Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

locuri de joaca / centre specializate in bucuresti

Recommended Posts

Buna,

exista in Bucuresti vreun centru de joaca / activitati distractive pentru bebelusi (1 - 2 ani)? Am vazut ca sunt multe pentru copiii mai mari... Vazusem in Austria acum vreo 3 ani un astfel de loc si era tare frumos si facut special special pentru bebelusi. Daca cunoasteti vreun astfel de loc sau ati fost acolo si puteti da recomandari, v-as fi recunoscatoare. Merci! Seara faina tuturor!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Si pe mine ma intereseaza... pe cel de pe Vergului l-am frecventat vara asta si este foarte ok (cel de afara ma refer) - se cheama Happy Planet parca. Personalul lasa putin de dorit dar jucarii sunt multe si baietelul meu de aproape 2 ani nu s-a plictisit. Nu stiu ce-o fi la interior cand o sa se strice vremea.

Este totusi destul de departe de noi si m-ar mai interesa si altceva.

Cum se numeste cel de langa Pro Tv ??

Mamica de Calin 26.11.2009

Am uitat sa va spun de mall-ul din Berceni (Grand Arena parca, cel care are si Carrefour). Acolo am vazut la etajul 1 multe chestii de joaca pt. copii dar nu l-am dus inca asa ca nu bag mana in foc ca este potrivit pt. bebei asa mici. Totusi am vazut ceva cu multe masinute, balansoare etc.

Sophia, unde anume ai vazut in Austria spatiul ala pt bebelusi ? era pe la vreo pensiune ? te intreb pt. ca ma bate gandul sa plecam cu asta micu intr-o excursie in Austria si as vrea sa gasesc o pensiune dotata din punctul asta de vedere astfl incat sa nu se plictisesca acolo.

Mamica de Calin 26.11.2009

AlinaEmi, am vazut centrul ala in Viena in cadrul unei maternitati private (nu mai stiu cum se numeste...). Eu imi vizitam o prietena care nastea acolo si am ramas foarte, foarte impresionata de conditiile oferite gravidelor care doresc sa nasca natural - o sala cu tot felul de mingi mari si fotolii de relaxare, cu muzica si lumina care sa ajute la confortul psihic, etc, etc... in fine, m-am indepartat de la subiect. Tot acolo era si o sala plina cu mamici cu bebelusi mergand de-a busilea sau abia facand primii pasi care se jucau impreuna sub indrumarea unui psiholog. Erau si jucarii, si leagane, dar mie mi s-a parut important ca erau numai bebelusi. Eu nu mi-as duce copilul (care are aproape un an) intr-un loc unde sunt si copii de 3 - 4 ani sau mai mult pentru ca au alt ritm... Ne-am deranja unii pe altii. Din pacate, nu cred ca exista in Bucuresti ceva care sa semene putin cu ce am vazut acolo. Am tot cautat. Pacat...:(

Unde exact e locul de joaca de pe Vergului?cum se cheama ?are site?de la ce varsta sunt primiti copiii?

Ce alte locuri de joaca mai sunt in sectorul 2,3,4?

Vine iarna...unde sa mergem cu copiii sa se distreze si sa putem si noi sta la un pahar cu prietenii sau servi masa?

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Citat:
citat din mesajul lui delsim
Vine iarna...unde sa mergem cu copiii sa se distreze si sa putem si noi sta la un pahar cu prietenii sau servi masa?

Delia

align="right" id="quote2">

Nu cred sa existe un asemenea loc de joaca pentru copii mici in acelasi loc unde se serveste un pahar (sau mai multe) si masa. Eu una nu am auzit. Exsta Mall-urile dar nu pentru bebelusi .

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...