Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

salut mamici fetita mea cea mica are aproape 2 lunisi face kk f des aproape uneori nici jumate de ora nu trece fara sa faca.Scaunul e apossi face uneori mai mult( exploziv zici ca e constipata cat se chinuie pana iese) dar cel mai des face cativa stropi dr zice ca nu e diaree atat timp cat a luat f bimne in greutate-2 kg in 2 luni Miruna papa doar san asa ca dr a zis initial ca asa e scaunul de san dar vazand ca lucrurile nu se schimba deloc in bine am insistat sa imi recomande ceva asa ca am inceput sa luam de 3 zile calciu carbonic(de 2 ori pe zi cate un varf de cutit)si cam 50 ml mucilagiu de orez si nici o schimbare cat de mica[q] de cand am nascut-o desi ii schimb cam 10-13 pampersi pe zi nu s-a intamplat NICIODATA sa nu aiba kk in scutec ceea ce ma doare cel mai tare e ca nu reusim sa scapam nicicum de iritatia de la fundulet desi am incercat o multime de creme,ceaiuri si nici nu are cum atat timp cat e mereu kkcita aveti vreo idee ce as mai putea face ati trecut prin vreo faza d3e asta? Mihaela [copil] Miruna Elena-18.01.2010 si [copil] Daria-Stafania-16.11.2006 [url="http://s307.photobucket.com/albums/nn296/dastefa/evolutie%20Daria/"] asa creste Daria [/url]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Pentru iritatia de la fundulet eu recomand crema pt copii cu catina de la Tis farmaceutic, pe cat e de ieftina pe atat de buna. Cat despre KK...si al meu a fost cacacios, dar era mai mare, asa era tranzitul lui, pe masura ce a trecut pe alimentatie de oameni mari s-a reglat si KK, iar despre cum era la 2 luni...chiar ca nu mai tin minte.

baiatul meu pana la 4 luni a fost un mare kkcios. facea si cand plangea, si cand stranuta, si cand il schimbam de scutec mai stampila si dulapul. fundul lui era in permanenta rosu. o crema de farmacie ne-a ajutat. la 4 luni a inceput sa se regleze scaunul si ajuns la 4-5 pe zi. edit:am uitat sa precizez ca era alaptat. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Citat:
citat din mesajul lui dastefa
salut mamici fetita mea cea mica are aproape 2 lunisi face kk f des aproape uneori nici jumate de ora nu trece fara sa faca.Scaunul e apossi face uneori mai mult( exploziv zici ca e constipata cat se chinuie pana iese) dar cel mai des face cativa stropi dr zice ca nu e diaree atat timp cat a luat f bimne in greutate-2 kg in 2 luni Miruna papa doar san asa ca dr a zis initial ca asa e scaunul de san dar vazand ca lucrurile nu se schimba deloc in bine am insistat sa imi recomande ceva asa ca am inceput sa luam de 3 zile calciu carbonic(de 2 ori pe zi cate un varf de cutit)si cam 50 ml mucilagiu de orez si nici o schimbare cat de mica[q] de cand am nascut-o desi ii schimb cam 10-13 pampersi pe zi nu s-a intamplat NICIODATA sa nu aiba kk in scutec ceea ce ma doare cel mai tare e ca nu reusim sa scapam nicicum de iritatia de la fundulet desi am incercat o multime de creme,ceaiuri si nici nu are cum atat timp cat e mereu kkcita aveti vreo idee ce as mai putea face ati trecut prin vreo faza d3e asta? Mihaela [copil] Miruna Elena-18.01.2010 si [copil] Daria-Stafania-16.11.2006 [url="http://s307.photobucket.com/albums/nn296/dastefa/evolutie%20Daria/"] asa creste Daria [/url]
buna, nu ar strica sa intrebi medicul daca nu cumva e de vina lapticul tau, mai exact poate ceea ce mananci si bei tu (anumite alimente sau bauturi) ii provoaca fetitei aceste probleme. nu ai incercat sa duci o proba la analiza - coprocultura ? doar asa, sa fii tu linistita... pentru iritatia de la fundulet: 1. nu folosi servetele umede - DELOC 2. nu folosi pudra - IRITA MAI MULT 3. dupa fiecare kk, speli fetita cu apa calduta si cu gel sau sapun cu PH neutru 4. se recomanda sa lasi bb cu funduletul "la aer" cat mai mult, DAR pentru ca fetita ta este inca ff mica, exista riscul sa raceasca daca o tii asa, mai ales daca nu este suficient de cald in casa la tine 5. cea mai buna crema, din punctul meu de vedere : MUSTELA pentru iritatii GRAVE de scutec (mai exista una, ambalajul este foarte asemanator, dar este de uz zilnic; ca sa nu le incurci, vezi ca scrie clar pe ambalaj - pentru iritatii grave de scutec); crema se aplica dupa fiecare kk (de fapt dupa fiecare spalare dupa kk), intr-un strat mai gros deoarece o parte din crema se ia pe scutec; actioneaza foarte rapid, de pe o zi pe alta roseata si ranile se vindeca si se estompeaza. PS. cum prepari mucilagiul de orez ? de curiozitate...sper doar ca nu pui zahar[:D], asa cum scrie in cartea lui capraru... Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

