Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

PuiutiDeRandunici*La Multi Ani THEA !!!* (385)

Recommended Posts

[bis]Dupa o minunata Odisee in 161 de capitoleid="red">, randunicile harnicute au ajuns la Scutece! [bis]id="Script MT Bold">
id="size4">
[foto]Au crescut puiutiii!!!id="size5">id="green">[foto]id="Script MT Bold">

Suntem un stol vesel de 103id="green"> mamici-randunici, iar in cuibulete avem (deocamdata): 47 de randuneleid="pink"> si 57 de randuneiid="blue"> + 6id="orange"> mamici [gravi]!!id="size4">
id="red">id="Comic Sans MS">
Puiuti nascuti in Ianuarie 2008: 3id="red"> [copil] (2 [zana] si 1 [cavaler])
id="green">id="Script MT Bold">id="size4">13 Ianuarieid="green">id="size1">Dacianaid="red">-pui de daciana.tid="purple"> (22.02.1979)id="size1">-povestea nasteriiid="size1">
30 Ianuarieid="green">id="size1">Iulia Elenaid="red">-pui de natynicid="purple"> (25.01.1975)id="size1">-povestea nasteriiid="green">id="size1">
30 Ianuarieid="size1">id="green">Sebastianid="blue">-pui de tuchitaid="purple"> (28.01.1978)id="size1"> + Ilincaid="red">(5.07.2005)id="size1">
Puiuti nascuti in Februarie 2008:19id="red"> [copil](14 [cavaler] si 5 [zana])
id="green">id="size4">id="Script MT Bold">13 Februarieid="green">id="size1">Yannis Cristianid="blue">-pui de simonetteid="purple"> (07.05.1974)id="size1">-povestea nasteriiid="size1"> + Luca Anthonyid="blue">(02.02.2006)id="size1"> + Nicholas Ellanid="blue">(14.12.2009)id="size1">
14 Februarieid="green">id="size1">Mihnea Adrianid="blue">-pui de Teo2rinaid="purple"> (08.10.1981)id="size1">
15 Februarieid="green">id="size1">Andreiid="blue">-pui de gbutucicaid="purple"> (28.06.1978)id="size1">-povestea nasteriiid="size1">
15 Februarieid="green">id="size1">Rebeccaid="red">-pui de Monica9id="purple"> (21.04.1978)id="size1"> + Sophiaid="red">(18.11.2009)id="size1">
18 Februarieid="green">id="size1">Vlad Alexandruid="blue">-pui de mimonixid="purple"> (09.08.1967)-povestea nasteriiid="size1"> + Teodoraid="red">(11.09.1993)id="size1">
18 Februarieid="green">id="size1">Robertid="blue">-pui de Roxana Claudiaid="purple"> (27.07.1980)id="size1"> + Catalinid="blue">(05.06.2006)id="size1">
19 februarieid="size1">id="green">Alexiaid="red">-pui de LyMariaid="purple">
21 Februarieid="green">id="size1">Andrew-Johnid="blue">-pui de Honey79id="purple"> (27.06.1979)id="size1">
24 Februarieid="green">id="size1">+id="black">id="size4"> Bogdan-Matteoid="blue">-pui de diana gid="purple"> (31.12.1981)id="size1">[flo]
24 Februarieid="green">id="size1">Stefan Dacianid="blue">-pui de annya74id="purple"> (12.10.1974)id="size1">
25 Februarieid="green">id="size1">Rebeccaid="red">-pui de clauclauid="purple"> (26.05.1977)id="size1">-povestea nasteriiid="size1"> + Razvanid="blue">(11.01.2002)id="size1">
25 Februarieid="green">id="size1">Ioana Sofiaid="red">-pui de Olgutzikaid="purple"> (28.04.1978)id="size1">
26 Februarieid="green">id="size1">Tudor-Stefanid="blue">-pui de underqueenid="purple">(15.03.1980)id="size1">
26 Februarie(ora 13.00)id="green">id="size1">Mihaiid="blue">-pui de zozelaid="purple"> (18.0
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

LA MULTI ANI CU SANATATE SI TOT CE E MAI FRUMOS,THEA IUBITA!SA AI O VIATA FRUMOASA SI PLINA DE DARURI![s][s][s]
id="red">Aliceid="red">,sa iti traiasca fetita si sa va bucurati de ea forever![flo][flo]mami de id="green">TEA (1.04.08)id="red">id="teal">[amoras]Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.id="red">

Neata...Multzam de capitol..cine mi-a inchis usa in nas?[8D]

Mimo,ma bucur pentru voi,pentru simtamintele tale,pentru ceea ce traiti...tare imi doresc si eu ca intr-o zi sa fim aproape la fel[flo][flo].

