Administrators desprecopii Publicat Martie 12, 2010 Administrators Raport Distribuie Publicat Martie 12, 2010 Ce spuneti? http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/03/11/article-0-08ABEC59000005DC-723_468x567.jpg ************** Citesc cu placere: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="navy"> |id="Georgia">id="size2"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Publicat Martie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 12, 2010 Tu vorbesti serios? Bazar umanitar DC id="red"> Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Publicat Martie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 12, 2010 Mai degraba, fatza mortzii pe o tigaie. Brrr !!! Ce imagine ingrozitoare ! allinta A fi fericit id="red">nu inseamna id="green">ca totulid="orange"> este perfectid="pink">. Inseamnaid="red"> ca te-ai hotarat id="purple"> sa privestiid="pink"> dincoloid="green"> de imperfectiuniid="orange">.id="Comic Sans MS"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Publicat Martie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 12, 2010 mie mi se pare un fake ori este retusata poza ori substanta pusa in tigaie a fost aranjata meticulos, uitati-va pe margine ce simetrice par a fi urmele sub forma de raze si sa zicem ca, totusi, imaginea este reala - de ce ar trebui sa fie neaparat "fata lui Dumnezeu" ?!? doar pentru ca are par lung, barba si un soi de nimb ? unii sunt in stare de orice pentru 5 minute de faima/publicitate, implicit pentru bani... Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patou Publicat Martie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 12, 2010 ce sa spun? eu sper ca nu se va gasi nimeni sa se inchine in fata unei tigai blogul meu mihaela Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Publicat Martie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 12, 2010 Citat:citat din mesajul lui patouce sa spun? eu sper ca nu se va gasi nimeni sa se inchine in fata unei tigai blogul meumihaelaalign="right" id="quote2">Noi poate nu.Acum citiva ani a aparut intr-o statie de metro din Mexico pe jos o imagine a Feciorei Maria si a fost calificata imediat de minune cu mii oameni veniti sa se inchine. Pe de alta parte La Virgen de Guadalupe e o minune cumva asemanatoare petrecuta acum mai mult de 500 de ani si imaginea aparuta pe poncho-ul unui indian e si acum in cea mai mare basilica din America Latina. Mik. id="green"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elle_seb Postat Martie 28, 2010 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2010 Anul trecut, in prima zi de Pasti, m-am trezit dimineata sa fac cafeaua pentru musafirii mei si asta este ce am gasit in ibricul meu de cafea... http://s906.photobucket.com/albums/ac262/ElleS_2010/?action=view¤t=DSC04980.jpg Elle _________________________ Pentru un sistem imunitar puternic Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackpanterro Publicat Martie 28, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 28, 2010 Dupa ce am vazut ca a aparut Isus pe dosul unui caine http://bitsandpieces1.blogspot.com/2006/09/jesus-image-found-in-dogs-butt.html nimic nu ma mai impresioneaza :))) Adriana 16+ si Aidan Alexander - 4 ani A ticket to hell has never been funnier Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
makydenis Publicat Martie 28, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 28, 2010 Eu as spala-o repede de vopseaua aia, nu de alta da poate strica tigaia... Infinitului de viata i-am zis MAMA Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marina_1609 Publicat Aprilie 7, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 7, 2010 cate prostii.... ----------------------------------------id="green"> Marinaid="purple"> & [caru] ANA SOFIAid="green"> 05.08.08 ----------------------------------------id="green"> Mami Marina - Gospodinaid="brown"> Copil crescut din suc de morcoviid="orange"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.