Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna ziua ,

Fetita mea are 8luni si mi a s a prescris de catre medicul de familie ,acesta fiind pediatru , sa i dau pentru imunizare oscilococcinum .

Spunea ca sunt 6 fiole ,care contin niste bilute ce se dizolva in lapte sau in ceai ,si se da cate 1 pe zi (3zile),iar celalalte 3 ,se dau cate 1 pe saptamana timp de inca 3 saptamani ,

oare chiar o ajuta la imunizare ?

a mai administrat cineva la bebelusi sub 1 an acest medicament ?

multumesc!!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Nu se poate numi medicament, este un... remediu homeopat. Eu l-am administrat baiatului meu (la recomandarea medicului), dar n-a avut nici un efect, poate la altii e mai eficient. Din cate stiu nu are contraindicatii (nici ca varsta).

O zi frumoasa!

"Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark

Mami de [cavaler] Denis (17.06.2006)

Am auzit de un tub pe sapatamana pentru imunizare, dar eu si alta mami dam in primele 3zile asa: prima zi3tuburi, iar urmatoarele doua zile cate 2 tuburi pe zi..eu as spune ca a dat rezultate..in privinta varstei..medicul stie mai bine..eu l-am folosit dupa un an jumate, ca atunci a fost nevoie

sanatate!

Depinde ce asteptari ai de la osscillo.

Daca speri ca dupa administrarea lui (corecta) nu va raci absolut deloc copilul, cu siguranta nu va avea succes in cazul vostru, daca speri doar sa treaca peste viroze(care sunt absolut normale si ele fac parte din imunizarea copilului) mai usor este altceva, dar.....

nu numai oscillo ajuta la cresterea imunitatii, sunt o multime de factori care contribuie la asta si cei mai importanti, mult mai importanti decat orice remediu homeopat sau medicament sunt alimentatia, plimbarile/timpul petrecut la aer,sportul- cand mai creste, etc.

Nici la noi nu avea efect, pana anul asta, cand am citit undeva cateva precizari despre remediile homeopate:

- nu trebuie puse in lichid cald,deoarece se poate modifica actiunea terapeutica;

- nu administram menta, cafea, scortisoara, in general lichide sau alimente cu aroma puternica, in aceeasi perioada cu homeopatele;

- le administram cu cel putin 15-20 minute inainte de masa sau la o ora dupa masa;

- nu le atingem cu mana, nici nu le zobim cu lingura;.

- copiii mari si adultii le pot dizolva sub limba, unde se gasesc multe vase capilare care permit substantei active sa treaca direct în sange. La cei mici pot fi dizolvate în apa fiarta si racita, apa plata, lapte putin caldut.

eu am inceput sa i le pun direct in gurita - are 2 ani si 7 luni-, desi stiu ca nici cu dintii nu trebuie zdrobite, dar nu le zdrobeste mereu, le tine in gutita si se topesc repede.

[pup]mamici si licurici

Am o [comoara] din 21.01.2009

[ruga]! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! [ruga]![ruga]!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...