Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ce cadou pt. o directoare de gradinita?

Recommended Posts

Buna. Dati-mi si mie va rog niste ideei de cadouri pentru o doamna directoare de gradinita (cam intepata doamna).....[:D].

Trebuie neaaparat sa reusesc s-o inscriu pe fi-mea care in toamna va face 4 ani la o gradinita buna, in sectorul 1, unde sunt multi copii ai caror parinti au posibilitati materiale super.... Intelegeti voi ce vreau sa zic..... Nu e suficient un buchet de flori ...mai deosebit....

Ideea cu banii in plic vi se pare ok? Mie una, nu prea!! Astept cu interes opiniile voastre....luni trebuie sa merg cu cadoul[:D]

pupici...[flo]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Mie mi-a spus directoarea "Ne pare rau, v-am inscrie copilul, dar nici nu avem suficiente paturi". Si atunci eu am sarit "Facem noi 10 paturi, ce ziceti". Si directoarea s-a luminat si mi-a inscris copilul.

Am facut cele 10 patuturi, m-a costat 1000 de lei in 2005 (cat taxa pe doua luni la gradinita particulara plina de fite de la care tocami plecam) si am fost si bucuroasa ca fac ceva pentru toti copiii din gradinita nu doar pentru o singura persoana.

Pana la urma lumea da milioane ca sa se construiasca biserici dar gradinitele si scolile cad pe copii si nu scoate nimeni un leu ca e considerat spaga?

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Citat:
citat din mesajul lui simali
Mie mi-a spus directoarea "Ne pare rau, v-am inscrie copilul, dar nici nu avem suficiente paturi". Si atunci eu am sarit "Facem noi 10 paturi, ce ziceti". Si directoarea s-a luminat si mi-a inscris copilul.Am facut cele 10 patuturi, m-a costat 1000 de lei in 2005 (cat taxa pe doua luni la gradinita particulara plina de fite de la care tocami plecam) si am fost si bucuroasa ca fac ceva pentru toti copiii din gradinita nu doar pentru o singura persoana. Pana la urma lumea da milioane ca sa se construiasca biserici dar gradinitele si scolile cad pe copii si nu scoate nimeni un leu ca e considerat spaga?"Calea de mijloc este calea ZEN"Alice
align="right" id="quote2">Daca te oferi ca faci mobilierul sau repari chiuveta de la gradi, e un gest in folosul comunitatii, la fel si construirea bisericii. Daca vrei sa bagi plic in buzunarul directoarei sau sa-i dai un cadou substantial pt simplu fapt ca-ti accepta copilul la gradinita, e SPAGA. E totusi o diferenta, nu?Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)poze noiid="red"> poze si mai noipoze cele mai noiPovestea nasterii: Lili si Robert

Sigur ca plicul e spaga. Dar se poate ocoli. Daca tot ai niste bani de dat mai bine faci o treaba buna, de pe urma careia vor beneficia generatii intregi. Noi i-m ajutat si dupa ce au inscris copilul. Am platit excursiile pentru copii fara posibilitati materiale, am sustinut proiectul "Bancute noi", etc.

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

acum depinde si de ce bani dispui...poate ca somalc nu are bani de 10 paturi [:D] si un cadou o "duce" mai putin

Stiu cum este, am fost si noi 2 ani la "stat" ! Cel mai bine, daca ai posibilitatea, ar fi sa te interesezi la alti parinti, cam ce prefera doamna.. o bijuterie, un ceas, ceva ...

Nu dati cu rosii [olala] asa-i la gradinitele de stat din Bucuresti

Ingrid si Cristi 7 ani

Oaspete bb_yasmi

somalc la cresa (am inscris-o ca sa avem lovul de la gradi asigurat) am fost cu plicul la directoare.....nu parea sa ii convina...[:D][:D]

happy mom & id="Book Antiqua">[buburuza] ladybird Iasmina Alissaid="size3">id="Book Antiqua"> 2+ [buburuza]

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

[autoroz][pool][beach][shopi]

daca gradinita este cea de care apartii cu locuinta, sunt obligati sa iti inscrie copilul fara comentarii.

daca se practica SPAGA pt obtinere locului, probabil ca aceasta este calea. insa, eu combat SPAGA indiferent de scop, deci nu mi se pare OK. SPAGA ramane SPAGA, indiferent de numele care i-l dai si de scopul urmarit. uite definitia SPAGII (mitei) = Dar in bani sau in alte valori materiale, dat cuiva sau primit de cineva, in schimbul unui serviciu ilegal.

atat tu, cat si cea care primeste/cere acesti bani, incalcati legea.

mami de alexutza (10.04.2003)[zana]si [bebic] Teodor Mihai (10.04.2008)

" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

id="red">

Hello!

Acest 'cadou' eu il vad ca o prima etapa.Cce vei face mai tarziu ca sa fie si copilul tau, intre atatia cu fitze si posibilitati, bagat in seama? Vei vrea ca si puiul tau sa primeasca rol frumos la serbare si, cred eu, ca normal ar fi sa iti doresti sa fie educat si evaluat 'pe bune'. Sunt multe gradinite particulare unde si cu o floare se face primavara pentru educatoare si directoare. Daca dai de la inceput bani in plic asta or sa tot astepte de la tine. Aceasta ete parerea mea, decizia iti apartine.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...