Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de septembrie-octombrie 2007 (47)

Recommended Posts

• Răspunsuri 299
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[il][il] .......id="size1"> id="beige">AVEM 1id="orange">id="size3"> id="purple">[mamica] CU id="purple"> 2id="teal">id="size3"> [hagi]....... id="beige">id="beige">[il][il]
IULIEid="green">
07 iulie (xx.xx, xx.xx) AYUMIid="orange">id="size2">, nastere XX, 27s,id="size1"> [bibe] RYUJI & [bibe] NAOKI id="teal">id="size2">, 1000 gr, x cm, Apgar x, 950 gr, x cm, Apgar x id="size1">

[grup]LISTUTA FERICITELOR GRAVIDUTE DE SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE id="red">2007id="red">[grup]
AM MAI RAMAS 144 id="size4">[gravi] si 2 id="size4"> viitori tatici cu id="blue">40id="red">id="size4">[fetita], 50id="teal">id="size4"> [baietel]si restulid="blue"> [am]
SEPTEMBRIEid="green"> witchy_witchid="maroon"> ***UM 25.11.2006id="blue"> ***DPN 01.09.07id="red">***[baietel]Mirella76id="maroon"> ***UM 25.11.06id="blue"> ***DPN 01.09.07id="red">***[baietel]Albert Raoulid="teal">prisiid="maroon"> ***UM 26.11.06id="blue"> ***DPN 01.09.07id="red"> ***[fetita]Mirunaid="red"> LaviniaN ***UM 26.11.06id="maroon"> ***DPN 02.09.07id="red">***[fetita] Roxana_Gid="maroon"> ***UM 26.11.06id="blue"> ***DPN 02.09.07id="red"> ***Dr.Badiu / Municipal /Bucuresti***id="purple">[baietel] Andrei Serbanid="teal"> aurelia27 id="maroon"> ***UM 25.11.06 id="blue"> ***DPN 03.09.07id="red"> ***[fetita] Alexia Rhianaid="red"> Irina.c.id="maroon"> ***UM 27.11.06id="blue"> ***DPN 03.09.07id="red"> ***Dr.Suciu /Polizu /Bucurestiid="purple">***[fetita] Ade_x (Adelina)id="maroon"> ***UM 27.11.06 id="blue"> ***DPN 03.09.07id="red"> luyid="maroon"> ***UM 27.11.06 id="blue"> ***DPN 03.09.07id="red">***[fetita] afibebe id="maroon"> ***UM 28.11.06 id="blue"> ***DPN 04.09.07id="red">***[baietel] Cristian Nicolaeid="teal">Betty78 ***UM 28.11.06id="maroon"> ***DPN 04.09.07id="red">***[baietel] Aniast72 (Andreea), ***UM 28.11.06id="maroon"> ***DPN 04.09.07id="red"> ***Dr. Radu Vladareanu / Euroclinic / Bucuresti***id="purple">[baietel] Alinkav (Alina), ***UM 28.11.06id="maroon"> ***DPN 04.09.07id="red"> ***Dr. Gh.Constantinescu / Municipal / Bucuresti***id="purple">[fetita] Lia_B id="maroon"> ***UM 28.11.06id="blue"> ***DPN 04.09.07id="red"> Ontz id="maroon">***UM 28.11.06id="blue">***DPN 04.09.07id="red"> Sim_stoian id="maroon">***UM 29.11.06id="blue"> ***DPN 05.09.07id="red"> ***Dr. Tutunaru / Elias / Bucuresti***id="purple">[baietel] Stefanid="teal"> veroborodaid="maroon"> ***UM 29.11.06id="blue">***DPN 05.09.07 id="red"> MariaDia (Maria)id="maroon"> ***UM 27.11.06 id="blue"> ***DPN 06.09.07id="red"> ***Dr. Marilena Grama /Spitalul Cantacuzino/Bucuresti***id="purple">[baietel] Alehiamid="maroon"> ***UM 30.11.06id="blue"> ***DPN 06.09.07id="red"> ***[baietel] Robert id="teal">Teodoranid="maroon"> *** UM 30.11.06 id="blue">***DPN 06.09.07id="red">***[baietel] Mandarinutzaid="maroon"> ***UM 30.11.06 id="blue"> ***DPN 06.09.07 id="red"> ***[fetita] Antonia Mariaid="red"> Diwanaid="maroon"> ***UM 30.11.2006,id="blue"> ***DPN 06.09.07id="red"> Myral id="maroon">***UM 01.12.06id="blue"> ***DPN 06.09.07id="red">***[fetita] Piccaflorid="maroon"> ***UM 08.12.06id="blue"> ***DPN 07.09.07 id="red">***[baietel]Matteoid="teal"> adrianaolimpia id="maroon">***UM 29.11.06id="blue"> ***DPN 06.09.07id="red"> ***[baietel]Gabrielid="teal">Cecilia Lid="maroon"> ***UM 02.12.06id="blue"> ***DPN 08.09.07 id="red">***[baietel] Milu id="maroon"> ***UM 03.12.06 id="blue">***DPN 08.09.07 id="red">gemaid="maroon"> ***UM ....id="blue"> ***DPN 08.09.07 id="red">***[fetita] Raluk_80 id="maroon">***UM ....
Distribuie pe alte site-uri

