Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Primul an de scoala:2009-2010 (7)

Recommended Posts

• Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna ziua tuturor dintr-un oras in prag de cod galben de ninsoare.Ma uit in calendar si suntem totusi in 8 martie.Sper ca vremea sa nu o tina in acelasi ritm in lunile care urmeaza.

Ieri am stat in fine in aer liber mai mult timp.Chiar daca era racoare era totusi soare si ne-am dat cu bicicleta prin parc.Am ajuns acasa cu obrajii rosii si pline de veselie.

Mai nou colectionam plusuri.Am umblat ceva ca sa gasesc o pisica,intalneam numa ursuleti ,catelusi ,soricei,testoase si altele neidentificabile[:)]Dar,in sfarsit,victorie:am gasit pisica.Acuma cica sa ma port frumos cu ele,sa nu le trag de urechi,sa nu le arunc etc etc.Mancarea este formata din coli de hartie rupte maruntel-valeleu casa mea.[:D]

Dimineata un flux de flori si sacose care de care mai mari spre scoala.O fi bine,o fi rau,inca nu mi-e clar.Noi am ramas doar la cadoul clasei,mi se pare suficient.

Distribuie pe alte site-uri

si noi am ramas la cadoul clasei, plus am dus un buchet frumos de flori.

va multumesc pentru urari, maine merg si la spital, ca dr a fost plecata la un congres.

La multi ani mamici frumoase si bune!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1">

Cum mi-am alaptat copiiiid="Book Antiqua">id="size2">id="maroon">

Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si [yum] bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">
id="right">

La multi ani,mamici frumoase,bune si intelepte!Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puiutii vostri![pup]

Astazi a fost forfota mare la fiica-mea in clasa...Am ezitat daca sa ii dau si un cadouas pentru doamna inafara de flori,pana la urma am trimis-o si cu ceva simbolic,si mi-a spus azi ca toti copiii i-au dat doamnei si cadou si flori,deci ar fi fost singura fara mot daca eu nu ma gandeam mai bine.In fine...Fiica-mea era tare fericita ca a primit flori si ciocolata de la baieti,a venit cu jerbere si ghiocei si cateva ciocolate acasa si am facut si poza,ca doar e prima floare primita de la un baiat.[:)]Azi din cate am priceput au pregatit mai multe pentru ziua de maine,cand avem faimoasa sarbatorire a celor 100 de zile de scoala,si program pentru mame.Totul e foarte misterios,nu vrea sa imi povesteasca nimic,ca sa fie surpriza totala.Revin maine cu amanunte.[:)]

La Multi Ani si voua, cu intarziere!

Cadoul doamnei a fost din partea clasei, iar noi i-am dus un aranjament floral dragutz. Of course ca s-au gasit cativa parinti sa mai aduca pe langa cadoul, din partea tuturor, o mica atentie individuala..zau daca ii inteleg pe unii dintre parinti[:D]

Astazi este serbare la after, pt mamici, deci astept cu nerabdare.[flo]

Ieri mi-a facut o mare surpriza, a reusit sa obtina locul III pe scoala, la Eurojunior, pe langa diploma a obtinut si un MP3.[:D]

Intreba cineva, parca Sabina de Smart, inscrierile s-au facut din cate stiu eu, noi semestrul acesta am mai adaugat inca o materie la care va participa, asta pt ca si-a dorit el.[alcool]

happiness Serbare cat mai reusita![flo]

Sabina si loryi1974 multa sanatate va doresc![flo]

Felicitari!!!!!! Super tare!

La Smart stiu si eu ca s-au facut inscrierile. In curand ar trebui sa fie si concursul...

Noi nu ne laudam decat cu o raceala si febra, motiv de tras chiulul astazi. Aseara cand am anuntat invatatoarea ca va lipsi, ne-am si distrat, pt ca domnul smecher s-a dus de dimineata la invatatoare si a anuntat-o ca el e cam racit si nu poate sa alerge pe hol si sa tipe (cum fac toti copiii in pauze) si ca atare nu va lua bulina (bulina e "de pedeapsa" si reprezinta teme in plus pentru acasa).

Anya

Am o problema. La ora de sport in aceeasi sala si in acelasi timp mai este o clasa cu o profesoara. Acea profesoara (desi termenul corect cred ca este "nebuna" nu profesoara) este isterica. Adica tipa, cica lovea cu un bat in podea, fluiera, etc. In plus se ia si de copiii din clasa fiica-mii desi nu le este profesopara (prin "se ia" inteleg ca urla la ei, ii pune sa faca genuflexiuni, etc). Profesorul lor nu comenteaza, nu le ia apararea, e ca si inexistent.

Ei bine azi fi-mea a vomitat de stres. Din cauza acestei profe, care nici macar nu e profesoara ei.

Am vorbit cu o alta mamica care mi-a zis ca ieri fetita ei a iesit plangand tot din cauza istericei cu pricina.

Am hotarat amandoua sa facem o plangere la directoare. Cu invatatoarea s-a vorbit la sedinta cu parintii (erau mai multi parinti nemultumiti de acea doamna) dar invatatoarea nu are ce face. E alta catedra si nici macar nu le este profesoara copiilor nostri.

Saptamana viitoare cei 2 tatici vor merge sa vorbeasca si cu doamna cu pricina.

Alte idei? Ce am putea face sa scapam denebuna (ca sincer nu cred ca se va potoli)? Accept si idei neortodoxe. Pentru ca nu vreau sa repete episodul cu vomitatulde stres al propriului copil.

A .. si se duce sotul si nu eu pentru eu cred ca-i sar in gat [:D]

Sorana si Monica (7 ani)

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...