dulcetica Publicat Martie 9, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2010 Imi placea la nebunie.Abia asteptam duminica seara.Surpriza:de duminica au reluat cu episodul 1.Numai la mine?Nu mi-a venit sa cred!Ce se intimpla?Astia isi bat joc de telespectatori,vor sa ma distruga?Eu protestez! Cumva s-a incheiat vreo serie,singura?Suspans total...si nu-mi convine.De unde vad care-i intriga,ce urmeaza?Am o presimtire ca filmul merita deranjul si e o conspiratie impotriva mea. dulcetica Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zuzi.simona Postat Martie 9, 2010 Raport Distribuie Postat Martie 9, 2010 the good wife a ajuns la episodul 15 saptamana trecuta cred, eu le-am descarcat pe toate de pe torrent, n-am rabdare sa le vad la tv. si mie imi place tare mult si gasesti subtitrari la toate ep. pe titrari.ro poza cu noi poze diverse aprilie 2009 Simona, mama Antoniei (27.06.1998) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Isis_23 Publicat Martie 9, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2010 Daaaa.supeer serial!!Mi se pare k actrita a luat si un emmy anul asta... cred k s-a terminat prima serie,de aia le da in reluare!Cam asa fac astia de la hallmark. Am observat k si pe Universal,la fel se intampla.La "Castle", de exemplu. A propos,va place "Castle"? Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.