Edip Publicat Octombrie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 6, 2011 http://online.wsj.com/article/SB10001424052702304447804576410753210811910.html Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannen Publicat Octombrie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 6, 2011 iNgenios titlu. (dar m-am prins imediat despre ce-i vorba,deh,sunt si eu un mic geniu)id="size1"> hmm,ce putem spune decit "condoleante familiei" ...pacat,era inca tinar si probabil ar mai fi avut de oferit . ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edip Publicat Octombrie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 6, 2011 Citat:citat din mesajul lui hanneniNgenios titlu. (dar m-am prins imediat despre ce-i vorba,deh,sunt si eu un mic geniu)id="size1">hmm,ce putem spune decit "condoleante familiei" ...pacat,era inca tinar si probabil ar mai fi avut de oferit .************************************Whatever happens don`t let go of my hand!align="right" id="quote2">titlul nu e inventia mea... asa a fost anuntat decesul pe anumite forumuri de specialitate... pacat ca a "plecat" prea devreme... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Octombrie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 6, 2011 da, din pacate chiar e prea devreme. a fost un om fantastic. Roxana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ancadragoman Publicat Octombrie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 6, 2011 chiar ingenios titlul...pacat de asa om ! anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii eu sunt Maria Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Publicat Octombrie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 6, 2011 S-a stins un geniu. Sper ca mostenirea lasa la Apple sa fie dusa mai departe de oameni care sa se straduiasca sa fie cat mai buni in ceea ce fac. Din pacate, e inca o dovada ca tehnica si banii nu pot face minuni pentru sanatatea oamenilor . Nu inca ... Sper ca va aparea cat mai repede un 'Steve Jobs' al medicinei care sa inventeze leacul pt aceasta boala cumplita. Dumnezeu sa-l odihneasca! Am marfa la bazar umanitar DC id="red"> Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Publicat Octombrie 6, 2011 Administrators Raport Distribuie Publicat Octombrie 6, 2011 Intr-adevar un moment trist. Steve Jobs nu pleaca totusi cu totul de langa noi, intr-un fel memoria lui ramane in multe case de pe aceasta planeta. Atat timp cat vom avea produse Apple pe aproape, el nu moare. Ohihneasca-se in pace. Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsenia Postat Octombrie 6, 2011 Raport Distribuie Postat Octombrie 6, 2011 RIP Steve Jobs. Mi-a placut urmatorul citat celebru al lui Steve Jobs pe care vi-l impartasesc si voua: "Acestea sunt motto-urile mele - concentrare si simplitate. Ceva simplu poate fi mai greu decât ceva complex: trebuie sa; muncesti din greu sa-ti limpezesti gândurile pentru a face ceva simplu. Dar merita în final pentru ca dupa ce ajungi acolo poti sa muti muntii din loc", Business Week 1998. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olim Publicat Octombrie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 6, 2011 Dumnezeu sa il odihneasca in pace![ruga] Trista aceasta plecare la doar 56 de ani!Dar prezenta lui ramane asa cum a spus si Mirela, prin produsele create de el, inclusiv aceasta stire o citim intr-un aparat inventat tot de el! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Publicat Octombrie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 6, 2011 RIP Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.