Olgu[pup]

Zoze,tin pumnii sa fie bine.

Gudinde[pup]

Sa aveti o zi buna.

mami de id="green">TEA (1.04.08)id="red">id="teal">[amoras]

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.id="red">

Oauuuu, prima??? Prima am ajuns si la servici, sunt singura in birou dar e bine asa!

Deci,

LA MULTI ANI THEA, SA AI O VIATA FRUMOASA, SA FII SANATOASA SI NOROCOASA![s][s].id="red">

Zozelici, ai grija de amicul samburel. Si numai cu vesti bune si frumoase sa vii pe crenguta.

Stela, asa-i ca-i super satisfactia ca a inteles micuta ca trebuie sa pleci la servici? De-acum o sa fie mai usor, o sa vada ca vii mereu repejor la ea, eventual cu o bombonik si toata lumea-i fericita.[pk] Asa bucuroasa am fost si eu cand dupa cateva zile ma conducea la lift si ne pupam o gramada pana venea liftul la noi la etaj. Acum imi zice pa, pa din usa si tot asa, imi cere cadou cand vin acasa![:D] DAr intelege mereu situatia si daca o vad mai tristuta ii zic sa ma sune de pe telefonul bunicii cand vrea ea sa vorbeasca cu mami.

Si o faza super tare acum 2 seri...ma tot chinuiam sa o culc, adica stateam langa ea si asteptam sa o ia somnul si ea nimic, tot vorbea, canta, se frichinea prin patut. Si la un moment dat i-am zis mai raspicat : Rebecca, culca-te! si ea draguta se intoarce cu spatele la mine si zice: bineee, ma cuc! Am ras infundat asa mandra de fata mea .[asia][asia]

Edit ca pana am scris eu mesajul a aparut Stelut inaintea mea.[pup][pup]

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

[s][s] THEA, sa cresti mare, sa fii sanatoasa, sa aduci fericire si bucurie in viata parintilor tai zi de zi[s]

[pup] va multumesc pt ca mi-ati cerut prietenia [:I](eu nu stiu cum)

Mimo, frumoasa vacanta, poze superbe, dar intalnirea cu Vladut a fost atata de plina de emotie [olala] zambetul lui [olala][pup] Si am privit putin cu ciuda spre capra care avea un lacas cam elegant [:D]

[pk]Zoze cea luptatoare[pup] ma bucur ca esti bine, ca sunteti bine[:I]si mai ales ca luptati impreuna sa fie totul bine[pup][pup][pup]

Gudinde cea minunata[pup] Sa-ti fie toate zilele o primavara minunata[flo]

Stela[flo] ce puiut cuminte ai tu[pup]

Luny [grup], chiar daca eu ma intorc in aprilie oficial la servici, trebuie sa merg mai repede, si asa ma apuca [q][q][q]

Va pup pe toate, o zi minunata!

mami de Daria

Neata si

La Multi Ani Thea , sa fii sanatoasa , fericita, implinita, sa-ti dea Dumnezeu numai bucurii in viata ![s][s]id="size4">id="red">

Alice, pentru rabdarea ta si pentru minunatia pe care o cresti [flo][pup]
id="green">

Simona,mamica de Teo [hippi](16 ani) si[copil]DuuDuu (DOO ANI [bis])id="red">

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea [bis]

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107
Aseara la Mall [:D]:http://picasaweb.google.ro/raluca2107/8Martie2010?authkey=Gv1sRgCNy-xfTW2PSJiwE#Raluca mami de id="purple">Briana Maria (06.06.2001)id="red"> si Sabin Matei (13.03.2008)id="blue">
align="right" id="quote2">ce frumosi[olala] cum sta el cu capul pe umar! filmulet cu dansul nu ai?[ispita]Iubirea mea,id="limegreen">[9cer] MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)id="limegreen">[hot]id="green">Life is to precious to worry about stupid Shit!id="teal">id="Comic Sans MS">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...