Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Scaune cu mucus si sange

Recommended Posts

De Duminica , baietelul meu de aproape 3 ani, are scaune moi, cateodata apoase, cu mucus si sange. Scaunele s-au mai rarit dar tot moi sunt. Acum 2 sapt chiar am vorbit cu medicul pediatru ca-i miroase gurita foarte tare si a zis sa-l tin sub observatie dar ea crede ca-i din cauza ca a fost bolnavior (racit, dat in bronsita, dupa, rinita si la sfarsit a facut otita iar dupa o luna de tras asa a luat antibiotic)

Noi asta vara am fost in Ro si acolo a facut diaree iar medicul a zis ca are intoxicatie alimentara, ei de atunci copilul are foarte des scaune moi si cu mucus, a mai fost la medic unde au crezut ca este enterocolita (tot uitam sa zic de mirosul guritei si de intamplarea de asta vara). Acum, de duminica iara are si il doare si burtica.

Azi am fost la medic , nu se poate pronunta pana nu are rezultatul analizelor, iar asta dureaza 7-10 zile. Eu o sa inebunesc pana primim rezultatele si nici macar n-am trimis proba, de abia maine dimineata, ca na trebuie asteptat dupa copil pana-si face saracul nevoile.

Aveti idei ce poate fi?

[mamica] de Tony 07.04.07 si Nico 23.02.09

Nunta

Poze

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Nu este de la antibiotice, caci l-am terminat cu o saptamana inainte sa apara scaunul moale, iar gurita ii mirosea dinainte sa ia antibioticul.

Stiu ca am citit aici pe forum ca nu trebuie sa miroase gurita copilului si am vrut de multe ori sa intreb medicul dar uitam sau imi era rusine.

In lunile de iarna mergem si de 5 ori pe luna, din cauza bronsitelor sau laringitelor. Cand sun la medic sa fac programare nici nu trebuie sa dau detalii, doar numele de familie si deja ma intreaba cu care din copii vin.[bang] Asta ca sa intelegeti de ce imi este cateodata jena sa pun intrebari.

Nunta

Poze

Claudia, ma intreb oare ce analize ii fac de dureaza atat de mult. De ce nu incep cu cele care dureaza mai putin ca sa-si faca o idee macar.

Cu mirosul guritei nu stiu ce sa-ti zic, si baietelul meu are la fel cand se trezeste desi ne spalam temeinic dupa fiecare masa iar el are probleme cu constipatia la modul general (deci nu o asocia cu diareea musai). Eu as insista la doctor sa il diagnostigheze mai repede, iar intre timp dai regim si multa apa.

sanatate multa va dorim

mamica de sef mic (08.09.2006)

Bucurie!

Dureaza pt ca le trimitem noi cu posta, astazi, caci ieri nu aveam cum trimite ca nu aveam ce[bang]

Daca se inrautateste starea lu Tony atunci vom merge la spital si vor face analizele pe loc, dar asa lui ii este bine, adica fara febra sau moleseli.

Nunta

Poze

Nu mi-a dat nicaieri trimitere, asteptam rezultatul analizelor si dupa vedem mai departe. Doctora crede ca e doar o enterocolita, dar medicul celalat (sunt doi unul iese la pensie si ea a preluat practica) l-a vazut acum 3 sapt ca avusese bronsita si nu-i mai trecea febra si i-am povestit ca face diaree si ca mori langa el in baie si s-a vazut ingrijorat la tastat pe burtica, dar a pus totul pe seama medicamentelor ce le luase. Daca era tot el acum , presupun ca reactiona altfel.

Of ma scoate din sarite cand sunt 2 medici, el il stie de la nastere si parca am mai multa incredere, pacat ca iese la pensie.

Nunta

Poze

claudia, teo al meu a facut colita pseudomembranoasa care se manifesta la fel, ca urmare a tratamentului cu antibiotic (14 zile de klacid). i s-a distrus flora intestinala si a facut 4 zile kk cu mucus, sange si apos.

am fost al spital cu el, i-au facut coprocultura si i-au dat ca tratament furazolidon, enterol,biotics si ecoflorina pt refacerea florei si tratament cu supa de morcovi si orez timp de 3 zile, apoi regim usor si abia dupa o saptamana a revenit la alimentatie normala.

sanatate!

mami de alexutza (10.04.2003)[zana]si [bebic] Teodor Mihai (10.04.2008)

" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

id="red">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...