zuzele2008 Postat Martie 13, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Martie 13, 2010 Clopotica noastra scumpa, Sofiucaid="red">, [copil] de Stancutza, a fost supusa unei intervenii chirurgicale de implant cohlear. Operatia, cu ajutorul careia Sofia va putea auzi, a decurs bine. Bine ai venit in lumea sunetelor, clopotel frumos si delicat! Doamne ajuta sa fie totul bine de acum incolo!id="green">id="size3"> [ruga][ruga]Doamne, Dumnezeul nostru, Cela ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om si ai suflat in fata lui suflarea de viata si, binecuvantandu-l, ai zis: Cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul, iar la Cana Galileei, prin Unul-Nascut Fiul Tau, ai binecuvantat nunta si deci nasterea de fii, cu multa umilinta rog marea Ta bunatate ca neincetat sa reversi harul Tau si sa te milostivesti asupra copiilor mei, pe care Tu ai binevoit sa mi-i daruiesti.Umple-i pe ei de intelepciune si pricepere. Indreapta pasii lor pe caile omeniei, ale dreptatii, ale dragostei de oameni si ale bunei-cuviite. Ajuta-mi a cultiva in ei bunatatea si a-i face folositori lorusi si obstei in mijlocul careia traiesc. Da-le lor comorile ceresti ale virtutii, care nu pier niciodata.Nu cer pentru ei, Doamne, bogatii pamantesti, ci te rog da-le un trup sanatos si iubitor de osteneala, precum si suflet luminat si ravnitor spre tot binele, ca sa ajunga buni fii ai Sfantei noastre Biserici si vrednici cetateni ai Patriei, ca de-a pururi sa binecuvanteze numele Tau. AMIN [ruga]id="size3">id="Comic Sans MS">Suntem un [grup] de 139 id="green">id="size3"> Mamici de Clopotei si ne mandrim cu 68id="red">id="size3">[zana] si 73[cavaler]id="blue">id="size3">id="size2">Avem si albume foto BURTICI SI BEBICIid="red">id="size3">id="size2"> CLOPOTEI LA 6 LUNIid="red">id="red">id="size3">id="size2">Dupa 9 luni de odisee a sarcinii in id="size2">152 DE CAPITOLEid="size2">id="red">, zuzele au trecut la Clubul Scutecelorid="size4">id="red">254;253;252;251;250;249;248;247;246;245;243,242;241,240;239,238,237;236;235;234;233;232,231,230,229,228,227,226,225,224,223,222,221,220,219,218, 217, 216, 215, 214, 213, 212, 211, 210, 209, 208, 207, 206, 205, 204, 203, 202, 201 ,200, [url="http://forum.despreco Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ellenuta Postat Martie 13, 2010 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2010 SA FIE UN CAPITOL CU VESTI BUNE SI CLOPOTEI SANATOSI! TINEM PUMNII STRANSI PTR SOFIUCA, LUNI! Elena, mami de [zana] Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) [foto] Evaid="red">id="size2"> [foto] Annaid="red">id="size2"> papa bunid="red">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ellenuta Publicat Martie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2010 buna fetele a fost ideea emeiid="red"> [flo] cu capitol dedicat sofiucai! eu tin deja pumnii stransi stransi si ma voi ruga pentru reusita operatiei! ema sanatate multa pustilor. si noi am avut o perioada cu muci care ne-a tinut vreo saptamana .. roli fir-ar sa fie .. imi pare rau pentru patanie, te cred ca esti suparata tare .. asta e tara in care traim .. danutza ai aparut!! ce-am mai strigat dupa voi. te cred ca esti super ocupata .. pai cu 3 minuni si nazdravani, te cred ca-ti ocupa tot timpul! am vazut si pozele de craciun .. Doamne ce frumosi sunt toti trei .. sunteti o familie superba! laurici vai .. sa lesin de ras. ce i-a dat prin cap lui dimi sa-i spuna lui eleni .. e mortal pustiul tau! pupa elle pe el de frumos si istet! fetele mele sunt bine ... eva o iubeste tare pe anna si d-aia o mai si altoieste, anna e numai cu ochii dupa ea, rade cu gura pana la urechi cand o vede .. abia astept sa se joace/bataid="size1"> impreuna .. imi pare rau ptr unchiul tau, condoleante. sa-i fie tarana usoara! cati off .. am vazut la tv .. saracuta, a luptat atata sa ramana gravida, sa aiba copiii si acum uite ce s-a intamplat .. doctorii sunt ff rezervati .. eu ma rog ptr ea va pupacesc! Elena, mami de [zana] Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) [foto] Evaid="red">id="size2"> [foto] Annaid="red">id="size2"> papa bunid="red">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura Ioana Publicat Martie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2010 Sa fie un capitol plin de noroc! Doamne ajuta pe luni sa fie Sofiuca bine! Nati te pup cu drag si pe tine si pe frumoasele tale!id="green"> Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria id="red"> id="size3"> Nasterea minunii Thea Maria id="red"> (3.01.2008) , Filmulete id="green"> La Mare - sept '09 id="blue"> Poze din Egiptid="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ellenuta Publicat Martie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2010 NATIid="red"> La multi ani scumpa mea! Sa fii sanatoasa si tare fericita alaturi de cele doua fetite superbe, de sotior si de cei dragi!id="size4">id="Comic Sans MS">id="green"> Elena, mami de [zana] Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) [foto] Evaid="red">id="size2"> [foto] Annaid="red">id="size2"> papa bunid="red">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lala_D Publicat Martie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2010 Bafta multa Sofia marti, Diana suntem cu gandul alaturi de tine! La multi ani fericiti Nati! Cine are insomnii la 4 diminreata ? Mandea Multumesc doamnelor pentru cuvintele frumoase adresate lui Bogdan [flo]adevarul este ca e un copil tare bun, in general, iar eu de multe ori uit acest lucru si am pretentii tare mari de la el Bine, stiu ca pot pretinde si am de la cine dar oricum m-am obisnuit sa tin stacheta sus si sa uit ca nu are nici 10 ani. A ...si trebuie sa ii dau o floricica Ellei deoarece si eu am remarcat ca si Beizanutza ca mereu, dar mereu ea reuseste sa aiba o vorba buna pentru fiecare.[flo] Eu citesc , vizionez poze si cand scriu uit 60-70% din ce vroiam sa spun Imi cer iertare pentru asta dar sa stiti ca, chiar daca nu mentionez pe toata lumea nu este din rea vointa ci pur si simplu apuc sa raspund strict pe anumite probleme unde stiu raspunsuri Ma duc sa imi fac o cafea si cred ca trec la o curatenie asa de weekend in zori de zi daca tot am cazut din pat. Va pup si sa aveti un sfarsit de saptamana placut! O zi excelenta ! Lala. ______________ [cavaler] Bogdanid="red"> si Andrei (27.12.2007)id="red"> My hobbyid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ven Publicat Martie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2010 Hello! Tinem pumnii Sofieiid="navy">id="size4"> marti (sau luni, cand e 15?). Doamne ajuta! La multi ani, Natalia!id="red">id="size3"> Multa sanatate si fericire alaturi de fetele tale frumoase si de Horia! Te pup cu drag![flo][cheers] (si ma bucur ca-ti place masinuta!)id="size1"> Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalina28 Publicat Martie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2010 si noi pentu micuta Sofiuca sa reuseasca operatia si sa fie pt ultima data in spital![flo] Eu inca sunt socata cu ceea ce s-a intamplat cu First_carmen, atat de mult si-a dorit gemenasii, s-a luptat pt ei, o stiu de la aspirante de la fiv, apoi de la gravidute prin fiv si de la mamici. era un exemplu de mamica [q]ma rog pentru ea sa isi poata vedea copilasii cum cresc! Nati la multi ani!id="maroon"> [*]Madalina & Sofia (01.02.2008)id="size1">[*]id="red"> calea sigura a esecului este sa renunti...id="size1">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ellenuta Publicat Martie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2010 neata poftiti la o [cafea]! e soareeeee afara! e drept ca e cu dinti dar .. inceputul e promitator. azi trebuie sa mergem la niste prieteni la un gratar si nu prea am chef .. le iau si pe zuze cu mine, desigur ca n-am incotro .. lala multi mada am vazut si eu .. cat s-a chinuit saraca sa aiba copilasii si acum in ce stare e .. ma rog sa-si revina insa se pare ca-s slabe sansele .. Elena, mami de [zana] Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) [foto] Evaid="red">id="size2"> [foto] Annaid="red">id="size2"> papa bunid="red">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ellenuta Publicat Martie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2010 Citat:citat din mesajul lui VenHello!Tinem pumnii Sofieiid="navy">id="size4"> marti (sau luni, cand e 15?). Doamne ajuta!La multi ani, Natalia!id="red">id="size3"> Multa sanatate si fericire alaturi de fetele tale frumoase si de Horia! Te pup cu drag![flo][cheers](si ma bucur ca-ti place masinuta!)id="size1">Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)align="right" id="quote2">m-am zapacit complet .. 15 e luni. am modificat.saru-mana![asia]Elena, mami de [zana] Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)[foto] Evaid="red">id="size2">[foto] Annaid="red">id="size2"> papa bunid="red">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts