Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce spun dr despre vopsitul parului in sarcina?

Recommended Posts

am aflat de curand ca sunt insarcinata. de foarte curand..... dar nu stiu ce sa fac cu vopsitul parului. dr meu a spus ca e ok sa ma vopsesc. am citit pareri pro si contra. eu de regula ma fac cam la 5 saptamani. mi-am dorit f mult acest copil si parca imi este teama sa fac ceva ce l-ar putea influenta negativ in crestere. dar nici nu vreau sa ma transform intr-o ”muma padurii”. nu stiu ce fac..... [q]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

incearca vopseaua korres din sensiblu, nu are amoniac si prea multe chimicale, e mai naturala. partea proasta - costa destul de mult si nici nu tine prea mult pe par, se duce rapid la spalat

care este culoarea ta naturala de par si in ce nuanta te vopsesti de obicei ? ai mult par alb ? nu ar merge sa-ti faci suvite la coafor - in felul acesta te-ar tine mai mult si nu s-ar vedea parul alb.

si medicul meu a spus ca e ok sa-mi vopsesc parul in timpul sarcinii.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Decat sa-ti faci probleme de constiinta si sa te ingrijorezi, mai bine rabda si tu pana pe la 14 saptamani. Mie dr. de familie mi-a zis ca vaaai, astea-s babisme, sa nu te vopsesti pe cap, ce prostie; dr. ginecolog a zis ca nu stie si prin urmare nu ma poate sfatui. Dr. de familie pe de alta parte e o habarnista ingrozitoare[:D].

Stii cum e, primesti unda verde, te vopsesti, si apoi citesti pe ici pe colo ca in primele saptamani cine stie ce i se poate intampla fatului, ca mai apoi poate orbi si alte orori care mai mult ca sigur ca nu sunt reale dar pe tine, ca gravida hormonista[:D] te dau peste cap.

Coafeza mea nici n-a vrut sa auda de vopsit, ca ea nu vopseste gravide, cel mult imi face niste suvite care sa nu atinga pielea capului. Eh, 9 luni trec repede:)))

PS eu de cateva luni bune ma vopsesc cu Korres si nu mi se duce repede deloc, sunt foarte incantata de ea.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

PS la PS: poate nu e compatibila cu parul meu, am firul de par mai gros, aspru si foarte multe fire albe de par. am avut neplacuta surpriza sa constat ca, desi imi dadusem constiincios cu maclavaisul ala, dupa spalare se hlizeau la mine, din oglinda, vreo cateva radacini si varfuri albe, nu pot sa-mi dau seama cum au scapat de vopsea, ca doar am intins-o bine (vopseaua) si am si repetat operatiunea de uniformizare pe par...off-topic rau de tot : am incercat noua vopsea de la Avon; naspa ca are amoniac, insa e super-ok si culoarea si modul in care rezista pe par dupa 1,5 luni. la korres dupa nici 2-3 saptamani deja sticleau firele foste albe, devenite morcovii dupa ce se dusese vopseaua...

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mai este vopsea fara amoniac si de la Loreal Casting si nu e chiar asa scumpa, si rezista bine pe par. Eu am folosit-o la prima sarcina, ca eram mai precauta. De data asta m-am facut cu vopsea normala.

__________________________id="maroon">

Dia, mami de shmoo mare Mirunaid="size3"> id="teal"> (15.07.2008) [loveyou]

[gravired]31+ cu shmoo mic [fetita] "pisicutz verde"id="limegreen"> id="Comic Sans MS">

Eu m-am vopsit prima sarcina cu l'oreal dar dupa sapt 10 de sarcina, acum m-am vopsit cu revlon fara amoniac cam la 2 sapt de la conceptie.Apoi am aflat ca sunt insarcinata.

Sunt prea blonda ca sa nu ma vopsesc 9 luni [:D]

Decizia este a ta, dar asteapta sa ai macar 12 sapt de sarcina.

Succes!

Nasterea unui zambetid="purple">

Mamica de [pis] cuminteid="red"> [gravi] 20s+

iulie 2008id="purple">

Citat:
citat din mesajul lui J.D.
Eu folosesc Henna crema. Face parul foarte matasos si nu are toate porcariile in ea a si renumitele vopsele de firma.Finn Constantine 15.10.2009 si [gravi] 9+
align="right" id="quote2">buna, ce fel de henna folosesti ? ce scrie pe ambalaj/cutie ? daca apar si alte substante in afara de Lawsonia Inermis, inseamna ca nu este naturala 100%...iar ingredientul cel mai de temut este picramatul de sodiu (daca nu ma inseala memoria, ca n-am gasit info pe net acum, scuze daca am scris eronat)Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...