randunici Publicat Martie 9, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2010 Dupa o minunata Odisee in 161 de capitoleid="red">, randunicile harnicute au ajuns la Scutece! id="Script MT Bold">id="size4">[foto]Au crescut puiutiii!!!id="size5">id="green">[foto]id="Script MT Bold">Suntem un stol vesel de 103id="green"> mamici-randunici, iar in cuibulete avem (deocamdata): 47 de randuneleid="pink"> si 57 de randuneiid="blue"> + 6id="orange"> mamici [gravi]!!id="size4">id="red">id="Comic Sans MS">Puiuti nascuti in Ianuarie 2008: 3id="red"> [copil] (2 [zana] si 1 [cavaler])id="green">id="Script MT Bold">id="size4">13 Ianuarieid="green">id="size1">Dacianaid="red">-pui de daciana.tid="purple"> (22.02.1979)id="size1">-povestea nasteriiid="size1">30 Ianuarieid="green">id="size1">Iulia Elenaid="red">-pui de natynicid="purple"> (25.01.1975)id="size1">-povestea nasteriiid="green">id="size1">30 Ianuarieid="size1">id="green">Sebastianid="blue">-pui de tuchitaid="purple"> (28.01.1978)id="size1"> + Ilincaid="red">(5.07.2005)id="size1">Puiuti nascuti in Februarie 2008:19id="red"> [copil](14 [cavaler] si 5 [zana])id="green">id="size4">id="Script MT Bold">13 Februarieid="green">id="size1">Yannis Cristianid="blue">-pui de simonetteid="purple"> (07.05.1974)id="size1">-povestea nasteriiid="size1"> + Luca Anthonyid="blue">(02.02.2006)id="size1"> + Nicholas Ellanid="blue">(14.12.2009)id="size1">14 Februarieid="green">id="size1">Mihnea Adrianid="blue">-pui de Teo2rinaid="purple"> (08.10.1981)id="size1">15 Februarieid="green">id="size1">Andreiid="blue">-pui de gbutucicaid="purple"> (28.06.1978)id="size1">-povestea nasteriiid="size1">15 Februarieid="green">id="size1">Rebeccaid="red">-pui de Monica9id="purple"> (21.04.1978)id="size1"> + Sophiaid="red">(18.11.2009)id="size1">18 Februarieid="green">id="size1">Vlad Alexandruid="blue">-pui de mimonixid="purple"> (09.08.1967)-povestea nasteriiid="size1"> + Teodoraid="red">(11.09.1993)id="size1">18 Februarieid="green">id="size1">Robertid="blue">-pui de Roxana Claudiaid="purple"> (27.07.1980)id="size1"> + Catalinid="blue">(05.06.2006)id="size1">19 februarieid="size1">id="green">Alexiaid="red">-pui de LyMariaid="purple">21 Februarieid="green">id="size1">Andrew-Johnid="blue">-pui de Honey79id="purple"> (27.06.1979)id="size1">24 Februarieid="green">id="size1">+id="black">id="size4"> Bogdan-Matteoid="blue">-pui de diana gid="purple"> (31.12.1981)id="size1">[flo]24 Februarieid="green">id="size1">Stefan Dacianid="blue">-pui de annya74id="purple"> (12.10.1974)id="size1">25 Februarieid="green">id="size1">Rebeccaid="red">-pui de clauclauid="purple"> (26.05.1977)id="size1">-povestea nasteriiid="size1"> + Razvanid="blue">(11.01.2002)id="size1">25 Februarieid="green">id="size1">Ioana Sofiaid="red">-pui de Olgutzikaid="purple"> (28.04.1978)id="size1">26 Februarieid="green">id="size1">Tudor-Stefanid="blue">-pui de underqueenid="purple">(15.03.1980)id="size1">26 Februarie(ora 13.00)id="green">id="size1">Mihaiid="blue">-pui de zozelaid="purple"> (18.0 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mstela Postat Martie 9, 2010 Raport Distribuie Postat Martie 9, 2010 LA MULTI ANI CU SANATATE SI TOT CE E MAI FRUMOS,THEA IUBITA!SA AI O VIATA FRUMOASA SI PLINA DE DARURI!id="red">Aliceid="red">,sa iti traiasca fetita si sa va bucurati de ea forever![flo][flo]mami de id="green">TEA (1.04.08)id="red">id="teal">[amoras]Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mstela Publicat Martie 9, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2010 Neata...Multzam de capitol..cine mi-a inchis usa in nas?