zarala Publicat Martie 10, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 10, 2010 Buna seara caut gradinite in cartierul bucurestii noi - private pt strumful meu mic [copil] as dori si eu informatii despre gradinita franklin de la mamici sau tatici care au strumfi acolo in alte ordine de idei ma intereseaza si alte recomandari de gradinite bune private insa doar din cartierul bucurestii noi - stiu ca aceste subiecte poate au mai fost atinse - insa cred ca ma aflu la rubrica corecta, unde as putea sa indraznesc sa cer astfel de info. eu am fost in vizita la gradinita franklin situata in spatele parcului bazilescu si as acorda nota 10 pt curatenie, au o curte micuta cu verdeata si camere mai mici curate cu parchet pe jos,sunt 5 copii la grupa maxim 6,in rest astept parerea celor direct implicati am fost in vizita si la gradinita ursuletul situata in spatele bisericii vis-a-vis de parcul bazilescu si din partea mea are nota 6 la curatenie camerele sunt mai mari, gresie mai peste tot pe jos, copii mai multi la grupa, seara buna multumesc frumos [flo] zarala Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elyante Publicat Martie 11, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2010 Pe partea cealalta a Parcului Bazilescu pe strada Duetului este o gradinita Arc en Ciel. Incearca sa o vizitez si pe aceasta. Eu acolo am fetita. Cind ma duc la piata trec si eu pe linga gradinita Franklin dar cind m-am mutat in cartier si cautam si eu gradinite ma decisesem sa o inscriu la Arc en Ciel si n-am mai vizitat si alte gradinite. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zarala Publicat Martie 11, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2010 merci mult - sincer azi intentionam sa vizitez insa cu zapada asta....! ma intereseaza daca triajul de dimineata se face corect acolo ? ( adica copii bolnaviori chiar sa fie trimisi acasa)- la gradinita arc en ciel zarala Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elyante Publicat Martie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 12, 2010 Asta cu triajul inainte de intrarea in gradinita este o chestie relativa pentru mine. Si sa-ti spun de ce. Inainte sa ma mut in Bucurestii Noi am stat in Drumul Taberei si am avut copila la gradinita Happy Planet Kids. Acolo, de dimineata, inainte de intrare in gradinita copii erau "triati" de o asistenta care in semiobscuritatea unui hol cica se uita in gitul lor. Gradinita era mare, cu multe clase si deci cu multi copii asa ca riscurile sa prinzi vreo boala adusa de ceilalti in gradinita era destul de mare. In prima iarna de colectivitate fetita mea care nu era foarte mica (avea 4 ani) a facut toate bolile pe care nu le mai facuse pina atunci: laringita, amigdalita pultacee, stomatita aftoasa, etc. Nu mai spun de tuse sau secretii nazale ca astea deja erau copilarii. Asta in conditiile de asa numit triaj in urma caruia eu nu am auzit ca vreun copil sa fie trimis acasa. Aici la Arc en Ciel nu se face nici un triaj. Dar gradinita este relativ mica (doar trei grupe) iar in grupa fetitei mele sint aprox. 12 copii. Eu stiu toate educatoarele, pe cea care administreaza sediul acesta, bunicii, bonele sau parintii copiilor. Am observat ca in caz de boala cel care se sesizeaza in primul rind este parintele care nu-si mai aduce copilul la gradinita. Este adevarat ca multi dispun de bunici sau de bone ca solutie de backup. Mie mi s-a intimplat ca fetita mea sa tuseasca pe o perioada lunga de timp (citeva luni) cu mici perioade de acalmie dar nu era o tuse pe fond viral ci o tuse alergica. Dupa numeroase tratamente care nu au dat rezultate, in urma unor analize de singe am inceput tratamentul cu singulair si zyrtec care au rezolvat problema. In tot acest timp am dicutat cu administratora gradinitei si i-am spus ce tratamente aplic si ce-mi spun medicii astfel incit sa poata informa parintii care s-ar fi putut nelinisti ca imi aduc fata virusata la gradinita. In iarna un copil chiar din grupa noastra a facut scarlatina. Eu personal n-am mai dus-o la gradinita citeva zile ca sa vad in ce directie o iau lucrurile dar toti copii din gradinita au fost obligati sa faca exudate faringiene. Nu au mai fost alte cazuri dupa. Si ca sa inchei, chiar saptamina trecuta au avut vreo 7 cazuri de enteroviroza. Un virus ciudat care s-a manifestat la toti copii fara febra sau diaree ci doar cu varsaturi. A fost suficient sa vina unul si au mai facut vreo 7 in decurs de 2-3 zile, inclusiv a mea care a adus-o si acasa si i-a dat-o si celei mici. Si daca cea mare a varsat de doua ori si nu a avut pofta de mincare vreo 3 zile cu cea mica a trebuit sa ma internez in spital din cauza deshidratarii pe fond de varsaturi. Insa nu as putea sa invinovatesc gradinita. Probabil ca era un copil care nu avea nici un fel de simptome ci pur si simplu a varsat la gradi. Ei au chemat in aceeasi saptamina din proprie initiativa Sanepidul si au luat legatura cu un centru medical care a venit in gradinita si recoltat copiilor probe din git si din nas ca le-a zis un doctor ca s-ar putea sa fie un virus cu localizare in git. In fine, eu n-am auzit de virusi stomacali cu localizare in git dar daca ei ne-au cerut le-am facut si pe astea. Per total eu sint multumita de gradul lor de preocupare pentru starea de sanatate din gradinita. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.