oanap85 Publicat Martie 11, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2010 va rog sa-mi spune-ti si mie cum imi fac un catalog cu hainute?vreau sa vand la mica publicitate cateva hainute de-ale copiilor mei si nu stiu cum trebuie sa procedez.as vrea sa fac un catalog,ma pute-ti ajuta va rog?multumesc[help] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Publicat Martie 11, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2010 Citat:citat din mesajul lui oanap85va rog sa-mi spune-ti si mie cum imi fac un catalog cu hainute?vreau sa vand la mica publicitate cateva hainute de-ale copiilor mei si nu stiu cum trebuie sa procedez.as vrea sa fac un catalog,ma pute-ti ajuta va rog?multumesc[help]align="right" id="quote2">Faci poze la hainute, le pui intr-un album (pe picassa de exemplu), pui in descrierea pozei detalii despre hainuta si pret. Apoi pui anuntul, cu link catre album. Bazar umanitar DC id="red">Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanap85 Publicat Martie 11, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2010 multumesc foarte frumos sper sa reusesc[pup] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.