Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 10

Recommended Posts

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Mamicile si burticile din Bacauid="red">Alina(My Lady)(27 februarie 1985)[mamica] de Marie Rebecca Ayanna29 noiembrie 2009Ramona(6 martie 1975)[mamica]de Stefan 27 aprilie 2009Anna(29 martie 1980)[mamica]de Ioana-Maria 11 iulie 2008Karmen(3 aprilie 1979)[mamica]de Roberta-Ioana 3 iunie 2009Mada(2 iunie)[mamica]de Eva Maria14 august 2009Maria-Mihaela(13 iunie 1982)[mamica]de Andi Matei 21 octombrie 2009 si Amalia-Cristiana 14 octombrie 2004Marilena(Gusta)-(15 iunie 1981)[mamica]de Mara Augusta 31 mai 2005Alina(31 octombrie 1975)[mamica]de David Luca 12 februarie 2009 si Alexandru Claudiu 14 august 1997Andreea (Patrisuca) (4 mai 1986) [mamica] de Patricia 31 august 2009
[batetoba]Sarbatoritii lunii Iunie[batetoba]
id="size3">[bis]2 iunie->Madaid="red"> [s][bis]3 iunie -> Roberta-Ioanaid="red"> [s] un intreg anisor [olala][bis]13 iunie ->Mihaela adica subsemnata [:D]id="red"> [s][bis]15 iunie ->Marilena(Gusta)id="red">[s]
id="right">[olala]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

buna fetelor!

am avut cateva zile ft grele cu printesa mea,a facut febra si diaree,in prima faza am crezut ca e de la dintisori, apoi am crezut caa racit un pic cu vremea asta inselatoare.de fapt am mers la pediatra si are enterocolita,microb dobandit de la nepotica mea.(sta in bucuresti si a venit la noi sapt trecuta, s-a simtit ft rau si a stat in spital aici in bc vreo 4 zile numai in perfuzii saracuta , are 1 an si jumatate).mi s-a parut suspect ca facea febra prea mare ca sa fie de la dintisori, 39,1,am avut niste zile si nopti de cosmar!!nu am dormit aproape deloc noaptea de frica sa nu o scap la febra mai mare,era atat de molesita saraca de-mi adormea in brate,nu mai vroia sa manance, acum de 3 zile ii dau antibiotic si si-a mai rvenit un pic,dar are dureri mari de burtica,si nu mai mananca decat san , nu mai vrea altceva. aveti grija de puiutii vostri, si feritii de microbi si spatii inchise, a mea nu prea a fost bolnavicioasa, dar asta ne-a dat peste cap. pediatra mi-a spus ca nici gand sa-i iasa dintisorii acum, chiar daca o mananca gingiile si ii curge saliva in continuu, abia peste vreo 2 luni primii dintisori. va pup dulce

andreea mamicuta patriciei

Buna fetele,

Miha, [pup] pt.noul capitol...

Andreea, imi pare rau sa aud ca micutza are prbl.de sanatate. Ai grija sa ii dai protectie la stomac, sa nu ii strice flora intestinala (Biotixs) daca ia antibiotic, sper ca ti-a zis dr.

Noi continuam sa mergem cu voiosie prin casa, ne jucam cu tati si suntem plini de viata. Tati a primit contractul si pleaca pe 30 aprilie, asa ca de ziua lui Stefan (27 apr.)o sa fie acasa [pk][pk].

Pup fetele !

Citat:
citat din mesajul lui patrisuca
in premergator cand l-ai pus pe stefan? ca ma bate un gand..am postat subiect cu intrebarea asta, si mi s-a spus ca abia cand se ridica ea in picioare in patut. ce spuneti?andreea mamicuta patriciei
align="right" id="quote2">Eu l-am pus in premergator aproape de 7 luni, cand statea bine in funduletz. Parca asa e regula... La inceput il lasam cate un pic, cand era mai marait. In legatura cu dr. dermato., mi l-a recomandat si AnnaBaby, am gasit si pe net referinte bune despre ea, sper sa ajungem maine la ea si sa ne dea o veste buna. Pup [pup]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...