Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

MONTIGNAC (135) ... STIL DE VIATA NU DIETA

Recommended Posts

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

fetelor la ora 1 sa fiti alaturi de mine [pup][pup][pup] multumesc anticipat [pup][pup][pup]

ANDANII [flo][hia][hia]

"Licuriciul Emma din sufletul meu" id="size2">

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

"Povestea unui licurici" id="size2">

[aerob]s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet [batetoba] id="red">cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" id="size2">[aerob]id="red">

[grasa] "grasa devine slaba" id="size2">[ispita]

Buna dimineata fetelor!

Andanii strang din pumni pe la 13.

Eu ieri am trecut prin emotii.Au operat-o endoscopic pe mama si era bine.

I-au dat drumul la un sfincter si a inceput sa curga bila.Asteptam azi rezultat la analize, maine ar avea si ea voie sa manance niste supa dupa 10 zile aproape de nemancat.A slabit vreo 4 kg, o cantaresc cand vine acasa.Sper in weekend ca m-au terminat drumurile in celalalt capat al Bucurestiului acoperit din nou de zapada.

Eu sunt cam varza cu dieta!!

M-am documentat, am citit cartea care se gaseste pe net, am gasit si retete, si de ieri am inceput... DOAMNE AJUTA, am target 10kg... si abia astept sa imi recapat forma de dinainte de sarcina. Deci ne vom mai "vedea" pe aici.

Andreea, [mamica] de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)

Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!

toate pozele

Azi dimineata m-am cantarit iar si avem 66 de kg. Nu ma pot abtine. Cand stiu ca am fost cuminte intr-o zi trebuie sa ma cantaresc in dimineata urmatoare sa vad efectul. Bine ca e pozitiv, dar ce o sa ma fac cand n-o sa se mai vada efectul asa repede?[:-@].

Maine dam raportul? E vineri, ramane vineri sau luni, ca nu mai stiu.

Ninha, mami lu' Mirci

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina
M-am documentat, am citit cartea care se gaseste pe net, am gasit si retete, si de ieri am inceput... DOAMNE AJUTA, am target 10kg... si abia astept sa imi recapat forma de dinainte de sarcina. Deci ne vom mai "vedea" pe aici.Andreea, [mamica] de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!toate pozele
align="right" id="quote2">Andreea m-am uitat la pozele voastre ca tar imi place sa vad mamici cu bebei.Ai un ditamai flacaul...o sa va injure mai tarziu pt pozele " indecente" pe care i le-ati facut!![:D]Dar e dotat baiatul.[olala]Sa va traiasca!Te ajutam si noi cum putem.Andanii ce ai facut?YMCA, multumesc.Are nevoie de dieta cel putin 3-6 luni.Va pup pe toate la un loc.

Buna fetelor,

Am fost absenta pentru ca l-am avut pe bebe bolnavior si am fost ff ocupata! o doctorita mi l-a diagnosticat cu bronsiolita si mi-a dat antibiotic si aerosol cu substante f puternice- a doua zi, alta mi-a zis ca nu are nimic si sa-i fac decat aerosol cu ser fiziologic[bang] va dati seama prin ce am trecut [q]

Revin saptamana viitoare ci dieta si exercitii

[pup]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...