Ellyshor Postat Septembrie 30, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 30, 2011 [bis][bis][bis] Asa a inceput Odiseea Minunilor: Cap 1id="green"> Dumnezeu sa ne ajute sa avem sarcini usoare si copilasi sanatosi si frumosi!id="Arial">id="size2">id="red"> [ruga] Rugaciunea mamei inainte de nastere Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin. Rugaciunea mamei dupa nastere Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.id="size2">id="red"> [zana]..............................id="beige">[zana] "Când erai tu foarte mica, Galbenus pulsând sub coaja, Când întreaga ta faptura era jumatate vraja,id="navy"> când beai aerul cu mine, când visai în visul meu când vedeai lumina lumii pe care-o vedeam doar eu...id="red"> Ei, dar e-o Poveste lunga despre Dor si Duiosie,id="green"> e o stranie Poveste despre Aripi-care-cresc, id="orange"> pe care, când vei fi mare, poate-odata si odata tot am sa ti-o povestesc.id="purple">" Cateva link-uri utile: Indemnizatia pentru cresterea copilului si alocatia de la stat. Dosar! Evolutia sarcinii pe saptamani in imagini echografice Documentarul "In pantec" Alimentatia in sarcina Analize in timpul sarcinii Factorul RH in sarcina Triplul test Urmeaza o frumoasa poveste cu fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 id="purple"> [bis]id="size4"> Gravidutele lunii Aprilieid="red">id="size3"> Lelu [gravi] prin FIVid="blue"> ET 02.08.2011id="purple"> [flo] DPN 22 Aprilie 2012id="red"> Gravidutele lunii MAIid="size3">id="red"> toma_lly [gravi]id="blue"> UM 27.07.2011id="purple"> [flo] DPN 05 Mai 2012id="red"> Daria76 [gravi]id="blue"> UM 29.07.2011id="purple"> [flo] DPN 06 Mai 2012id="red"> Ellyshor [gravi]id="blue">UM 31.07.2011id="purple"> [flo] DPN 06 Mai 2012id="red"> Crixy [gravi]id="blue"> UM 03.08.2011id="purple"> [flo] DPN 09 Mai 2012id="red"> Mami vreau [gravi]id="blue"> UM 04.08.2011id="purple"> [flo] DPN 10 Mai 2012id="red"> annkkaa [gravi]id="blue"> UM 04.08.2011id="purple"> [flo]DPN 10 Mai 2012id="red"> angi_san [gravi]id="blue"> UM 06.08.2011id="purple"> [flo] DPN 12 Mai 2012id="red"> virgiL [gravi]id="blue"> UM 07.08.2011id="purple"> [flo] DPN 13 Mai 2012id="red"> asparagus [gravi]id="blue"> UM 08.08.2011id="purple"> [flo] DPN 14 Mai 2012id="red"> Tigruta[gravi]id="blue"> UM 06.08.2011id="purple"> [flo] DPN 15 Mai 2012id="red"> N a n a [gravi]id="blue"> UM 10.08.2011id="purple"> [flo] DPN 16 Mai 2012id="red"> Leutzica [gravi]id="blue"> UM 10.08.2011id="purple"> [flo] DPN 16 Mai 2012id="red"> Ramonika [gravi]id="blue"> UM 19.08.2011id="purple"> [flo] DPN 25 Mai 2012id="red"> Ella81it [gravi]id="blue"> UM 20.08.2011id="purple"> [flo] DPN 26 Mai 2012id="red"> Cuchilici [gravi]id="blue"> UM 28.08.2011id="purple"> [flo] DPN 31 Mai 2012id="red"> Gravidutele lunii IUNIEid="size3">id="red"> ancutzica85 [gravi]id="blue"> UM 27.08.2011id="purple"> [flo] DPN 02 Iunie 2012id="red"> miha81 [gravi]id="blue"> UM 28.08.2011id="purple"> [flo] DPN 03 Iunie 2012id="red"> mi_bebelina [gravi]id="blue"> UM 28.08.2011id="purple"> [flo] DPN 03 Iunie 2012id="red"> monica_dicut [gravi]id="blue"> UM 01.09.2011id="purple"> [flo] DPN 07 Iunie 2012id="red"> Deea_Deeutza [gravi]id="blue"> UM 03.09.2011id="purple"> [flo] DPN 09 Iunie 2012id="red"> elena_gd [gravi]id="blue"> UM 04.09.2011id="purple"> [flo] DPN 10 Iunie 2012id="red"> 2liniute [gravi]id="blue"> UM 06.09.2011id="purple"> [flo] DPN 12 Iunie 2012id="red"> Anitta_O [gravi]id="blue"> 07.09.2011id="purple"> [flo] DPN 13 Iunie 2012id="red"> addya_21 [gravi]id="blue"> UM 10.09.2011id="purple"> [flo] DPN 16 Iunie 2012id="red"> aever [gravi]id="blue"> [flo] DPN 17 Iunie 2012id="red"> Elly 8+ [gravired] si Babyboom[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ellyshor Publicat Septembrie 30, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 30, 2011 Bine v-am regasit dragele mele! Sa ne ajute Dumnezeu in continuare sa avem sarcini usoare si bebei sanatosi! [flo][flo][flo] Elly 8+ [gravired] si Babyboom[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ella81it Publicat Septembrie 30, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 30, 2011 Buna[flo] ELLY ma bucur ca e totul bine,altfel nici nu putea fi[pup] NANA in ce consta testarea ptr.amitrofie spinala? Sunt asa de aeriana ca am lasat toate actele de la sarcina precedenta in Romania [bang]sa vad cum fac, poate reuseste sa-mi trimita mama macar pe cele mai importante. Ce analize intra in Complexul Torch? Eu am in plus de data trecuta