Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

utrogestan oral/vaginal

Recommended Posts

Tocmai mi-a fost prescris utrogestan 2/pe zi , administrat oral sau intravaginal, cum am greturi de la sarcina m-am gandit sa administrez intravaginal. Medicul de familie, cand m-am dus cu reteta de la ginecolog mi-a dat 3 cutii cu utrogestan pe care scrie " contine 30 capsule moi pentru administrare orala sau vaginala"! Intrebare, sunt aceleasi capsule pentru administrare orala si vaginala ? Poate suna prostesc intrebarea, dar ieri cand mi le-a dat medicul de familie nu am avut revelatia sa intreb ce si cum, iar acuma imi e sa nu inghit sau sa introduc ce nu trebuie pe unde nu trebuie! Multumesc! Mami de [zana] Maria (noiembrie 2006) si din nou cu burtika [gravi] !!
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

eu le-am luat (3-4 luni) oral, pentru ca vaginal le cam...pierdeam. luate oral vor produce somnolenta, ameteli. cel putin asa a fost la mine. vaginal probabil ar fi mai indicat, pentru ca actioneaza direct unde ar trebui sa actioneze. tu decizi. mama lui stefan

Citat:
citat din mesajul lui ana_g
eu le-am luat (3-4 luni) oral, pentru ca vaginal le cam...pierdeam. luate oral vor produce somnolenta, ameteli. cel putin asa a fost la mine. vaginal probabil ar fi mai indicat, pentru ca actioneaza direct unde ar trebui sa actioneze. tu decizi. mama lui stefan
Dar sunt aceleasi capsule? sau vaginal sunt altfel? Ori nu inteleg eu prospectul, de fapt cum inteleg eu prospectul e ca le iei cum vrei, numai ca vreau sa fiu sigura ( adica ar fi aceleasi capsule)! Mami de [zana] Maria (noiembrie 2006) si din nou cu burtika [gravi] !!

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...