Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Am nevoie de ajutor urgent.va rog

Recommended Posts

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/analize/neutrofile-granulocitele-polimorfonucleare-neutrofile_30 asta este ce am gasit la o cautare pe G. [url="http://tabloute.blogspot.com"]tablouri pentru copii[/url] nu ma lasa se pare sa pun aici link-ul. Asa ca iti ramane sa dai tu cautare pe google sa te lamuresti.
Distribuie pe alte site-uri

http://www.despreboli.ro/boli-de-sange/2009/leucocitele-crescute-leucocitoza/ de ce ai facut aceste analize ? ai vrut tu sau medicul ti-a recomandat asta, suferi de ceva anume sau ai avut probleme de sanatate in ultima perioada ? nu poti sa-l suni pe medicul tau de familie, sa-i ceri o opinie ? Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

si copilului meu i s a pus acest diagnostic dupa niste analize si medicul mi a zis ca nu e nimic grav.asta dupa ce eu cautasem prin dictionar sa ma ''elucidez'' si l am sunat disperata,ca are copilul ceva grav....si mi a spus ca nu ne ar fi externat din spital daca era ceva grav si ca el nu sta sa dea explicatii la toate mammele care se apuca sa caute prin dictionar... Mami de [bonjovi] Cris si [bebic] Codrin [url="http://community.webshots.com/user/monalaca"]Poze Cris[/url] [url="http://good-times.webshots.com/album/563741085AFygVP"]Bebe [/url]Codrin

medicul care ti-a facut trimitere iti poate interpreta analizele, functie de statusul copilului IN MOMENTUL respectiv. acesti indici cresc de obicei in caz de o infectie bacteriana, nu striu insa daca si pt una virala. Mie imi iesisera putin mai mari si cand aveam doar o tuse cu o jena in gat, fara febra, fara altceva. Depinde de cat de mari sunt, daca a fost bolnavior mai inainte, de rezultatul altor indici etc.
[url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2"]Victoria (des.1)[/url], fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

acum o luna m.am dus intr.o sambata pentru ca imi era foarte rau la o clinica particulara.nu mi.au facut toate analizele.oricum erau prea scumpe.le.am luat luni si m.am dus cu ele la medicul de familie,normal trebuia sa ma duc la doctorita de la clinica particulara.m.a controlat doctorul de familie si mi.a zis ca e o simpla raceala,parca nu a citit analizele,parca a sarit direct la glicemie fara a se uita la valorile din sange.i.am zis eu de limfocite de ce sunt scazute si nu prea mi.a dat explicatii.faptul este ca pe piciorul drept mi.au aparut niste semne.1 dunge grena rosiatic si unele mici langa ea.pe fund ceva asemanator doar ca mai decolorate.nu sunt vergeturi.cand sa ma duc la analize aveam febra de infectie 37,5.observ ca am slabit rau in cateva zile mancand.nu am pofta de mancare,mananc in sila.imi vine sa vomit cand mananc dar nu vomit.acum nu am temperatura iar dintr.o data parca incep sa frig cate umpic.parca se face 37 si pe urma scade si tot asa.mi.au spus colegii de scoala ca sunt palid si am slabit fata de saptamana trecuta.am observat ca sunt cam obosit,daca ma pun in pat adorm foarte repede si ma trezesc tot obosit.precizez ca ma culc devreme.pe la 10 adorm.am ameteli.cand mi.a zis doctorul de familie ca e o simpla raceala am ramas prost pentru ca nu eram racit,imi stiu simptomele de raceala si nu eram racit,cica eram putin rosu in gat insa nu ma durea gatul,nu imi curgea nasul in schimb dadeam mucoasa din gat,mama mi.a dat nurofen in ziua aceea,la vreo 2 saptamani cand am inceput scoala 1 coleg era racit si am luat raceala de la el,a 2a zi eram racit,atunci am simtit ca sunt racit,imi curgea nasul,nu febra,mici dureri de cap.de 1 saptamana simptomele care au fost cand am fost sa fac analize au reaparut

ai putea sa vezi ce interpretare au analizele tale pe site-ul celor de la synevo. exista acolo un interpretor de analize. dar cred ca ar fi bine sa mergi din nou la medic. din cate stiam, la clinicile particulare, daca te duci cu rezultatul analizelor pentru interpretare, nu mai platesti ca si cum ar fi o noua consultatie. incearca si varianta asta, sa te duci la acea clinica, la medicul care ti-a dat sa faci aceste analize. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

lego92, bine ai venit pe forumul nostru. pentru inceput, poti posta rezultatele analizelor. pe de alta parte, te rog sa nu pui prea multa baza pe un forum - nimeni nu iti poate da diagnostice prin internet. medicul de familie te-a vazut si a observat simptomele, nu este cazul sa "ramai prost" - are ceva mai multa scoala totusi. de asemenea, roag-o pe mama ta sa mergeti si la un alt medic daca simptomele persista - numai un medic iti poate da alte analize si investigatii. sanatate multa! Roxana

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...