Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna seara, Sunt Iuliana mama a doi copii (un baiat in varsta de 10 ani si o fetita de 4 anisori) si sunt noua pe acest forum. Am citit mesajele voastre si am observat ca sunt si alti copii care au aceasi problema ca si fiul meu. Asi dori sa va spun povestea baietelului meu care are o problema la genunchiul stang. Acum 4 ani un copil a cazut din gresala pe genunchiul copilului meu. Nu am dat importanta pe moment deoarece acesta nu acuza dureri , dar dupa o saptamana genunchiul a inceput sa se umfle. Am mers la spital ,unde a fost internat cu diagnosticul Contuzie forte genunchi stang cu Hemartroza fiind operat. Pana in noiembrie 2008 baietelul nu a mai acuzat nici un fel de durere la genunchiul stang. In urmatoarea luna genunchiul lui a inceput sa se umfle din nou , ii amortea ingreunandui mersul. Am mers din nou la medicul ortoped DR.Ulici care nu a putut da un diagnostic clar si ne-a trimis la medicul pediatru Pacurar. Antonio a fost supus mai multor investigatii printre care si punctie articulara genunchi stang fiind diagnosticat cu ARTRITA JUVENILA IDIOPATICA forma OLIGOARTICULARA. Ca urmare a acestui diagnostic am urmat terapia cu Ibuprofen 400mg/zi si Salazopirina 1000mg/zi. Am urmat acest tratament pana acum 2 luni , timp in care genunchiul nu a mai creat probleme. In luna ianuarie , cand ne-am intors din concendiu , Antonio acuza dureri si am observat ca genunchiul lui se umflase din nou. Am crezut ca era din cauza faptului ca pozitia incomoda din avion si timpul foarte lung de zbor (15 ore) era cauza. Mergand din nou la doctorul pediatru i-a fost marita doza de Ibuprofen si Salazopirin timp de 2 luni. Se pare ca deja organismul baiatului se obisnuise cu acest tratament deoarece genunchiul nu prezenta ameliorare. Ne-am gandit sa consultam alt medic si ne-a fost recomandat Dr. Iagaru. Dansul ne-a spus sa facem rost de TRIAMCINOLON HEXACETONIN injectabil. Acum 2 saptamani am primit acest injectabil si i s-a administrat. Timp de o saptamana totul a fost bine , dar acum genunchiul s-a umflat din nou. Sunt foarte speriata si nu stiu ce sa fac si la ce medic sa mai merg. Imi cer scuze ca am scris o intreaga epistola , dar sunt foarte disperata de ceea ce se intampla cu baiatul meu. Am observat ca si voi aveti povesti asemanatoare si sper ca aici pot gasi solutii salvatoare pentru Antonio. Iuliana
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...