moldoveanca, felicitari pentru sora ta! Sa fie sanatosi si sa va bucurati unii de ceilalti! [flo]

Roxana, ce te chinui draga mea cu arsurile alea? Nu iei nimic? Eu am sticluta de Maalox in geanta... De fapt am atatea in geanta, ca a trebuit sa-mi cumpar una si mai mare decat cea pe care o aveam..[:D]

Amar, [pup].. sper ca Ioana sa nu fie blonda cu ochi albastrii.. nu ca nu mi-ar placea.. insa mostenirea genetica nu permite [:D]... ce-ar mai trebui atunci "sa dau cu subsemnata" [:D]

Eu una sunt cu casa vraiste.. inca desfac bagaje - nu ca ar fi fost multe, dar, fiind o operatiune care nu-mi place am amanat-o pana acum... azi trebui sa o fac... caci de maine.. ma duc la serviciu [bis] [bis]

[gravi]28+ cu [fetita]Ioana

Fetelor, cele care va simtiti rau o [flo] si un [pup] de la mine.

Acuma ma gandesc ce norocoasa sunt, eu nici nu stiu macar ce-s alea contractii, sau poate ca am dar nu le identific.

Cateodata imi simt abdomenul mai tare, dar atunci cred ca Sasha se repozitioneaza, scoate cate un fundutz sau un capsor mai inafara, si se vede tare ciudat ce prostutza ma simt dar va intreb: astea or fi oare contractiile? [:I]

In alta ordine de idei, io mi-s foarte energica, azi fiind duminica m-am pus sa spal, sa aspir, sa sterg praful, sa curatz balconul si sa sterg pe jos in paralel cu ceva supica light si acrisoara de vara. Huh...sper sa nu daunez la bebe cu atata miscare [mariaj]

A...si intre doua reprize mananc lebenitza f.rece en-gross. Aproape ca nu mai mananc nimic altceva, hm.....poate totusi contine (nici vorba) niste proteine si alte de'alea necesare, ca de altceva nu am pofta

29+ [baietel] Sasha Gabriel

http://good-times.webshots.com/album/559847818JkNmnj

Oooo! Pai eu de cand am venit in Piatra (m-am obisnuit deja) nu se face nimic duminica. Nnumai sambata ai voie sa faci treaba, duminica e sarbatoare si toata lumea leneveste. Efectiv se sta degeaba, te plimbi faci orice altceva dar treaba nu.

Noi am fost la o cununie civila, acum ne odihnim si mergem putin si la religioasa dupa-amiaza ca la petrecere nu mergem ca nu pot eu sa stau pe scaunele alea prea mult si efectiv n-are rost.

Vad ca vine iarasi caldura si pe la noi. Ce bine a fost cu racoarea de pana acum....

Emma 29+

Teo, felicitari pentru sora ta, sa fie sanatosi, iar bebe un mancacios.

Pupici si de la mine pentru fetele care se simt rau.

Felicitari grasuneilor si mamicilor care v-ati vazut zilele astea bebelusi, sa stea cat mai mult in burtici, nu trebuie sa se grabeasca ca doar nu sunt la concurs[pup][pup]

Noi suntem bine, bebe Cristian este un jucaus, face tumbe, se mai aseaza(zic eu) in pozitii care imi dau o stare de rau (apare dintr o data si dispare la fel de repede),zilele astea am dormit binisor, iar ieri nu am mai avut arsuri.

Aseara am fost la terasa unui restaurant de pe Vatra Luminoasa, in interior era un botez...o fetita de nici 2 luni, o dulceata de copil,frumoasa foc. Finul nostru o cunostea pe mama(sta prin zona)imi spunea ca a rezervat localul pt botez din februarie, va dati seama..... ma gandeam, daca asteptam pana nastem, avand in vedere ca este in plin sezon de nunti ce o sa gasim pt botez.....i-am dat tema sotului sa gasesca local pt botez.

[pup][pup]toate[gravi][gravi]

cecilia,32+[baietel]Cristian

Ah, am uitat sa va spun ca am reusit si noi, in sfarsit sa cumparam carutul si patutul si o sa mai iau de acum usor usor ce trebuie pt spital.

Bebelasul e tare activ si e super haios cand deformeaza burtica si iese el ba intr-o parte ba intr-alta. Ta-su e in la noulea cer! Hihihi!

Probleme cu somnul am si eu destul de des, arsurile ma omoara dar deja sunt asa de dese incat m-am obisnuit (mai naspa sunt alea rele, rele care nu vor sa treaba cu nimic). Carceii arasi nu vor sa plece de la mine, cel putin piciorul drept ma tot doare nu vrea sa treaca de la ultimul carcel.

Usturimea tot a ramas. Mi-a luat analiza la secretie dar doamnele de la Iasi au intrat in concediu si numai bine tre sa astept rezultatul dupa 26 iulie (pana atunci mi-a zis sa ma spal cu Tantum Rosa).

O sa ma duc zilele urmatoare s la medicul de familie sa vedem daca imi da niste analize gratuite daca nu oricum tre sa mai fac cele de la sange pentru trim 3 - din nou platite daca iarasi n-au astia fonduri. Asta e!

Ati cumparat lucursoare tare frumoase pt bebeii vostri! Si eu au niste mamici frumoase...uau!

Numai bine si sarcina usoara in continuare!

Emma 29+

Buna ziua si de la noi!Nu de mult am aparut,am fost un pic la biserica si dupa aceea sa facem vreo doua cumparaturi.Acum am pus la copt ardei si vinete,ca facea o vecina dimineata si mi-a facut pofta.

Sa aveti o duminica frumoasa in continuare!

Irina si [copil] bb Ilinca(26 aprilie '04)id="Comic Sans MS">id="red">

[gravi]si bb din burtica

blogul meu

mai scriu si aici ca a intrat la capitolul vechi.

moldoveancaid="blue">:

FELICITARI ..chiar aveam emotii...ai aflat de ce ii amortise limba si celelalte organe? vai, dar ce mare e bebelusul...nu i-au facut cezariana? cred ca s-a chiuit saraca...sa o pupi din partea noastra.

Ce va invidiez pe cele care stiti cum sta bebelusul sau , si mai mult, sa il vedeti...eu habar nu am nimic de el, decat ca e cuminte si ca nu ma supara.

danuta36id="blue"> - o sa pun poze, dar tb sa mi le faca cineva ca cele pe care le fac eu ies naspa. Lucrez la asta, promit.

vad ca va preocupa pb cu localul pt botezid="blue"> - eu am zis ca o sa merg la biserica si apoi o masa mica in familie, acasa. Sau la restaurant, cu masa rezervata, dar inclin spre casa..asa pot supraveghea si bebelusul, ma pot retrage daca sunt obosita (macar 5 min) si e mai ieftin.

carceiid="blue"> - eu am doar dimineata daca fac greseala sa ma intind.

somnid="blue"> - eu dorm bine, nu prea ma trezesc. Doar o data m-am trezit in ultima luna ca sa fac un pipi ca mancasem mult pepene. In rest, pe la 11-12 seara adorm bustean si ma trezesc la 7 dim. Bebe se trezeste mereu dupa mine.

am inteles ca in sapt. 35 tb facut test pt hepatita Bid="blue">.Il faceti?> Ce analize mai faceti in perioada asta de final?

Eu azi am avut si ultimul examen la master si ma declar mai linistita...pacat ca nu am bani ca altfel de maine incepeam sa cutreier magazinele...dar o sa o fac de sambata...de abia astept.

eu acum mananc pufuleti cu nishte ciocolata (separat). Mi-e pofta de cartofi prajiti cu branza rasa ..asa subtire.

arsuri am si eu la greu, mai ales seara, asa ca m-am decis sa nu mai mananc dupa 5-6 seara si ma tratez cu mult lapte rece.

urmychance[gravi]30[baietel]baietelul nostru

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...