Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intrebari.....

D_Anka

Recommended Posts

Am si eu niste nelamuriri: Am nascut pe 02.03.2010 o fetita!!!!!!! In prenatal am intrat pe data de 20.01.2010, iar 63 de zile fac in 23.03.2010 si 126 zile in 25.05.2010. Intrebarile mele sunt urmatoarele; 1. pot sa-mi bag actele pt suspendarea contractului de munca in 25.05.2010 sau dupa ce trec cele 42 de zile de lauzie(adica in 13.04.2010)? 2.daca astept cele 126 de zile, banii ii primesc de la locul de munca in continuare fara nici o problema? 3.din ce data se ia in considerare cei 2 ani, din momentul nasterii fetei sau din momentul in care am depus cerere la munca pt incetarea contractului de munca?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Citat:
citat din mesajul lui D_Anka
Am si eu niste nelamuriri: Am nascut pe 02.03.2010 o fetita!!!!!!! In prenatal am intrat pe data de 20.01.2010, iar 63 de zile fac in 23.03.2010 si 126 zile in 25.05.2010. Intrebarile mele sunt urmatoarele; 1. pot sa-mi bag actele pt suspendarea contractului de munca in 25.05.2010 sau dupa ce trec cele 42 de zile de lauzie(adica in 13.04.2010)? 2.daca astept cele 126 de zile, banii ii primesc de la locul de munca in continuare fara nici o problema? 3.din ce data se ia in considerare cei 2 ani, din momentul nasterii fetei sau din momentul in care am depus cerere la munca pt incetarea contractului de munca?
1. dupa cele 42 de zile 2. Da 3. din momentul nasterii [url="www.romleas.ro/eu"]Eu pur si simplu[/url] / [url="www.marius.rdsor.ro"]Pagina familiei[/url] /[url="http://secure.smilebox.com/ecom/openTheBox?sendevent=4e5449344d7a51784e4877784d4441324d7a51334f413d3d0d0a&sb=1"] Tot noi[/url] / [url="http://community.webshots.com/user/mariuspernes"]Mai multe...[/url] / [url="http://www.youtube.com/user/mariuspernes"] Video [/url] [url="www.romleas.ro/legi/juridic.html"]Pagina legislativa[/url]
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...