Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gravidutze si mamici de Cluj - 154-

Recommended Posts

• Răspunsuri 222
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Andreea-hihi,da,si David mai este pe forum frecvent,hihi.Mi-e si greu sa aleg nume ca trebe sa fie ok pe ambele limbi, sa pronunte usor bunicii[:D]sa le placa si lor...in fine,sanatos sa fie[:D]mergeti cu Eric in concediu?

Adriana-data viitoare vreau o poza cu dedicatie pt mine,hihi cu buclele desfacute pleaseeee[:D]e o dulce, fata mami[pup]

va doresc o noapte usoara!

Meli[gravired]18+David-Eric si [zana]Timea-Larisa(08.07.2007)

Distribuie pe alte site-uri

Alina pe pagina lor de net am vazut scaunul de masa la 499....eu cred ca l-am luat mai ieftin...la mag. mai poti un pic negocia cu ei. babysland.ro

Adriana pupici cretzulinei....da ce a mai crescut Alexia... Se vede ca-i prieste la bunici.

Ada si Sara-Denisa (27.02.2008)

http://community.webshots.com/user/adabutus

buna seara si de la noi!

gabriela - imi pare tare rau de bona! sper ca maine va fi ok! [pup]

meli - si eric este un nume foarte frumos! [pup] ma bucur ca esti mai bine acum!

adriana - pupam cretolina scumpa! [pup]

eladeea - esti o graviduta super! [pup]

o seara placuta!

ce se mai aude de alocatie? ramane alocatie unica sau va fi functie de venit?

Oana si printesa inimilor noastre[zana]Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Karinid="red">, cum mai esti?

Adrianaid="red">..wow ce domnisoara ai tu acolo! a crescut nu gluma! si iti sade f bine freza :)

eu am fost azi la eco. Mihaita e de-adevaratelea Mihaita, nu s-a schimbat nimic.410 grame deja..:)

NU s-a alarmat tanti dr cd i-am zis de multele mele kile luate deja, si m-a avertizat ca va fi mai maricel decat Stefan..oops...

andreeaid="red"> tu mai iei aspenter? mie mi-a zis sa iau una la 2 zile, ca banuieste ca nu se face f bine transferul de substante, ca bb e mereu mai micut decat calculele..acu, eu o s-o ascult si le iau (pana acum nu am luat). vedem dupa Pasti cum a fi.

mi-am facut si eu o tura de aserosoli cu ser. Stefan doarme mai bine, dupa 2 zile de trat.dar de mancat tot nu mananca aproape nimic.

noapte buna!

Paula [gravi] cu [baietel] Mihai 22+ si Stefan (30 oct. 2007)

adriana cata fericire pe chipurile voatsre , crd ca ai avut parte de fff multa iubire [olala]....dar ce mare e Alexia ...waw..Dragos e asa mititel pe langa ea [8D]

cat ati stat acasuca ???cum merge jobul???[pup]

meli [pup] e frumos si Eric

oana[pup] ns nimik de alocatie

alina[flo]multumim de felicitarea ta [olala]

te-ai hotarat pana la urma ce scaun alegi???

noi sutem bine, IUlai a inceput o tusa urata [bang], am fost la dr si ne-a zis ca are putin rosu in gat [q], sper sa nu se agraveze

gaby eu am inceput sa ma mulg deoarece vroiam sa stiu cat papa , iar dupa 2 zile nu a mai vrut titi [bang][q]

tare vinovata ma simt uneori...dar si aucm cred ca eram pe 6 kg daca continuam asa.....azi ne-a laudat dna dr ca a inceput sa isi revina dar dupa a 2 luna de staionara fara sa puna nici un gram pe ea

va sarut [pup]

Elena id="red">, mamica lui [rulo]Dragos Stefan (9mai2007) si [buburuza] Iulia Anamaria (16 sept2009)id="red">

gaby cand iti vien aparatul sa imi psui ce model e???

eu tot caut in speranta ca imi voi ua si eu unul in curand [alcool], dar nu prea am sanse [:D]

paula [pup] pt Mihaita....si eu am luat aspenter pana in spat 37 , tare bine mi-a facut mie si Iuliei

ma bucur sa aud ca va reveniti , e atre aiurea cand esti bolnavior [bang]

noapte buna ,

fug la muls [:D]

ioana sara ce mai faceti??? sa ne mai pui poze cu Alees[pup]

Elena id="red">, mamica lui [rulo]Dragos Stefan (9mai2007) si [buburuza] Iulia Anamaria (16 sept2009)id="red">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...