Administrators desprecopii Publicat Iulie 14, 2007 Administrators Raport Distribuie Publicat Iulie 14, 2007 In campania pentru Diana - am implementat sistemul de donator. Fetele care au strans banii pentru familia Dianei - sunt rugate sa ii contacteze pe Marius si papadie pentru a le da o lalea la profil.Lalelele vor demonstra ca aceasta comunitate are suflet si ca ne pasa de durerile membrilor sai. (mai multe informatii aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102534 ) Sanatate multa Dianei, Laurei si sotului ei. [dc] Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> iubesc:id="red">www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabbriela Publicat Iulie 14, 2007 Raport Distribuie Publicat Iulie 14, 2007 frumos din partea voastra [flo]id="purple"> Sanatate si numai bine [flo] Nicole mami lui Julianid="purple"> [foto] scaune de masina pt copiiid="right">id="size1">Atelierul Piticilorid="size1">id="right"> Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucia_cs Publicat Iulie 15, 2007 Raport Distribuie Publicat Iulie 15, 2007 M-am emotionat mult cand am citit acest mesaj. Va multumim ca aratati inca o data cat de mult va pasa. _______________ Sa nu-i uitam..id="blue"> Sa fim alaturi Diana fetita Laurei_B!id="blue"> _______________ Lucia, mami de Evelyn si sotie de Csaba Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vikinga Publicat Iulie 15, 2007 Raport Distribuie Publicat Iulie 15, 2007 Asa arata laleaua pentru Diana, sub numele meu. E un simbol foarte inspirat, o floare de primavara frumoasa asa ca micuta Diana. Lista i-am trimis-o deja lui Marius. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Publicat Iulie 15, 2007 Raport Distribuie Publicat Iulie 15, 2007 Am sosit si eu acasa (am fost plecat de doua zile) am facut actualizarile, daca sunt donatori care nu au atasata iconita va rog semnalati-mi PM. Multumesc. Marius Pernes www.marius.rdsor.ro Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei Pagina legislativa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vikinga Publicat Iulie 16, 2007 Raport Distribuie Publicat Iulie 16, 2007 AncaMaria, Brindusa fiind mai noi, daca aveti nevoie de ajutor sa-mi ziceti. Am lasat linckul cu subiectul de fata, acolo unde voi intrati de obicei, sper ca l-ati gasit si il cititi acum. Acest simbol oferit este un gest foarte frumos din partea DC si bineinteles trebuie ca toti cei care au vrut sa fie alaturi de Laura, sa-l aiba sub nick. Laleaua de sub nick va aminti de fiecare data de Diana, de tragedia ei, de sperantele noastre si increderea ca va fi bine! Si aceesi lalea rozalie purtata pe la toate subiectele in care ne certam , contrazicem, avem pareri la fel sau diferite, ne va reaminti ca am fost si suntem unite pentru un copilas: Diana. Pentru cei care doresc acest frumos simbol si vor sa fie alaturi de o mama, contactati: AncaMaria-Canada/ USA Brindusa-Romania Vikinga-Europa Mai multe detalii aici. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AncaMaria Publicat Iulie 16, 2007 Raport Distribuie Publicat Iulie 16, 2007 Marius, ti-am trimis donatiilor care s-au facut prin mine si Brandusa.. iti voi trimite periodic o lista cu donatiile ce se vor face de acum inainte.. Mirela, multumim! [flo] Anca & Bianca (19 iulie 2004) Rugati-va pentru Diana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmirela35 Publicat Iulie 16, 2007 Raport Distribuie Publicat Iulie 16, 2007 Nu lalea o vreau...,as vrea sa stiu cum pot si eu sa donez...Mi-a scapat subiectul.Are cumva si cont e-gold?Sau daca nu,in lei,spuneti-mi si mie cum pot... Toata viata e o continua speranta... Mirela Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Publicat Iulie 16, 2007 Raport Distribuie Publicat Iulie 16, 2007 [flo] pentru initiativa! Nana, [gravi] 31+id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue"> Razvan Andrei In asteptarea lui [copil] Nunta noastra de vis!id="blue"> Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!id="Comic Sans MS">id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LiaMaria Publicat Iulie 17, 2007 Raport Distribuie Publicat Iulie 17, 2007 Un gest extraordinar [flo][flo][flo] si un simbol atit de inspirat! Multumim din suflet! [grup] Lia Rugati-va pentru Diana http://dianadumitru.netfirms.com/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.