Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

O lalea cu suflet pentru Diana de la noi ...

Oaspete desprecopii

Recommended Posts

• Administrators

In campania pentru Diana - am implementat sistemul de donator. Fetele care au strans banii pentru familia Dianei - sunt rugate sa ii contacteze pe Marius si papadie pentru a le da o lalea la profil.Lalelele vor demonstra ca aceasta comunitate are suflet si ca ne pasa de durerile membrilor sai.

(mai multe informatii aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102534 )

Sanatate multa Dianei, Laurei si sotului ei.

[dc]

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">

iubesc:id="red">www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

AncaMaria, Brindusa fiind mai noi, daca aveti nevoie de ajutor sa-mi ziceti. Am lasat linckul cu subiectul de fata, acolo unde voi intrati de obicei, sper ca l-ati gasit si il cititi acum.

Acest simbol oferit este un gest foarte frumos din partea DC si bineinteles trebuie ca toti cei care au vrut sa fie alaturi de Laura, sa-l aiba sub nick. Laleaua de sub nick va aminti de fiecare data de Diana, de tragedia ei, de sperantele noastre si increderea ca va fi bine! Si aceesi lalea rozalie purtata pe la toate subiectele in care ne certam , contrazicem, avem pareri la fel sau diferite, ne va reaminti ca am fost si suntem unite pentru un copilas: Diana.

Pentru cei care doresc acest frumos simbol si vor sa fie alaturi de o mama, contactati:

AncaMaria-Canada/ USA

Brindusa-Romania

Vikinga-Europa

Mai multe detalii aici.

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

[flo] pentru initiativa!

Nana, [gravi] 31+id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue"> [baietel] Razvan Andrei

In asteptarea lui [copil]

Nunta noastra de vis!id="blue">

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!id="Comic Sans MS">id="red">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...