Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Adio "spionatului"

Recommended Posts

...partenerului.[:D]

Astazi am vazut stirea conform careia noul Cod Civil ar contine o asa prevedere.Asadar cititul mesajelor din telefon sau a emailurilor partenerului,te pot aduce in instanta.

La prima vedere m-a facut sa zimbesc, gindindu-ma la "in unul sau in doi".Sau mai exact,la modul in care multe femei care se banuiesc inselate ,afla daca banuielile le sunt intemeiate sau nu,si anume...tragand cu ochiul in telefonul sotului.

Apoi cind am realizat ca femeile cad de multe ori victimele abuzurilor si a violentei domestice din cauza geloziei partenerului,mi-a trecut zambetul.

Voi ce parere aveti?E buna aceasta prevedere?Ajuta cumva?Poate preveni ceva?Sau pune mai multe bete in roate deschizind alte modalitati spre un alt fel de "abuz".(in care partenerul ca sa se razbune afirma ca i-a fost violata intimitatea)???

Whatever happens don`t let go of my hand!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui ligia13
pai tot in codul civil am intels ca ar fi o prevedere ca cel care isi inseala partenerul plateste despagubiri!Dar ne "bazam" pe justitia romana ca nici cel care citeste mesajele partenerul , nici cel care inseala nu va pati nimic[:I]Eu [cafea] si Raducu [8D](22.04.2005)
align="right" id="quote2">Dar specifica si ce probe sunt acceptate in instanta ?Daca in telefon si email nu mai poti cauta,ce optiuni raman?Se accepta poze incriminante?[:D]Vor nevoiti/te cei inselati sa renunte la meseria de detectiv amator luind (luand?) lectii serioase ?[8D]************************************Whatever happens don`t let go of my hand!

Citat:
citat din mesajul lui hannen
.....Vor nevoiti/te cei inselati sa renunte la meseria de detectiv amator luind (luand?) lectii serioase ?[8D]
align="right" id="quote2">nu cred, cred ca din cauza crizei economice s-au gandit ai nostri legiuitori sa mai creeze niste locuri de munca aducatoare de bani la buget..DETECTIVUL.... precis firmele de paza si protectie vor inventa rapid si departamente detectivistice....cei care banuiesc ca sunt inselati vor apela la serviciile lor, vor plati tariful, firma va plati TVAul si impozitele pe salarii..si uite asa se scapa de criza economica....[:D] (patronii firmelor si actionarii lor vor mai pune ceva banuti deoparte....)[pup][flo]Nina,[gravired] 27+, [fetita]

Astia din guvernare bat campii.In general la dosare(penale sau civile)se accepta pozele,nu inregistrarile.Inregistrarile nu sunt atasabile la dosar.Am aflat si eu cand m-am izbit de problema.Pot fi doar colateral admise probele video si audio,pentru a stabili anumite chestii dar in nici un caz nu e cum vedem prin filme.

Madalina si Eva-Maria

https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Citat:
citat din mesajul lui marius
Serviciile private de informatii exista de multa vreme.
align="right" id="quote2">atunci s-au gandit sa le sprijine cumva pe timp de criza ... or fi suferind din lipsa de clienti (unele dintre ele... la care or avea actiuni unii oameni politici, direct sau indirect... cat sunt cu cutitul si painea in mana isi asigura si ei batranetile... ale lor si ale membrilor familiilor lor)ps.: se practica la toate nivelele... la noi la bloc s-a schimbat comitetul, conducerea, cenzorii...reforma mare, prima masura a fost schimbarea interfoanelor cu un sistem revolutionar, cum locatarii nu au fpst de acord s-a trecut la contractare si montare fara acceptul majoritatii...si in final au acceptat toti pentru ca s-au trezit ca nu mai pot intra in bloc... dupa ce au platit si montat toti noul sistem s-a "descoperit" ca managerul firmei care a montat noul sistem este unul dintre noii cenzori...f frumos.... aaa noul sistem nu e mai breaz decat cel vechi...tot cu cheie tip yala se intra in bloc, ca pana l-au montat au tras concluzia (comitetul) ca nu renteaza accesul pe baza de cartela electronicaNina,[gravired] 28+, [fetita]

Citat:
citat din mesajul lui ninapreda
Citat:
citat din mesajul lui marius
Serviciile private de informatii exista de multa vreme.
align="right" id="quote2">atunci s-au gandit sa le sprijine cumva pe timp de criza ... or fi suferind din lipsa de clienti (unele dintre ele... la care or avea actiuni unii oameni politici, direct sau indirect... cat sunt cu cutitul si painea in mana isi asigura si ei batranetile... ale lor si ale membrilor familiilor lor)
align="right" id="quote2">Exista legislatie foarte exacta in acest domeniu, tot ce faci tu sunt simple speculatii si nu are nimic in comun cu realitatea.Toate aceste servicii functioneaza pe aceleasi criterii de concurenta comerciala ca oricare alta societate comerciala deci pe piata libera de tip cerere si oferta.Nimeni nu este obligat sa cumpere sau sa plateasca servicii iar daca doreste exista oferta oficiala a fiecarui serviciu de acest gen.Ti-as recomanda sa te interesezi cat de cat inainte de a face afirmatii nefondate.Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...