o analiza ptr .glanda tiroida,mi-a spus ca e obigatorie de acum si aia si inca una Citomegalovirus,pe care sigur am facut-o la sarcina cu Alex dar cum actele sunt in Romania..... POZE ELLA mamica de Alex Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ellyshor Publicat Septembrie 30, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 30, 2011 Ella[pup][flo] Uite aici ce cuprinde complexul Torch: http://www.synevo.ro/profil-torch-2/ Elly 8+ [gravired] si Babyboom[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramonika Publicat Septembrie 30, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 30, 2011 Cuchilici cred ca ti-a iesit rezultatul respectiv pozitiv pt. ca ai facut boala si ai anticorpi. cel putin pt. toxoplasmoza stiu ca asta inseamna. oricum cel mai bine intrebi medicul. elly ma bucur pt. vestile bune. doina si nana eu cand am vazut testul pozitiv primul lucru la care m-am gandit este ca o tradez pe Sandra (fetita mea). insa sunt sigura ca ii vom iubi la fel de mult si pe bebelusii care vor veni. vergeturi eu n-am avut, insa am facut sport pana la 5 luni de sarcina si m-am uns si cu o crema oarecare. Ramonika Ruxandra (30.11.2009)id="size1"> [copil] tati si Vladutz zebra roz Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
annkkaa Publicat Octombrie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 1, 2011 Buna dimineata! Ne primiti si pe noi? Avem in burtica un bebe de 8 saptamani si suntem tare fericiti. Datele noastre ar fi: UM 4 august, DPN 10 mai 2012... si inca o fetita, Karina Elena de 2 ani si 4 luni. Sa dea Dumnezeu sa ajungem cu bine cu toate la termen1 Cu drag, Anca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ellyshor Publicat Octombrie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 1, 2011 Citat:citat din mesajul lui annkkaaBuna dimineata!Ne primiti si pe noi?[:)]Avem in burtica un bebe de 8 saptamani si suntem tare fericiti.Datele noastre ar fi: UM 4 august, DPN 10 mai 2012... si inca o fetita, Karina Elena de 2 ani si 4 luni.Sa dea Dumnezeu sa ajungem cu bine cu toate la termen1Cu drag,Ancaalign="right" id="quote2">Bine ai venit, Anca! Sarcina usoara si mult noroc![pup]Te-am trecut in listuta.Weekend placut, dragele mele![flo]Elly 8+ [gravired] si Babyboom[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anaasta Publicat Octombrie 2, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 2, 2011 Elly, asa de mult ma bucur pentru tine ca bebe e ok, Doamne ajuta in continuare! Anca, bine ati venit! [flo] Adi, multumesc pentru informatii. Acum va trebui sa vad ecografisti buni in TM, desi printre ginecologi sunt si unii considerati ff buni pe ecografii. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monica_dicut Publicat Octombrie 2, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 2, 2011 Buna seara, mai primit una bucata burtica [:I]cu UM 1 sept si DPN 7 iunie. Mai avem una bucata copilas acasa, un nazdravan de 2 ani si o luna pe nume DRagos, o minune . Si ca sa fiu in ton cu voi toate, si noi am trecut prin greutati mari si am obtinut cu greu un bebe sanatos. Facem parte din categoria trombofilie descoperita din pacate dupa pierderea unui ingeras. Asa ca suntem cu morcovu si vantorul si toata padurea pana il voi vedea pe bebe sanatos in brate si pe mine scapata cu bine. Sper sa petrecem impreuna o odisee frumoasa care sa se finalizeze cu multi bebei sanatosi, grasani si frumosi O seara buna si o saptamana usoara! Monicaid="blue"> de Zgatie cu Blogid="navy"> id="Script MT Bold"> Povestea noastraid="Script MT Bold">________________________________________________id="limegreen"> Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainteid="Script MT Bold">id="size1">id="limegreen"> Ingerasul Andreiid="Script MT Bold">id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mi_bebelina Publicat Octombrie 2, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 2, 2011 Buna seara mamici scumpe! Bun venit celor ce ni s-au alaturat de curand si de ce nu....asteptam sa se largeasca listuta noastra! Pe mine ma incearca niste greturi cumplite, fara vreun program...oricand. Trec ele, candva....deocamdata le mai opresc cu portocale si apa plata cu muuuuulllllllllta lamaie....mi s-au sterpezit dintii, dar nu renunt. Fug la nani! O noapte linistita va doresc... Apropo, cu somnul sunt dereglata rau, nu stiu daca ma mai trezesc sa dau cafeaua.....oricum nu e buna in sarcina, nu? Va pup! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts