Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

transpiratie excesiva mai ales la frig

Recommended Posts

Buna ziua, Am si eu o problema , transpir foarte mult cand este frig. Multe persoane nu suporta vara, transpira atunci, dar eu transpir mult cand este frig afara < incepand chiar din luna septembrie cand doar se racoreste. Am vazut un subiect la care a raspuns Soothe si nu stiu cum sa-l contactez. Am si mainile, picioarele reci, prefer bauturile calde , mananc mai mult sarat decat dulce, am avut probleme cu constipatia dar le-am rezolvat de 1 an printr-un tratament cu ibutin, beau 1.5 l apa pe zi. Poate reuseste cineva sa ma ajute, am fost la doctor, am facut niste analize , mi-a spus ca toate sunt in regula, ca n-am probleme cu tiroida, dar totusi, de cand ma stiu transpir si mai si miroase. Multumesc
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Citat:
citat din mesajul lui marra1
Buna ziua, Am si eu o problema , transpir foarte mult cand este frig. Multe persoane nu suporta vara, transpira atunci, dar eu transpir mult cand este frig afara < incepand chiar din luna septembrie cand doar se racoreste. Am vazut un subiect la care a raspuns Soothe si nu stiu cum sa-l contactez. Am si mainile, picioarele reci, prefer bauturile calde , mananc mai mult sarat decat dulce, am avut probleme cu constipatia dar le-am rezolvat de 1 an printr-un tratament cu ibutin, beau 1.5 l apa pe zi. Poate reuseste cineva sa ma ajute, am fost la doctor, am facut niste analize , mi-a spus ca toate sunt in regula, ca n-am probleme cu tiroida, dar totusi, de cand ma stiu transpir si mai si miroase. Multumesc
tot un dr tre sa te ajute. Ma gandesc la dexechilibre hormonale etc. Cat din ce zici, 1.5 l apa nu e suficient, si asta poate fi un motiv de constipatie. Ce intaltime/greutate ai? Un alt motiv de transpiratie poate sa fie si de la medicamente. Pielea este un organ excretor pana la urma, ca si rinichii - elimina 'resturile' din organism. Acym, ca mananci sarat (si eu mananc), poate sa fie si o forma in care organismul cere mai multa sare ca o pierde prin transpiratie, dar poate sa fie si o forma prin care pielea elimina sarea ca este prea multa. Aici trebuie discutat cu un dr. Mai degraba elimina din condimente, revin-o la alimente simple, si condimente din plante, si mai adauga ceaiuri - lumea araba bea multe ceaiuri inclusiv cand e f. cald. Un homeopat ai incercat? Cat despre transpiratia care miroase, transpiratia in mod normal nu miroase. Bacteriile care se dezvolta acolo insa... asa ca atentie nu numai la igiena, ci si tipul de haine/incaltaminte purtata. P.S. vazusem acum 2-3 ani, in ro, pe un canal (cred ca real reality show), despre cure de dezintoxicare. Mie mi se parusera cam dure alea, dar unul din cazuri era tocmai o tipa care transpira ingrozitor. La ea era pe fond nervos, cand a iesit la plimbare in oras - a transpirat in asa hal ca umezea asfaltul unde punea piciorul gol. Dar pe langa sfaturile psihologice, a primit un meniu personalizat, si i se imbunatatise mult starea! Nu stiu ce sa zic, poti incerca, cu un nutritionist sau homeopat.
[url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2"]Victoria (des.1)[/url], fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...