Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (52)

Recommended Posts

Cine-l vede pe copil cum creste?

Nimeni! Numai cei ce vin din alta parte spun:

"Vai, ce-a mai crescut!"

Dar, nici mama, nici tata nu l-au vazut cum creste.

El a devenit in timp. Si in fiecare clipa a fost ceea ce urma sa fie.id="size4">

id="Script MT Bold">id="purple">

de Antoine de Saint-Exuperyid="purple">
id="right">id="Script MT Bold">id="size2">

[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]

Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul"

binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in

pantecele mamei sale,si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.

Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.

Parinte Ceresc, care porti de grija pasarilor cerului si

infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil

care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai

si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si

binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.

id="purple">
id="Script MT Bold">id="size3">

PROGRAMARI NASTERI APRILIE:id="blue">

[majoreta]Ioana5255id="red"> - 13.04.2010[majoreta]

[majoreta] Jocurbanid="red"> - 15.04.2010[majoreta]

[majoreta]arturiciiid="red"> - 20.04.2010[majoreta]

[majoreta]muricaid="red"> - 22.04.2010[majoreta]

PROGRAMARI NASTERI MAI:id="blue">

[majoreta]nikolett2445id="red"> - 10.05.2010[majoreta]

Capitole:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Povestea mea... Povestea noastra...
id="Script MT Bold">id="size5">id="red">

Candva, in 2010 vom fi mamici fericite un grup de 122 [gravi]id="red">id="size4">id="Script MT Bold">

Va fi o zi inid="purple"> lunaid="orange"> Aprilieid="red">, anul Domnului 2010id="size3">id="teal">

- unid="green"> [grup] deid="blue"> 4id="red"> [gravi] cuid="green"> 5id="pink"> [fetita]id="size5">

id="Script MT Bold">

[gravi]Ioana5255id="red"> UM 19.07.2009id="purple">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna dimineata

R_ocsyid="red"> multumim de capitol nou, cel de acum si ultimul deschis de tine....stiiam eu ca nu pierdem vremea atunci...

Despre mamica care s-a dus in cer...Dumnezeu s-o odihneasca [ruga]

Am luat si eu cadoul de la Cora Lujerului si parca ar fi fost facut atunci pe loc in graba.....in fine cel mai mult i-mi place biberonul Avent.Dar toate sunt bune.

Dupa cum stiti eu de la 28 la 32 sapt am tinut regim si BBlina aluat putin in greutate. In acelasi timp tiroida mea a fost data peste cap...ginecoloaga dadea vina pe tiroida si endocrinoloaga pe regim. Asa ca joi am mai fost la alta endocrinoloaga si mi-a zis ca tratamentul este bine condus si in acelasi timp ca si ginecoloaga a procetdat corect. Mi-a mai spus sa iau 10 max 12 kg pana la sfarsit.

Maine merg si eu la echo de trim III....sper sa ne arate fatzuca.

Nu mai pot sa stau pe fotoliu pentru ca ma impinge in ficat si noaptea nu mai pot sa dorm pe treapta...pentru ca ma doare tot acolo. Pe spate nici atat...simt ca nu mai am aer. Mai pot dormii doar pe stanga pana amortesc, apoi ma trezesc...off

P.S. zilele astea am tot citit capitolele din urma si am modificat listutza....eu am pus programarile pe prima pagina [:D].

O zi frumoasa sa aveti [flo]

Roxyid="red"> [gravired] 32+id="red"> cu [fetita] Dianaid="pink"> [9cer] AMR 7+ sapt [alap]id="purple">id="size3"> [9cer]

Site-ul meuid="red">

Site-ul nostru id="blue">

neata la amiaza si de la noi[:I]

mai devreme am facut ochisori cu toate ca bebelina la 06.30 fix a mai facut si ea cateva tumbe, ca deh donsoara fce aerobic nu ca maicasa puturoasa[:D]

cat despre mamica care a plecat spre ceruri , imi pare tare rau , Dumnezeu sa o aiba in paza, din pacate asa e la noi , muncesti ca un slav pana cazi de tot[bang]

fetelor mi s-a zbarlit pielea pe mine cand am vazut lista de programari pt nasteri[alcool]

nu imi vine sa cred ca totusi mai avem atat de putin si doamnee ce frica mai imi este[q]

asa creste bebicu

aleid="navy">[gravired] cu printesa Karina Florentina in 27 sapt id="navy">

ma[ruga]Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminteid="red">

Sa avem intr-adevar parte de un nou capitol doar cu vesti bune !id="green">

Lauritaid="green"> : mai am praji cu portocala m am pastrat doua randuri pentru noi iar restul am impartit-o ... asa scap eu de tentatiile din casa, dupa ce imi fac pofta nu stiu cum sa o dau mai repede ca sa nu ma mai bag in ea [:D]

Artuid="green"> : noroc ca imi trece repede supararea [:D] , dar sa stii ca si pe mine la nervi ma calmeaza ciocolata; e drept ca mananc una intreaga dar ce happy sunt dupa ( curios, ca se spune ca ciocolata agita , la noi efectul este invers [:)] ). Ma gandeam si eu de o vreme la crema de zahar ars sau la un lapte de pasare ( nici eu nu am facut pana acum ) , dar cum kg se tot depun , o tot aman pana in momentul in care mi se face cu adevarat pofta ; pana atunci ma multumesc cu o prajitura cam odata la 2 saptamani [:D] .

Am rezolvat eu cu capitolul ... au fost fetele putin mai active in dimineata asta [:)].

Elenaid="green"> : cunosc si eu senzatia de plictiseala pe care o aveai aseara, poti sa ai atunci 20 de filme noi si niciunul nu te atrage ... eu am cel putin 3 filme pe care nu le-am vazut in calculator si niciodata nu am chef de ele [:D]

Carla id="green">: City of Angels este unul dintre filmele mele preferate [:)]

Va doresc o duminica placuta in continuare !

[pup]

R_ocsy [gravired] 29 + [fetita] Ana Sofiaid="purple">

AMR 10 saptamani !id="purple">

Roxi : chiar ma intrebam cine are grija de listuta cu programari ... multumim [flo]!

Ma bucur ca iti merge bine cu regimul si ca te ti de el in continuare [:)]. Si eu din ce in ce mai des dorm pe partea stanga ; mai dorm si pe dreapta dar putin ca intotdeauna ma ia durerea de sold ... inca tot nu i-am gasit cauza [:D].

R_ocsy [gravired] 29 + [fetita] Ana Sofiaid="purple">

AMR 10 saptamani !id="purple">

Revin si eu scurt, sa va urez pofta mare-mare si siesta placuta!

Azi am purces si eu si mi-am facut pofta cu tiramisu... pe care l-am decorat, cum altfel, cu fructe de padure! [pofta] Il mai las putin la frigider si apoi ma apuc de infulecat! Binenteles ca i-am facut si poze, ca dupa ce nasc cu pozele o sa-mi fac poftele! [:D] N-o sa mai am nici timp de delicatesuri, dar nici constiinta n-o sa ma mai lase sa mananc asa cum am facut-o pe perioada sarcinii, de parca ar fi sfarsitul lumii!

Intre timp mi-am facut si pofta cu o supica de pui cu multe zarzavaturi si fidea de casa... niciodata n-o sa ma satur de supa! Abia astept sa incep diversificarea mazarichilor, sa le indop si pe ele cu supica, toata ziua! [:D]

Sa avem un capitol nou numai cu vesti bune si lucruri frumoase!

[pup][flo]

Carla,id="red"> 31+id="Arial Black">

[xdulci] in asteptarea [fetita] Sofiei Maria si a [fetita] Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas [paste]?

Blogul mazarichilor

Blog de mami

Roxy, daca ai timp si chef nu ma "ridici" si pe mine cu DPN-ul in aprilie? [:D]

Am mai zis eu si inainte, dar cred ca am trecut neobservata... Inca n-am stabilit data pentru cezariana, dar doctorita spunea ceva de 15 aprilie maxim... [olala]

Ma poti pune dupa Sabina, sa nu-i stric "placerea" de a fi prima, macar teoretic?! [:D]

Mersi![pup]

Carla,id="red"> 32+id="Arial Black">

[xdulci] in asteptarea [fetita] Sofiei Maria si a [fetita] Nataliei Emilia. Inca putin... [paste]!

Blogul mazarichilor

Blog de mami

Neata fetelor,

Carla te las pe tine prima. Eu nu ma supar, ba dimpotriva.

Foarte trista povestea lui Carmen. Mi se pare f urat, ca vicepresedinta companiei a declarat ca a murit ca avea o pereche de gemeni acasa. Rusine, mai ales, ca vine din partea unei femei.

Laurita, Marylenac asa e aveti dreptate, omul trebuie sa isi impuna niste limite, mai ales cand are familie, dar din pacate traim niste vremuri oribile intr-o tara de 2 lei unde angajatorii sunt pe tarlaua lor si exploateaza oamenii in epoca sclaviei moderne. Si eu pe vremea cand lucram in multinationala veneam acasa la 1-2 noaptea, ajunsesem sa dorm de sambata la pranz pana duminica seara, de 2 ori a venit salvarea la birou sa imi faca doza de calciu, si ce e mai trist munca mea la Budapesta era depusa de 2-3 oameni, iar eu la Bucuresti eram una singura. Din pacate sunt multe situatii similare in multinationale, afara le pica pixul la ora fixa si aici oamenii muncesc pana la epuizare. Acum vad ca au dat diagnostic de miocardita, pesemne compania Ipsos a platit o spaga pe masura, televiziunile isi fac audienta si apoi dupa 2-3 zile, daca nu chiar de maine lucrurile vor reintra in normal. Asa imi e uneori de sila de tara asta de 2 bani.

Sabina [gravi] 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...