Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

sunt mama a unui baiat de 16 ani, iar acum astept o fetita (sunt insarcinata im 34 saptamanii) baiatul meu este foarte gelos,putin trist,si spune ca nu va mai primi el tot de acum incolo.....imi este mila de el...dar nu vreau sa sufere nici el,nu stiu cum sa il fac sa inteleaga ca este si el tot al meu,el zice ca nu va mai fii in centrul atentiei....poate sa ma ajute cineva cu un sfat?cum sa ii mai vorbesc si ce sa faca sa nu il mai vad suparat??? imi pare rau sa il vad trist....nu mereu,dar il simt...el nici cand era micut nu dorea un frate sau sora,mereu a fost invatat cu de toate si era pionul principal in familie...
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Parerea mea strict personala: cu un copil ! Acum nu inteleg de ce ne intrebi daca e bine cu 2 copii sau cu unul,ai deja 34 de saptamani de sarcina si indiferent de raspunsul intregului forum, alegerea ta e clara, vei avea 2 copii. In alta ordine de idei, eu zic sa nu-ti faci griji, baiatul e deja mare, e adolescent, maine poimaine va avea propria familie. La 16 ani eu zic ca nu are de ce sa se teama, acum e timpul lui sa fie in centrul atentiei, dar al fetelor, nu al familiei. El e mare deja, cu el vei avea alte preocupari, liceul, inscrierea la faculatate, etc.... cu bebelusul care va veni e cu totul alta poveste

Eu nu am trecut prin asta, dar ma gandeam ca o posibilitate ar fi responsabilizarea lui la aparitia fetitei. Adica el sa apara ca mana ta dreapta, sa te bazezi pe el, dar nu f mult, pt a nu-l impovara. Sa-i repeti neincetat ca nimic nu se va schimba in sentimentele tale fata de el, ca tu ai destula iubire si pt el si pentru surioara lui. Spune-i ca IL IUBESTI! Nu stiu sa-ti spun mai multe, spun doar ca el trebuie sa simta ca iubirea si grija ta fata de el nu a scazut! Mult noroc! "Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark Mami de [cavaler] Denis (17.06.2006)

Stanucel, ai ales extrem de prost titlul topicului. E culmea sa vina unii si sa-si dea cu parerea despre cati copii trebuie sa faca altii [:D] Numarul de copii dintr-o familie e o alegere pur personala. Eu am impresia ca baiatul tau are cu totul alte probleme, cu singuranta nu surioara ce va sa vina este de vina. Nu stiu in ce fel poti afla ce il roade ... prin comunicare, in caz ca nu s-a rupt firul intre voi. ce fel de adolescent este? E ok cu scoala? Are prieteni? face un sport? are pasiuni? ce inseamna ca e foarte atasat de tine? incepe prin a-ti raspunde la aceste intrebari si vezi mai apoi cum il poti ajuta. El va trebui sa inteleaga ca dragostea ta nu o va imparti cu surioara, ii vei iubi pe amandoi la fel de mult si dragostea se multiplica. Problema e la el si nu la voi. Multa bafta si nastere usoara!

Natalia [:)], asta cu responsabilizarea merge la copiii mai mici : adica ii ceri sa-ti aduca un scutec, pe ala murdar sa-l puna la gunoi, sa caute suzeta etc [:D]. La un adolescent de 16 ani nu mai merg fazele astea, acolo sigur alta e problema ... poate si felul in care l-au crescut, poate si personalitatea lui etc.

Sybille, nu la asta ma refeream, nu la o responsabilizare ca si la un copil mic, ci la faptul ca la aceasta varsta chiar poate fi responsabil intr-o oarecare masura, deci nu pacalirea tanarului, ci maturizarea. Cum spui si tu, Sibylle, simt si eu ca aici e o alta problema... Mie mi se pare, de fapt, un santaj sentimental din partea baiatului, adica o face pe mama sa se simta cat mai vinovata pt a se razbuna ca a indraznit sa ramana insarcinata... Si eu mai zic ca la aceasta varsta el ar trebui sa fie ceva mai independent de mama. Dar cred ca am spus destul si sper sa nu se supere nimeni pe mine pt aceste vorbe... "Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark Mami de [cavaler] Denis (17.06.2006)

poate e suparat fiindca el fiind deja adult (ma rog, asa crede el) nu i s-a cerut inainte parerea... poate ii e rusine ca maica-sa e cu burta la gura... asa ceva a fost si la noi in familie, intre mama si sora ei mica sunt 14 ani, si mama murea de rusineeeeee[:D] Nu e caz unic, mai exista multi in situatie asemanatoare, dar baiatul trebuie sa inteleaga ca asta e decizia voastra, el nu va fi inlocuit, ci pur si simplu va avea o surioara. Discuta cu el, incearca sa afli de fapt ce anume il deranjeaza? Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) [url="http://www.dropshots.com/kincses3#"]poze noi[/url] [url="http://www.dropshots.com/kincses4#"]poze si mai noi[/url] [url="http://www.dropshots.com/kincses5#"]poze cele mai noi[/url] Povestea nasterii: [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121877"] Lili [/url] si [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121907"] Robert [/url]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...