Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

pedichiura la 6 luni de sarcina

Recommended Posts

Buna fetelor!!!!

Am si eu o mare nedumerire. Astazi, cu chiu cu vai, am reusit sa mi fac pedichiura, acasa si cred ca am stat cam mult chircita pentru ca atunci cand m am ridicat bebe era foarte agitat. Sper sa nu fi facut vreo imprudenta, mai ales ca burtica este destul de mare insa mi e frica sa ma duc la pedichiura acum din cauza infectiilor pe care nu le as putea trata acum, daca apar, asa ca am preferat sa ma fac acasa eu.

Voi cum va descurcati cu chestiile astea??????

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Arianutza, decat sa stai in pozitii incomode, dureroase sau deranjante pentru bb mai bine mergi la un salon de incredere si pentru ultima farama de siguranta o rogi pe d-na care iti face pedichiura sa le starga si cu spirt in fata ta!

Oricum eu la primul bb mi-am facut singura pedichiura si din cauza unui colt de unghie taiat prost am sfarsit operata, in luna a 7-a. Mi-a scos unghia pentru ca facusem infectie sum ea [bang]. A fost oribil. Mi-au facut anestezie insa dupa numai eu stiu ce am indurat...

Asa ca, decat alte probleme mai bine lasi sa faca asta cineva care se pricepe, cauti pe cineva de incredere si stai linistita.

Sarcina usoara in continuare!

Mirunam [gravi]4+

le rogi sa le desinfecteze in fata ta..fara suparare si rusine pt ca in joc ii sanatatea ta si a lui bebe.. si nu numai cu spirt..ori intr-un aparat..ori cu solutii speciale..cu spirt nu-i deajuns..

de preferat ar fi sa mergi la un salon mai cunoscut si mai select pt ca cele de cartier nu stii cum sunt..bafta..[:D]

[gravi]16+ cu o minune de [baietel]

poze

arianutza, evita pozitiile ciudate, fiindca ii intrerupi oxigenarea lui bebe. Eu il simteam agitandu-se daca stateam pe dreapta sau pe spate, spre sfarsitul sarcinii, doar pe stanga ii convenea, iar medicul mi-a explicat care este cauza. Du-te la cosmetica/manichiur-pedichiura, si cel mai bine ar fi sa iti iei cu tine instrumentele tale, si sa o rogi sa le mai stearga si acolo cu spirt sau alt dezinfectant (cutasept, de exemplu). Daca face mutre, mergi in alta parte. Eu asa procedez (chiar si inainte de sarcina!), dar o data am avut surpriza ca respectiva a vrut sa incerce forfecuta pe degetul ei, ca sa vada daca poate lucra cu ea[batcap] Am oprit-o, normal, si s-a uitat la mine destul de mirata (sau jignita, mai stii?!...)

Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!

Sunt doua variante dupa parerea mea : fie apelati la sot ( dar daca seamana cu al meu care dezvolta o fobie pentru taiatul unghiilor la alte persoane decat el nu rezolvati nimic ) sau fie mergeti la salonul de manichiura cu instrumentele proprii ... momentan m-am descurcat singura, dar devine din ce in ce mai greu si va trebui in final sa aleg una din cele doua variante de mai sus ( chiar daca asta inseamna obligarea sotului [:D] ).

R_ocsy [gravired] 29 + [fetita] Ana Sofiaid="purple">

AMR 10 saptamani !id="purple">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...