Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Sa mai incercam o data!

Recommended Posts

Un cotidian national a initiat o campanie pentru strangerea de semnaturi pro inlesnirea procesului de aprobare a dosarelor necesare transplanturilor in strainatate. O campanie menita sa salveze vieti!Ii ajutam?http://www.petitieonline.ro/petitie-p60665048.htmlCampania se numeste "Sa schimbam soarta romanilor care au nevoie de transplant!"Alina, mami de Ana Antonia [zana] (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul [hagi] (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita [hippi] Luca, iubitul mamei drag! [roker]Povestea nasterii Anei [bibe]**************************

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!id="size4"> id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

chapeau pentru ceea ce doriti sa faceti, insa dati-mi voie sa fac o remarca; de ce?

pentru ca pur intamplator am ajutat in Belgia o familie care a venit sa transplanteze ficatul baietelului lor . Belgia se afla pe lista spitatelor care fac aceste transplante si cer mai putin decat cer alte tari; ieftin, 85000 de euro [bang]

pana aici totul e ok. insa politicile sunt cu un pas inaintea aestor lurucri "marunte" .

mai precis, romania nu face parte din organismul international Eurotransplant. http://www.docmut.be/jsp/index.jsp?tmplt_folderid=315&id=1294&language=Fr&origin=Mut506

ce-nseamana asta? daca un copil din romania are 85000 euro, ca aceasta familie si aterizeaza aici pt transplant ..este obligat de lege sa aiba o rezidenta de 6 luni in belgia, abia dupa aceea poate intra in lista de asteptare . pana ajunge in operatie trebuie sa astepte inca un an in + de cele 6 luni, sau poate mai mult , depinde de starea in care se afla, insa sa fim realisti, depinde de noroc

in tot acest timp cei 85000 de euro sunt in contul clinicii ce urmeaza a face transplantul.

de ce va spuns asta? : pt ca voi va chinuiti sa ii trimiteti la noi ... iar noi ne chinuim sa-i facem sa intre pe masa de operatie si nu putem decat dupa 6 luni .

intrebarea mea este: cum putem elimina aceste 6 luni de asteptare la o noua viata? ce putem face ca romania, tarisoara noastra sa intre in eurotransplant, iar copiii sa aiba dreptul la viata?

multumesc

s-auzim numai de bine! si [pup][pup][pup]

-------------------------------------------

Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Ardeiash, good point! Nu stiam de situatia aceasta!Pai...haideti sa aflam ce se poate face. Eu nu cunosc limba franceza ...am sa incerc sa citesc pe site-uri in engleza si poate ii contactam pe cei de la Ev. Zilei (initiatorii acestei campanii).Ce ziceti?Alina, mami de Ana Antonia [zana] (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul [hagi] (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita [hippi] Luca, iubitul mamei drag! [roker]Povestea nasterii Anei [bibe]**************************

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!id="size4"> id="red">

stiu ca nu stiati de aceasta situatie, e relativ noua , si cred ca e o situatie cu totul particulara belgia, insa aici vin cateva cazuri pe an din romania si trebuie sa reglam asta; vad ce eforturi se fac pentru strangerea de sume colosale, parintii vin aici usurati ca au reusit sa le stranga si buf... legi aberante

personal, nu mai pot privi o familie disperata vazandu-si copilul in asteptare ''calare " pe 85000 de euro stransi cu greu in tara .. si complet neputinciosi.. noi ne mobilizam aici de la persoane care se lupta cu administatia , pur si simplu, cunoscatori de limba straina , la asistenti sociali sau medicali , avocati care intervin pentru urgentarea cazurilor .. insa in fapt tot ceea ce facem este aproape de inutil

trebuie "lucrat" la inaltime, la nivel de tara adica

nu stim exact la ce usi sa mai "tipam" ... insa este tare trist

s-auzim numai de bine! si [pup][pup][pup]

-------------------------------------------

Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...