[8D] Mimo,ma bucur pentru voi,pentru simtamintele tale,pentru ceea ce traiti...tare imi doresc si eu ca intr-o zi sa fim aproape la fel[flo][flo]. Olgu Zoze,tin pumnii sa fie bine. Gudinde Sa aveti o zi buna. mami de id="green">TEA (1.04.08)id="red">id="teal">[amoras] Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clauclau Postat Martie 9, 2010 Raport Distribuie Postat Martie 9, 2010 Oauuuu, prima??? Prima am ajuns si la servici, sunt singura in birou dar e bine asa! Deci, LA MULTI ANI THEA, SA AI O VIATA FRUMOASA, SA FII SANATOASA SI NOROCOASA!.id="red"> Zozelici, ai grija de amicul samburel. Si numai cu vesti bune si frumoase sa vii pe crenguta. Stela, asa-i ca-i super satisfactia ca a inteles micuta ca trebuie sa pleci la servici? De-acum o sa fie mai usor, o sa vada ca vii mereu repejor la ea, eventual cu o bombonik si toata lumea-i fericita. Asa bucuroasa am fost si eu cand dupa cateva zile ma conducea la lift si ne pupam o gramada pana venea liftul la noi la etaj. Acum imi zice pa, pa din usa si tot asa, imi cere cadou cand vin acasa! DAr intelege mereu situatia si daca o vad mai tristuta ii zic sa ma sune de pe telefonul bunicii cand vrea ea sa vorbeasca cu mami. Si o faza super tare acum 2 seri...ma tot chinuiam sa o culc, adica stateam langa ea si asteptam sa o ia somnul si ea nimic, tot vorbea, canta, se frichinea prin patut. Si la un moment dat i-am zis mai raspicat : Rebecca, culca-te! si ea draguta se intoarce cu spatele la mine si zice: bineee, ma cuc! Am ras infundat asa mandra de fata mea .[asia] Edit ca pana am scris eu mesajul a aparut Stelut inaintea mea.[pup] mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicoleta Publicat Martie 9, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2010 Nooo, eu am fortat usa... daca nu-s atenta! Ziceam dincolo de cat de verde-s sunt dupa ce vazui pozele si filmuletele Duamnei Mimo! Nicoleta ------------------------------ Sa aveti o primavara minunata! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluca2107 Publicat Martie 9, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2010 Aseara la Mall : http://picasaweb.google.ro/raluca2107/8Martie2010?authkey=Gv1sRgCNy-xfTW2PSJiwE# Raluca mami de id="purple">Briana Maria (06.06.2001)id="red"> si Sabin Matei (13.03.2008) id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudurutza Publicat Martie 9, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2010 THEA, sa cresti mare, sa fii sanatoasa, sa aduci fericire si bucurie in viata parintilor tai zi de zi va multumesc pt ca mi-ati cerut prietenia (eu nu stiu cum) Mimo, frumoasa vacanta, poze superbe, dar intalnirea cu Vladut a fost atata de plina de emotie zambetul lui Si am privit putin cu ciuda spre capra care avea un lacas cam elegant [pk]Zoze cea luptatoare[pup] ma bucur ca esti bine, ca sunteti bine[:I]si mai ales ca luptati impreuna sa fie totul bine[pup][pup] Gudinde cea minunata[pup] Sa-ti fie toate zilele o primavara minunata[flo] Stela[flo] ce puiut cuminte ai tu[pup] Luny [grup], chiar daca eu ma intorc in aprilie oficial la servici, trebuie sa merg mai repede, si asa ma apuca [q] Va pup pe toate, o zi minunata! mami de Daria Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mimonix Publicat Martie 9, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2010 Neata si La Multi Ani Thea , sa fii sanatoasa , fericita, implinita, sa-ti dea Dumnezeu numai bucurii in viata !id="size4">id="red"> Alice, pentru rabdarea ta si pentru minunatia pe care o cresti [flo]id="green"> Simona,mamica de Teo [hippi](16 ani) si[copil]DuuDuu (DOO ANI )id="red"> Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luny Publicat Martie 9, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2010 Citat:citat din mesajul lui raluca2107Aseara la Mall :http://picasaweb.google.ro/raluca2107/8Martie2010?authkey=Gv1sRgCNy-xfTW2PSJiwE#Raluca mami de id="purple">Briana Maria (06.06.2001)id="red"> si Sabin Matei (13.03.2008)id="blue">align="right" id="quote2">ce frumosi[olala] cum sta el cu capul pe umar! filmulet cu dansul nu ai?Iubirea mea,id="limegreen">[9cer] MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)id="limegreen">id="green">Life is to precious to worry about stupid Shit!id="teal">id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luny Publicat Martie 9, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2010 plecam prin doctori.. sa ne tineti pumnii.. Iubirea mea,id="limegreen">[9cer] MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)id="limegreen"> id="green"> Life is to precious to worry about stupid Shit!id="teal">id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts