danielag Postat Martie 9, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Martie 9, 2010 Nou stil de viata: (289), (290), (291)id="size1">Albumul stilatelorid="red">Sa ne cunoastem mai bine:id="orange">1. Ce inseamna "a manca sanatos"?2. Faceti sport/miscare? De cate ori pe saptamana? 3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?4. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?5. Mancati pentru a trai sau traiti pentru a manca?id="size1">_____________________________________________________________________Concurs de Martisor (18 ianuarie-8 martie)id="size4">id="orange"> Echipe participante:Martisoare ambitioase: Mihaser(58.7kg => 56.1kg)-Happy(89.5kg => 83 kg)-Danitin(83kg => 79 kg)Propus: , Realizat -13.1kg.id="purple"> Martisoare aurii : ZisaCami (76.6kg => 72.2kg)-Zuzilici (92.2kg => 88 kg)-Magghyc (78.7kg => 75.5 kg)Propus: -4.7kg, Realizat -11.8kg.id="orange"> Martisoare azurii: Dordia(93.5kg => 89kg)-Violeta(71kg => 70kg)-Eftimie(93.5kg => 90kg)Propus: [?]kg, Realizat -9kgid="blue"> Martisoare rosii: Gusta(64kg => 63kg)-Tumpi(63kg => 61.3kg)-Criscosty(75kg => 72.6kg)Propus: -2,7kg, Realizat -5.1kg.id="red"> Clasamentul actualizat: 10 Martie 2010---zi de raport: MARTI---id="brown">Fulgusori : 50 - 59 kgid="orange">Andre_eaid="brown">----1,61 mid="black"> : 59.0 kgid="brown">.....59.4kg, 59.5 kg [aerob]----------51 kgid="red">baby_boomid="brown">----1,60 mid="black"> : 53.0 kgid="brown">.....----------50 kgid="red">ClaudiaHid="brown"> --- 1,63 mid="black"> : 59.2 kgid="brown"> .....58 kg [aerob]-------------55 kgid="red">Hopesid="brown">-------1,63 mid="black"> : 56 kgid="brown">..... 56.8kg -----------55 kgid="red">Ioanaid="brown"> ------ 1,70 mid="black"> : 58 kgid="brown">.....59 kg [aerob]-----------------56.5 kgid="red">Mihaserid="brown">-----1,64 mid="black"> : 58.1 kgid="brown">..... 56.5 kg, 56.1 kg [flo]-----------56 kgid="red">Tlauraid="brown"> ------- 1.64 mid="black"> : 55.5 kgid="brown">.....57kg [aerob]-----55id="red">Mladite : 60 - 69 kgid="orange">BB_Yasmiid="brown">-----1,69 mid="black"> : 66.8 kgid="brown">.....64.8 kg, 64.2 kg [flo]--------------60 kgid="red">Madelaineid="brown"> --- 1,60 mid="black"> : 64.4 kgid="brown">.....65.9 kg-------------55 kgid="red">Nastadid="brown"> -------1,54 mid="black"> : 63 kgid="brown"> .....65.9 kg ------------55 kgid="red">Sabinaid="brown">--------1,61 mid="black"> : 65.6 kg.id="brown"> .....-----------55 kgid="red">Roxanaid="brown"> -----1,73 mid="black"> : 59.5 kgid="brown"> .....61.5 kg --------------57 kgid="red">Tumpiid="brown"> --------1,57 mid="black"> : 62 kgid="brown"> .....61.3kg [aerob]------------56 kgid="red"> Zvelte...in devenire : 70 - 79 kgid="orange">Criscostyid="brown"> ----- 1,62 mid="black"> : 71 kgid="brown"> .....73 kg, 72.6 kg [flo]-----------70 kgid="red">Danitinid="brown">--------1, mid="black"> : 83 kgid="brown">.....79.5 kg, 79 kg [flo]-------------68 kgid="red">Magghycid="brown">-------1,66 mid="black"> : 78.4 kgid="brown">.....76.8 kg, 75.5 kg [flo]--------60 kgid="red">Violetaid="brown">-------1,65 mid="black"> : 70 kgid="brown"> .....70.4 kg, 70 kg [flo]----------------64 kgid="red">ZisaCamiid="brown">-------1,65 mid="black"> : 76.6 kgid="brown"> .....72.8 kg, 72.2 kg [flo]----------------60 kgid="red">Bazate : 80 - 100+ kgid="orange">Agnessid="brown">-------1,70 mid="black"> : 91.5 kgid="brown">.....90.5[?]---------85 kgid="red">Ancadragomanid="brown">--1,63 mid="black"> : 86 kgid="brown">..... 83.7 kg [?]---------75 kgid="red">An-kid="brown"> --------1,65 mid="black"> : 100.6 kgid="brown">......[?]----------------85 kgid="red">Dordiaid="brown">-------1,66 mid="black"> : 94 kgid="brown">..... 89.4 kg, 89 kg [flo]------- 80 kgid="red">Eftimieid="brown">------1,70 mid="black"> : 93.5 kgid="brown">....91kg, 90 kg [flo]------------80 kgid="red">Happyid="brown">--------1,70 mid="black"> : 89.8id="brown"> .... 83 kg [aerob]-----------75 kgid="red">Zuziliciid="brown">------1,60 mid="black"> : 92.2id="brown"> ....88.2 kg, 88 kg [aerob]----------------70 kgid="red"> Mentinere:id="orange">Andaid="brown"> -------1,70 m: 52.3 kgid="black">Ankyid="brown"> --------1,68 m: 58 kgid="bla Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielag Publicat Martie 9, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2010 Doamne frumoase si stilate, va invit sa continuam discutiile aici. Daca tot stau acasa saptamana asta, am zis ca pot sa am grija de subiect, pentru ca Zuzi zicea ca nu se simte prea bine si Carmen e ocupata. Modificarile la lista le voi face maine, am internet pe dial-up, acum merge cam rau. Va astept cu vesti bune (adica la cat mai multe floricele in lista). Daniela Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISCOSTY Publicat Martie 9, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2010 Daniela, multumim pentru capitol nou[pup] Am facut baita la finut, ma bag in pat...sunt franta. Noapte buna! Crys si Dany Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Publicat Martie 9, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2010 Ciao frumoaselor. Vin din urma cu urarea mea de primavara minunata pentru voi doamne minunate! Tumpi, ce mi-a placut Aekon M-am intors din concediu duminica si de 2 zile merg la job. Sunt ok, dar imi lipseste ceva...iar nu m-am cantarit, de frica...poate o voi face data viitoare, pls aveti rabdare cu mine. Intre timp merg la sport si la un masaj cu ultra-ceva-rahat-am-uitat-cum-se-numeste...ca sa-mi omor celulita de pe coapse...ceva lipseste la dieta mea ca nu se misca asa cum imi doresc eu...din pacate mai bag si cioco, nu am reusit sa scap de ea, ba mai mult, m-am scapat eu in magazinul de cioco Lindt si mi-am cumparat multe multe ciocolati, mai ales cu chili si crema de cirese amare...crima copii, crima nu alta. De ce am lipsit asa de mult in ultima vreme si nu am putut sa spun nimic? Am fost tentata sa-mi schimb job-ul sa plec de tot in strainatate si acceptasem o provocare, la Milano. Dupa ce am reusit la interviu, acesta s-a mutat la Viena. Am mers si acolo la interviu, am reusit dupa care m-am hotarat sa raman acasa, azi am luat aceasta decizie si inca sunt confuza si trista, tare mi-as fi dorit, dar n-a fost sa fie... mai viu, Roxa It's the first day of the rest of my life!id="size1">id="green"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oaspete bb_yasmi Publicat Martie 9, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2010 daniela multumim pt capitol! eu sunt fff incantata si bucuroasa ca maine mergem sa achitam pt concediu!!! [pk] de abia astept.....pana pe 9 iulie ma si vad tolanind pe sezlond la soare....[:I] __________________________________________________ happy mom & id="Book Antiqua">[buburuza] ladybird Iasmina Alissaid="size3">id="Book Antiqua"> 2+ [buburuza] ________________________________________ astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dordia2000 Publicat Martie 9, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2010 Buna seara si imi cer scuze pentru intrarea mea fulger...insa e tarziu si am piticii bolnaviori (raciti) si nu pot sta mult la calculator. Deci... Raport : 89 kg pentru final de concurs. Am reusit sa imi ating target-ul dar...sunt nemultumita ca ma asteptam la mai mult. Categoric, ca si EftimieC se pare ca abaterile si-au spus cuvantul. DAr...nu mai am ambitia de alta data. Continui sa merg la sala, mananc asanatos....desi uneori mai gust cate o interzisa. Va pup si poate maine am mai mult timp sa reiau si din urma. Diana mamica de Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de [copil] Stefan-Cristian (14.11.2005) Un an de basm-filmuletz Poze 2008 cu cei 2 flacai id="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Postat Martie 10, 2010 Raport Distribuie Postat Martie 10, 2010 La multi ani, Puskin(Ruxandra) ! [flo][flo][flo] Roxana, ai sa vezi peste ceva timp daca ai facut sau nu alegere buna. Dar sotul tau venea cu tine sau il lasai singurel ? Am fost in week-end in plimbare ssi m-am intors cu 1kg in plus, pe care l-am pierdut fuguta in 48 de ore. la toate. Daniela, [flo] ca te ocupi de subiect. Mik. id="green"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happy_in_TO Publicat Martie 10, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 10, 2010 Raport 83 de kg. Nu sint multumita deloc de mine, acul a ramas tot acolo, cu tot sportul... Bine, am bagat si lucruri nepermise si rezultatele au fost pe masura. Miine este pomana lui bunicamea de un an, poate din cauza asta nu am fost asa de focusata pe telul meu. La munca sint bussy peste masura, este perioada auditului, am incehiat o cumparare de proprietate (bine, nu eu ci echipa) asa ca sintem ocupati cu takeover care se intimpla saptamina asta. Imi cer scuze ca nu m-am tinut de treaba, ca nu am trecut mai des pe aici dar pur si simplu nu am avut nimic bun de spus despre mine. Pozele au iesit urite, chiar m-au dat peste cap cit de balena pot sa fiu :)) Le pastrez si ma uit peste citva timp cu alti ochi poate ma vad mai frumoasa. Va pup, alerg spre casa, o am pe Sarah cu mine la munca pentru ca a trebuit sa o ridic de la scoala, sa o duc la optomertist pentru ca i-a intrat o aschie in ochi. Este ok acum, i-a scos-o doctorul cu penseta. Alice Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justasmallkiss Publicat Martie 10, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 10, 2010 Buna dimineata,dau pe fuga raportul tot stagnare si fug la munca. Va doresc o saptamana frumoasa. Poze:http://community.webshots.com/user/Hanna_26 IoAnA Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tlaura Publicat Martie 10, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 10, 2010 'Neata fete frumoase! Aseara cand am vrut sa dau raportul, am constatat ca u mergea forumul; so, iata-ma si azi pe aici! Nici nu m-am cantarit; raport: stagnare(sper), pentru ca ieri am mancat 3 castroane mari cu mucenici.[pofta] Nu m-am putut abtine, asa ca daca am dat ceva jos in cursul saptamanii, cu siguranta le-am pus la loc ieri. Daniela, multumim pentru capitol nou![flo] Zuzi, am inteles ca starea ta de sanatate nu este tocmai roz; iti doresc multa sanatate; sa te faci bine cat mai repede! Yubi, Ruxandra, cu intarziere, primiti si de la mine un cu toata dragostea! bb_yasmi, eu tin sau incerc sa tin dieta cu calorii. Am vazut ca ai deschis un subiect; daca vrei putem sa continuam acolo; e tare greu, pentru ca pe multe produse romanesti nu sunt scrise informatiile nutritionale. Asa ca mi-ar prinde bine un schimb de experienta cu cineva. Tumpi, Delidana, Gusta, Mephala, Louisea, Carmen E, Anda, Criscosty, Hopes, Mihaser, Nastad, Olga, Sabina, Violeta, Tzuni, Dordia, Hcclara, Mik, si pentru restul fetelor cate un [pup]de la mine! Laura, mama lui Andrei Poze Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.