Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Trombofilia o cauza a infertilitatii - 23 -

Recommended Posts

Multumim pentru voturi![flo]Ioanatugs, [flo]Ramonella, [flo]adrianaady, [flo]tamaryllis, [flo]felicia, [flo]cristal1995, [flo]bubulina1, [flo]trutzi, [flo]mada23, [flo]lavinia78,[flo]aspirante bb, [flo]balanta_tm, [flo]miki-miki, [flo]rocris75, [flo]luck

Cap1id="red"> Cap2id="red"> Cap3id="red"> Cap4 id="red"> Cap5id="red"> Cap6id="red"> Cap7id="red"> Cap8id="red"> cap9id="red"> cap10id="red"> cap11id="red"> cap12id="red">cap13 id="red">cap14id="red">cap15id="red">cap16id="red">cap17id="red">cap18id="red">cap19id="red">cap20id="red">cap21id="red">cap22id="red">id="red">id="red">id="red">id="red">Dr hematologi specializati in trombofilie obstreticala:id="size3">id="blue">-in Budapesta dr Imre Bodo id="blue">http://www.medical-center.huDaca selectam limba Engleza, la 'Medical services', alegem 'Hematology, Oncology' si acolo il gasim pe doctor.-in Bucuresti la spitalul Fundeni dr Uscatescu Valentina id="blue"> 021/3180400 sau 021/3180414 pt hematologie int 2257 sau int 2258-in Bucuresti la spitalul Coltea dr Simona Avram id="blue">: 0213874100. Informatiiid="black"> id="size4">Avortul spontanid="red">(art in engleza)Avortul spontan id="red">(art din Revista farmacist)Avortul spontan #8211; tipuri, cauze si simptomeid="red">(art pentrumamici.ro)Cauzele genetice ele avortul spontan id="red">(art semnat de dr.Tutunaru)Trombofiliile-implicatii obstreticaleid="red"> Trombofilia in timpul sarciniiid="red"> art in englezaProfil trombofilieid="red">(art synevo.ro) Profil sindrom antifosfolipidicid="red">(art synevo.ro) Protocol de explorare biologic-hematologica/Ginecologie-obstetricaid="red">postat pe DC de Luca-Luca[flo] Sarcina si bolile tromboemboliceid="red">(art materno-fetala.ro) Strategii de administrare a medicatiei anticoagulante (ANTICOAGULAREA LA PACIENTA GRAVIDA)id="red">Despre trombofilie, ce tb sa stim/facemid="red"> art in engleza Patologia imunologica a implantarii oului id="red"> sursa Pierderea sarcinii din cauze imunologiceid="red">Interactiunea medicamentelor si alimentelor asupra anticoagulantilorid="red">Site babycenter id="red">(contine link-ri utile)Cauze imunologice de infertilitateid="red"> Autor: dr. Dan Tutunaru - medic primar obstetrica ginecologie

Utile id="black">id="size4">Analize Synevoid="orange"> (obs: pt analize de trombofilie bifati sectiunile Biologie moleculara-PCR si Hematologie)Informatii despre analizeid="orange"> Synevo RomaniaAparat pt ascultarea inimiorei lui bbid="orange">[url="http://www.farmac
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Multumim mult pentru capitolul nou!!!Sa fie cu noroc!!!

Ramonel,mami de [aerob] Beaid="red">(08.11.2007)

Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata[pup]id="red">

MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7sid="size1">id="teal">id="Tahoma">

Multumesc pentru raspuns rocris75!!! Sa stii ca si eu ma gandeam la acelasi lucru: ca mi-as dori sa am trombofilie. Nu mi-am imaginat ca voi ajunge sa imi doresc vreodata sa imi iasa niste analize prost!

Nu stiu prea multe lucruri despre trombofilie, doar ce mi-a zis domnul doctor, acum incerc sa aflu si eu mai multe.

Nu stiu desprece analize de mutatii genetice mi-ai scris ... nu am facu asa ceva pana acum. Fac parte tot din gama analizelor pentru trombofilie? Doctorul mi-a dat un bilet de trimitere la Bucuresti pe care scrie "ex de specialitate trombofilii pentru doua sarcini oprite din evolutie in antecedente". Atat. Mi-a spus despre o analiza care se numeste cariotip genetic dar mi-a zis ca pe asta o sa o fac daca nu imi iese nici trombofilia. Te rog sa imi dai mai multe detaii despre analizele acestea pentru trombofilie, eu am crezut ca este vorba de o singura analiza.

Ionela, ti-am trimis mail ca n-ai PM activat.

"Mergeti in meniul din stanga ecranului si apasati pe "Mesaje private". Apoi apasati pe "Optiuni" (in dreapta ecranului), bifati "Activeaza mesajele private" si "Trimite modificarile".

Atentie: in perioada de proba sau daca sunteti suspendat, nu puteti folosi mesageria privata."

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot

Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! [ruga]

id="size1">id="teal">

id="purple">

Ionela bine ai venit!

Anlizele pt trombofilie sunt cele de mai sus.

La Fundeni iti fac numai cateva:proteina C,proteina S,INR,antitrombinaIII si inca cateva.Analizele facute de mine la Fundeni mi-au iesit bine in noiembrie,in ianuarie cand nu eram insarcinata insa acum in martie cand sunt insarcinata(maine fac 5sapt)mi-au iesit destul de prost.

Trombofilia cel putin la mine se manifesta numai cand sunt insarcinata,sarcina este un factor favorizant pt manifestarea trombofiliei.

Bine ar fi daca ai putea sa citesti capitolele anterioare si te asigur ca o sa te cam lamuresti ce e cu aceasta tromofilie.

Rocris pe tine te dor injectiile ?Pe mine ma ustura destul de tare!greturile au inceput?

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sapid="size1">id="teal">

Pentru cele interesate de analizele de trombofilie, am gasit pe alt forum ca se pot face si la Centrul Medical Matei Basarab, cu rezultatele peste 7 zile. www.cmmb.ro

Redau postarea:

"Pachetul de la ei pentru profilul de trombofilie contine: Antitrombina III, Anticoagulant lupic, Anticorpi antifosfolipidici, Proteina C si Factori genetici de risc pentru trombofilie (mutatie factor V Leiden, mutatie factor II, mutatii gena MTHFR). Costa toate 560 lei, ele ar fi costat toate cam 650 lei dar exista o reducere."

Despre Centrul Medical Matei Basarab am citit/auzit doar lucruri bune, par de incredere.. si se fac mai repede si mai ieftin!

"De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck)

VREAU SI EU IN LISTA. Am mai scris si in Trombofilia o cauza a infertilitatii -21- dar nu am scris datele cu rosu, iar in Trombofilia o cauza a infertilitatii -22- am scris cu rosu la pagina 5. Adaugati-ma si pe mine la lista de GRAVIDUTE. Acum am 21 saptamani de sarcina. Se pare ca voi avea o fetita. DPN 17.07.2010. Chiar daca nu scriu zilnic, va urmaresc si va citesc zi de zi.

Graviduta PaulaPor 26 ani, prima sarcina, Gena MTHFR A1298C genotip homozigot, Medic Ginecolog Heim Manuela Satu Mare, Tratament TromboAss 100mg 1/zi, Clexane 0.4 1/zi, Acid folic 5mg 2/zi, Cetebe Zn 1/zi, Utrogestan 1/zi, Elevit 1/ziid="red">

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, ThromboAss 100, Utrogestan, Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mareid="Tahoma">id="size1">id="teal">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...