Administrators desprecopii Publicat Septembrie 22, 2011 Administrators Raport Distribuie Publicat Septembrie 22, 2011 Imagini socante cu tineretul din Marea Britanie. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2040260/Binge-drinking-Shaming-images-turned-Britain-laughing-stock.html Nu sunt de multi ani de zile in Romania ca sa stiu ce mai face si cum reactioneaza tinererul din Romania ... dar parca nu e chiar asa. [flo] Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olim Publicat Septembrie 22, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 22, 2011 Si in Spania se practica BOTELLON, adica se aduna cateva zeci pana la sute de tineri pe strazi , mai ales in wekenduri, in locuri publice, si duc sticle de alcool si cola ,si stau pana dimineata si beau toti impreuna fara sa se cunoasca.Sunt chiar legi locale impotriva acestor practici, dar tot nu se pot stopa. Rectorul Unniversitatii din Valencia , daca imia duc aminte bine, era de acord ca studentii sa lipseasca de la cursuri din cauza acestor practici, ba chiar au pus problema desfasurarii lui in campusul universitar![bang]http://www.20minutos.es/noticia/1041705/0/botellon/universidad/valencia/ aici sunt poze cu Botellon=ul! http://www.google.com/search?q=fotos+de+botellones&hl=es&biw=549&bih=771&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Iih7ToTlH8SK4gT19oirDQ&ved=0CCMQsAQ#q=fotos+de+botellones&hl=es&sa=X&tbm=isch&prmd=imvns&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=1&biw=1440&bih=799 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Publicat Septembrie 22, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 22, 2011 Eu cred ca bautura este un flagel si din pacate se extinde din ce in ce mai mult! Englezii sau spaniolii din pozele de mai sus nu mi se par cu nimic diferiti de romanasii din Vama Veche!Si mai nou si italieni, englezi, francezi care frecventeaza vama si li se pare foarte cool si misto sa bei ca porcu pana dimineata si sa te trezesti mahmur printre gramezi de cutii si sticle goale, sa admiri voma din fata cortului!Bleah! "La vita e bella" Explore Romania De mancare Dulciuri Din gradina mea Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitzinuca Postat Septembrie 22, 2011 Raport Distribuie Postat Septembrie 22, 2011 pe vremea mea se strangeau toti la chefuri in camine sau la munte/mare/rocoteca si se bea de se spargea, si nu mai era un subiect de dat la ziar, si majoritatea dintre noi e bine merci. e o faza prin care treci mai mult sau mai putin. mie mi se pare ca violeaza intimitatea acestor tineri. toate-s noi si vechi sunt toate! _______________________ mami de andi si ilinca [copil] _________________________ traduceri si asistenta ________________________ "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olim Publicat Septembrie 22, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 22, 2011 sa nu exageram cu chefurile din camere de camin sau din discoteci acum vreo 15 ani.Am stat in Hasdeu in camine 4 ani de zile, mergeam la chefuri, iar la discotecile nu le ratam, avam invitatii peste tot, dar ce arata pozele din Anglia si Spania nu exista pe vremea noastra.Exista in grup un nebun intotdeaunam sau unul care facea pe nebunul, mai erau batai prin cluburi, dar dezastru de azi nu era clar. Tin minte ca in 1997 cand am inceput eu faculta la Cluj era celebra discoteca Haly Galy, cred ca asa se scrie[:I], unde cica se vindea cocaina, asastiam din auzite.Dar nu era marijuana, nici ecstasis si nici magazinele de plante si ierburi de azi! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Publicat Septembrie 22, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 22, 2011 Citat:citat din mesajul lui pitzinuca ...si se bea de se spargea, si nu mai era un subiect de dat la ziar, si majoritatea dintre noi e bine merci. _______________________ mami de andi si ilinca [copil] _________________________ traduceri si asistenta ________________________ "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." align="right" id="quote2"> [8D]mey...acum daca unii au baut de-au spart si-s bine mersi[:D](banuiesc ca se vorbeste din proprie experientza ca altfel nu-mi explic[:D])asa o fi ,nu contrazic,insa mie atitudinea de strutz(vezi faza cu intimitatea[8D])nu-mi convine! Mie mi s epare infiorator sa vezi atitzia tineri la un loc,vetzi critza ...si tzie ,matur sa tzi s epara ceva normal!!!!! Dana handarbeit Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Publicat Septembrie 22, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 22, 2011 sa nu exageram cu chefurile din camere de camin sau din discoteci acum vreo 15 ani.Am stat in Hasdeu in camine 4 ani de zile, mergeam la chefuri, iar la discotecile nu le ratam, avam invitatii peste tot, dar ce arata pozele din Anglia si Spania nu exista pe vremea noastraid="size1"> Pe vremea nostra exista, nu existau insa paparazzi sa pozeze si sa filmeze, ca era comunistm neica. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadaflorilor Publicat Septembrie 22, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 22, 2011 intimitate e la tine acasa, intre 4 pereti nu in plina strada...dar nu asta e "hiba" articolului...hiba e ca e scris de un polonez si arata cu degetul tinerii din alta tara, cand de fapt problema consumului de alcool nu este doar in tara prezentata prin acele imagini... in rest dau si eu 2 exemple de mentalitate: 1. Romanca 21 ani - discutie de acum 6ani, fata mi se plangea de parinti, ca nu sunt intelegatori etc. si ca o chinuie. Ma uit la ea si o intreb, cum adica te chinuie? pai imi impun reguli si sunt prea mare pentru asa ceva? ..adica zic iti interzic sa ai prieten?...nuuu, ma lasa, chiar merg cu el acasa si uneori ramane peste noapte nu e asta problema, problema e ca sunt zgarciti!...ups... fata imbracat bine, toale de firma, incaltari asemenea, pachetul de tigari nelipsit, bani de buzunar nu parea sa duca lipsa. Eu zic mie nu-mi pari, nehranita, neimbracata si ai si finante la indemana..desi esti doar studenta si nu muncesti. "Pai nu, ca nici asta nu e problema, imagineaza-ti ca ai mei cumpara o sticla de vin la 5-6luni, si beau cel mult 2 beri si asta numai duminica, eu cand voi fi la casa mea voi avea o camera rezervata barului si voi avea in permanenta sticle pline cu bauturile cele mai fine!id="purple">" Asta era telul in viata a unei tinere de 21 de ani! 2. Tanar britanic 21 ani, discutie de acum 7luni, nepotul sotului - sotul ii povestea ca trebuie sa ne schimbam locuinta , fiind prea mica ptr 3 persoane, dar ca trebuie sa fie atent la zona sa nu fie frecventata de consumatorii de alcool si de cei de canabis (aici stau ciorchine pe animte strazi sugand din sticle si tigari rasucite pe loc). In timp ce spunea asta, fata nepotului s-a schimbat brusc, a devenit foarte intrigat si botos a zis plin de naduf....dar s-a facut statistica, 75% din populatia angliei consuma alcool peste normal si fumeaza canabis.... Concluzie: statistica stabileste normalitatea! Nina,[gravired] 27+, [fetita] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue eyes Publicat Septembrie 22, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 22, 2011 Ieri receptia unui hotel de munte a primit un telefon de la mama unei fete de 14 ani, care vrea sa-si aniverseze ziua de nastere cu un grup de prietene si prieteni intre 14 si 17 ani la acel hotel de munte. Pana aici toate bune si la locul lor. De aici incepe bazaconia. Mama fetei spune ca ea nu va fi prezenta, pentru ca nu vrea sa strice distractia fiicei si intreaba hotelul daca e posibil ca toti adolescentii - fete si baieti intre 14 si 17 ani - sa poata dormi intr-o camera fara supravegherea unui adult!!!!! Raspunsul hotelului a fost un categoric NU. Stau si ma intreb ce o fi in capul acelei mame? Rumegus? Da, rumegus. Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!id="size1"> ___________________________________________________ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olim Publicat Septembrie 22, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 22, 2011 mai letita, daca imi spuneai ca e dupa revolutie era ok, dar eu nu cred ca pe vremea lui Ceausescu dupa chefuri de acest gen, tinerii romani aveau curaj sa se dea in militieni pe strada sau sa ii agreseze verbal, si sa faca scandal la ora 4-5 dimineata in parcurile oraselor ca acesti tineri.Ca i-ar fii dus Ceausescu pe toti la munci la canal. Atunci lumea avea un servici, putini erau cei care nu aveau loc de munca.Cel putin la noi in localitate imi aduc aminte ca era gradina de vara si braseria, dar nu am vazut oameni si nici tineri intinsi pe strazi in coma alcoolica la 7=8 dimineata si nici lupte intre militieni si tineri pe strazi. Poate erau chefuri tari prin camine, in marile orase dar si acolo militia vigila! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.