Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de septembrie-octombrie 2007 (47)

Recommended Posts

• Răspunsuri 299
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by carpatina

Ce fata buna esti tu sim... eu i-as fi zis ca ca nu mai pupa nimic pana nasc (si 6 saptamani dupa). [:D]

[gravi]28+ cu [fetita]Ioana

id="quote">id="quote">

[:-)))] [:-)))] [:-)))]

Pai daca il tin fara mancare, eu ce fac dupa alea 6 saptamani? Ca devine mumie pana atunci [:-)))] [:-)))] [:-)))]

Sim [gravi] 32+ [baietel] Stefan

Asa creste bebe

Poze

Distribuie pe alte site-uri

Luyid="purple">, am stat degeaba dupa ce am terminat cu mancarea. M-am rasfatat putin, am tras un pui de somn si am citit o carte (adica dintr-o carte). Poate il fac savant pe bebe. [cit]

Si eu am de calcat camasi, dar mai tarziu putin, cand se mai domoleste caldura.

Andriesid="purple">, [cool]. Parca imi inchipui. Incep sa imi aduc si eu aminte cum era cand stateam in camin (la Iasi, ca acolo am facut facultatea si masterul). Hehehehe, trai pe vatrai [il]

Sim [gravi] 32+ [baietel] Stefan

Asa creste bebe

Poze

quote:Originally posted by danielle02

mai fetelor.m-ati zapacit cu mancarurile moldovenesti (eu fiind din suceava [:D])

danielle [gravi]30+ [fetita] Ebonee

http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

pozici [foto]

id="quote">id="quote">

si eu tot din Suceava sunt!

Irina si [copil] bb Ilinca(26 aprilie '04)id="Comic Sans MS">id="red">

[gravi]si bb din burtica

blogul meu

Daaaa... era foarte frumoooosss, chiar daca la noi actiunea se petrecea in Bucuresti, nu prea aveam noi bani, eram la inceput de drum... dar ce-as mai vrea o zi la fel!! Nu ca nu ne-am mai iubi, dimpotriva, ne iubim chiar mai mult, dar de cand il avem pe Victor parca nu mai avem timp de nimic.

Andries

Mai Sim id="red">nu-i destul ca ai inceput cu parjoalele , acum mai zici ca ai facut facultatea la Iasi , dar tu chiar vrei sa plang...tot acolo am facut-o si eu si chiar daca au trecut aproape 10 ani de atunci parca a fost ieri...ce vremuri, doamne ..ce ani frumosi...te rog gandeste-te ca sunt departe de casa si mi-i tare dor....

carmen[gravi] 31s [fetita]Oana Isabella

quote:Originally posted by irina.c.
quote:Originally posted by danielle02mai fetelor.m-ati zapacit cu mancarurile moldovenesti (eu fiind din suceava [:D])danielle [gravi]30+ [fetita] Ebonee http://bd.lilypie.com/7dnTO.pngpozici [foto]
id="quote">id="quote">si eu tot din Suceava sunt!Irina si [copil] bb Ilinca(26 aprilie '04)id="Comic Sans MS">id="red">[gravi]si bb din burtica blogul meu
id="quote">id="quote">[cool][cool]danielle [gravi]30+ [fetita] Ebonee http://bd.lilypie.com/7dnTO.pngpozici [foto]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...