buna dimineata si multumesc mamicilor care mi-au raspuns nu am mai reusit sa intru pe forum de cateva zile bune intai ca am fost cateva zile singura cu fetewle si apoi a aparut la Miruna alta problemutza asa ca cea cu scaunul a trecut pe locul doi si acum legat de sfaturile pe care mi le-ati dat -nu folosesc servetele umede si nici pudra -o sterg dupa fiecare baita cu ceai musetel sau galbenele si/sau cu ulei de masline cu galbenele -bai de aer facem dar recunosc nu f des -am retinut recomandarile de cremutze pe carele-ati facut desi nu am cumparat inca niciuna din ele pt ca vad ceva ameliorare de la ce foloseam deja -i-am facut si o analiza la scaun si e ok -am fost la un control la un medic gastroenterolog pediatru si am primit acelasi raspuns ca si de la dr de fam-poate face oricat de des daca ia bine in greutate nu e nici o problema-are un tranzit mai accelerat Mihaela [copil] Miruna Elena-18.01.2010 si [copil] Daria-Stafania-16.11.2006 [url="http://s307.photobucket.com/albums/nn296/dastefa/evolutie%20Daria/"] asa creste Daria [/url]

NU o mai sterge cu ceai de musetel pe nicaieri, a fost o discutie la odiseea noastra si o mamica-biolog ne-a explicat cum e cu musetelul asta, cum favorizeaza si inmulteste microbii, infectiile etc. Nu am retinut exact explicatiile dar ce e sigur e ca nu-i bun la nimic ceaiul asta de musetel, numai agraveaza orice, poate si de aceea continua sa fie iritata. Si fetita mea alaptata exclusiv facea kk des pana pe la 4 luni, cateodata de 6-7 ori pe zi. Poate si mai des, am uitat de-atunci[:)] mami de Sophia-Diana (Sophiphi) [url="http://community.webshots.com/slideshow/576829553WlZKWq?mediaPosition=1"]10luni[/url] [url="http://community.webshots.com/slideshow/569102492pPlZPp?mediaPosition=16"]Manole forever[/url]

Da, si eu vroiam sa scriu acelasi lucru ca si ilinca legat de ceaiul de musetel. Cel mai bine e sa o speli cu apa calduta, fiarta eventual, dar renunta la ceaiuri. Legat de iritatiile la fundulet, eu am folosit Sudocrem cand crema de galbenele nu a fost eficienta. Si o crema de la Chicco, foarte buna. Multa sanatate! Ana-Maria, mami de [bibe] Eva Maria (23 aprilie 2009)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...