Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Fetelor, am o problemuta si as vrea sa mai aud pareri de la cele care au trecut prin asa ceva, pentru a putea lua o decizie in cunostinta de cauza.

Lui Matei (2.8 ani), i-au aparut sub pielicica de la putulica, 2 puncte galbene de smegma.

Acum, eu le-am tot urmarit si acum au avansat si sunt gata sa iasa, cred eu.

Am folosit unguentul de Weleda dar din pacate nu a avut absolut nici un efect.

As dori sa stiu cam care sunt sansele sa iasa singure si sa creeze astfel dezlipirea preputului..sau sa faca infectie (si daca se poate produce infectie).

Sincer, nu as vrea deloc sa ajung la chirurg pentru ca sunt documentata si am citit absolut totul despre acest subiect, inclusiv exprerientele neplacute de la chirurgie pediatrica.

Inca odata, as vrea sa aflu cam la ce sa ma astept astfel incat sa fiu pregatita.

Multumesc mult pentru pareri

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 93
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Am avut si noi. Seara, dupa baie decalotam putin cate putin, fara sa fortez. Apoi ungeam cu crema de galbenele. In final au iesit.

Roli mami de Andrei [copil](16 ianuarie 2008) si Marc [bonjovi](9 iunie 2006)

ANDREI

MARC

VACANTELE NOASTRE IN 4

BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

A durat cateva saptamani.

ANDREI

MARC

VACANTELE NOASTRE IN 4

BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

LA baietelul meu mai mare am vazut puncte de smegma candva dupa 1 anisor. Nu am facut nimic special, au disparut. Nici tu infectie, nici nimic. Dupa toate astea nu s-a decalotat nici mai bine, nici mai rau. Oricum, nu prea am umblat acolo. Doar din cand in cand sa ma asigur ca e ok. Cu cel mai mic, m-am speriat cand am vazut ce mic e spatiul "liber". Pe la vreo 4 luni, am rugat doctorita sa arunce o privire si l-a decalotat foarte bine. Acest "foarte bine" insemna ca portiunea libera de piele era mai mare decat la primul baietel. Nici la cel mic nu insist. Am vazut ca e ok, din cand in cand il mai verific si atat. De asta, Danielatt, e greu de spus ce e "usor" sau "mai bine". POate un medic de familie sau generalist sa te ajute, sa nu fie nevoie sa ajungi la un chirurg.

Ana Teodora (22.12.2005), Razvan Dimitrie (26.10.2007) si Petru Octavian (11.08.2009)

poze1

poze2

La fel cum a spus si Bee...nu s-a decalotat nici mai bine, nici mai rau. Oricum dupa ce s-a curatat nu am mai umblat acolo deloc, decat sa verific.

ANDREI

MARC

VACANTELE NOASTRE IN 4

BAIETII MEI IUBITI

Mamicilor,eu sunt crestina si nu din motive religioase am optat pt. circumcizie.

Cand baietelului meu avea o luna, dr.Pesamosca a incercat sa rezolve o fimoza prin decalotare,cum aceasta a recidivat dl.dr. a propus circumcizia.

Aceasta s-a facut si sunt convinsa ca a fost o interventie facuta la timpul potrivit si CATEGORIC benefica.

buna,si eu am operat puiul ,pentru ca nu am putut sub nici o forma sa-l decalotez nici macar la baita si vedeam bine ca avea secretii albicioase care il deranjau,una doua era cu manuta in pampars;am fost la dr si avea fimoza ,a incercat sa vada el ce si cum pe acolo si mi-a zis ca el nu recomanda decalotarea fortata si m-a sfatuit sa-i facem circumcizie;l-am operat joi(a fost prima zi cand am vazut ghiocelul[:D])si e ok acum e pe nurofen si crema tobradex

Alina mami de[copil]stefward(10/2/2009) si[gravired]6+

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...