea ca poate se va indura sa te rezolve si speri sa nu te faca sa te simti atit de mic si prost. stai ca daca ma straduiesc chiar am 50: -legi multe, proaste, care nu fac sens si nu sunt cunoscute nici de cei care treb sa le aplice -in magazine nu ai voie sa atingi lucrurile -alimentele si produsele scumpe si proaste -programul incepe la 8 si ei vin la birou la 10 -orice hirtie trebuie sa treaca prin zeci de miini la semnat -glume proaste majoritatea despre sex -mancarea proasta in restaurante -nu mai vb de inmatricularea masinilor din straintate....ca chiar incep sa imi aduc aminte de toate... autobuzele vechi au voie pe strazi dar masina mea apoape noua ca uzura Ford Explorer, nu...ca nu avea Euro 3 manelele si cojile de seminte nerespectarea proprietatii celuilalt reclamele lipsite de bun simt de la tv sau radio michelle

vecinii care asculta manele sa auda tot cartierul![bang][bang] enorm de multe farmacii, parca suntem un popor de bonav, la tot coltul de bloc gasesti una! greseala functionarilor in actele personale, si cozile la care ai de stat dupa aceste incidente ca sa demonstrezi ca ai dreptate si sa ceri dreptate, plus atitudinea cinica mai ales cand stie ca nu locuiesti in tara!Ceva de genul, daca stateai in Romania nu aveai nimic de comentat, dar la ce figuri aveti cei plecati din tara!asta dupa ce cei de la RAR cluj mi-au gresit talonul masinii uitand sa treaca toate datele tehnice, fapt care a demonstrat ca masina mea desi are catalizator in actele fabricii, nu are in actele lor, toata distractia insemnad o diferenta de 100 de euro in plus la taxa de inmatriculare!Au uitat sa treaca filtru de polen [url]ce va mirati doamna ca am uitat ca nu toate masinile au filtru![/url]bun, dar scria in actele ce i le-am dat de la opel!Rzultatul a fost 2 zile de plimbari Cluj- Baia Mare pe banii si nervii mei,in inie la 33 de grade cu burta la gura![pk] Mizeria din blocuri si de pe langa ele! Parcurile de copii mici invadate de golani de 16-18 ani care se urca cu picioarele peste tot! Chistoacele de tigari ingropate in nisipul de pe plaja! Tonele de coji de seminte din trenurie personale!L-am intrebat pe conductor de ce nu ia atutudine de cei ce mananca seminte si arunca pe jos cojile, raspunsul a fost doamna eu am familie acasa, copii si nevasta si nu vreau sa pateasca ceva.De ce nu le spuneti dumneavoastra! numirea tuturor romanilor plecati in Spania capsunari de catre asa-zisa presa romana! faptul ca daca muncesti in occident si mergi in vacanta in tara, iti permiti orice si esti tratat ceva de genul [url] la banii tai![/url]Au impresia ca suntem la adunat banii din copacii occidentalilor!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...