tora97 Publicat Septembrie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 21, 2011 stie cineva cum se poate repara o scara interioara din lemn, care scirtiie? sau pe unde aas putea gasi ceva sfaturi? cu multumiri anticipate [foto]TORA,RUFUS si cele 3 minuni ale lor[foto] "da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luisa1983 Publicat Septembrie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 21, 2011 Citat:citat din mesajul lui tora97stie cineva cum se poate repara o scara interioara din lemn, care scirtiie? sau pe unde aas putea gasi ceva sfaturi?cu multumiri anticipate[foto]TORA,RUFUS si cele 3 minuni ale lor[foto]"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquezalign="right" id="quote2">despre scari din lemn http://www.fierforjatkmc.ro/articole/scari%20de%20lemn.html,,Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii. " Necunoscut Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tora97 Publicat Septembrie 26, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 26, 2011 am dibuit cum sa o repar... acum este tacuta ca un soricel, iar noi, usurei ca niste pisicute [foto]TORA,RUFUS si cele 3 minuni ale lor[foto] "da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olympia Publicat Septembrie 26, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 26, 2011 Asa, bravo si acu tii secret, da? [:)]Era prea uscat aerul in camera, nu? Trebuia umidificator? Pene colorate... cate putin din toate! album gradina Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Publicat Septembrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 27, 2011 A umplut-o de cuie. Cand nu eram acasa, ca sa n-o opresc. A batut cuie in treapta ca sa prinda si contratreapta. Nu cred ca as fi adoptat metoda asta...eu cred ca nu tine, dar nu i-am spus-o[:)] Da, scara e uscata, am revopsit-o anul trecut cu exces de vopsea, la alta scara a tinut figura, la asta nu. Casa e din 1917, asa ca... Rufus, Tora si iadele[foto] Retrospectiva 2008 Retrospectiva 2009 Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olympia Publicat Septembrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 27, 2011 Rufus, tin pumnii sa tina Un cilindru de-ala metalic umplut cu apa si agatat de caloriferul din hol s-ar putea sa ajute si el. Pene colorate... cate putin din toate! album gradina Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scarmanus Publicat Septembrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 27, 2011 Citat:citat din mesajul lui Rufus Casa e din 1917, asa ca... align="right" id="quote2"> Nu as vrea sa fiu indiscreta, dar sunt fascinata de case vechi si ma intrebam daca am putem vedea neste poze cu casa. E casa de tara cumva? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Publicat Septembrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 27, 2011 Indiscreta nu esti...dar nu stiu ce poze sa vezi. Te intereseaza arhitectura exterioara, sau ce? Ca prin interior m-am straduit sa nu mai arate ca in 1917... Nu-i la tara...e pe ditai bulevard in Bucuresti. Rufus, Tora si iadele[foto] Retrospectiva 2008 Retrospectiva 2009 Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannen Publicat Septembrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 27, 2011 Oh,si eu care intrasem sa vad cum o sfatueste Rufus pe Tora sa repare scara [:D] ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natalia_nica Publicat Septembrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 27, 2011 Citat:citat din mesajul lui RufusA umplut-o de cuie.Cand nu eram acasa, ca sa n-o opresc. A batut cuie in treapta ca sa prinda si contratreapta.Nu cred ca as fi adoptat metoda asta...eu cred ca nu tine, dar nu i-am spus-oalign="right" id="quote2">Eu astept raspunsul Torei [:D]"Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. ClarkMami de [cavaler] Denis (17.06.2006) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.