Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recomandare - Oncolog Urolog ?

Recommended Posts

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

• 5 months later...

Mvai fetelor, acum am vazut raspunsurile astea ... Chiar ma irita acest lucru, trebuie sa fie o greseala tehnica de a mea de nu am vazut ca s-a raspuns la acest subiect.

Multumesc de recomandari ... Imi folosesc si acum, desi tare imi ardea buza atunci cand am intrebat. Nu am inteles daca cei recomandati de voi sunt urologi oncologi sau doar urologi. Imi trebuie oncologie, tatal meu traieste de sase ani cu un cancer de colon si a primit semnale mixte de la doi doctori, Sinescu urologul si oncologul care il urmareste in legatura cu o eventuala operatie ... Sinescu spune ca nu e bine, oncologul cocheta cu ideea ca se poate incerca o extirpare a prostatei. Pana la urma a optat pentru raze, analizele au iesit mai bune, deci radiata si-a facut efectul dar atata timp cat tumoarea este inca acolo, nu cred ca este decat o prelungire a sperantei de viata ... In conditiile in care statisticile spun ca cancerul de prostata este curabil ... De aceea ar fi de dorit o alta opinie.

Am notat numele date de voi ... Orice informatie pe aceasta tema este spre interesul meu maxim [:)]

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...