Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (5)

Recommended Posts

• Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

'Neatza!

Am, vorbit aseara cu Tania, erau inca in spital, cu Anna cu perfuzii pana cand va reusi sa manance cate ceva. Dar m-am bucurat tare mult s-o aud pe langa telefon cantand vesela[il].

Sanatate multa si voua! La noi episodul a fost absolut izolat: puseu de febra, am reusit sa i-o scadem si ... gata. A mai facut Ana mea ceva figuri de genul asta de-a lungul timpului...

Crissy, bravo pentru intrarea in trim. 2! Sarcina cat mai usoara mai departe!

Noki, de-abia astept sa mai scapi de examene, proiecte & co. si sa en auzim mai mult pe-aici.

Morgano, offf, n-am cuvinte [:(]. Esti tare puternica sa faci fata la toate astea, multa putere si mai departe! Fetele cucuietele sunt bine?

Distribuie pe alte site-uri

'neata!

Sanatate multa micutelor anna a taniei si ana mica a marieiid="red">! sa va faceti bine curand.

deliaid="red"> te imbratisez cu drag [pup]

alinaid="red"> ce mai zici? mai aveti greutati cu missa cu iesitul afara? [pup]

laviniaid="red"> sa va fie de bine iesitul in oras [pk]

nokiid="red"> [hop] esti formidabila cum sari pe salteluta [pk][pk].Succes la faculta!!!

crissyid="red"> sanatate multa [pup]

maraid="red"> pe aceeasi lungime de unda [:D], alexia mea ma intreaba cand vine primavara cu flori si soare si cand mergem la mare [pk]

inaid="red"> ma gandeam la voi, [pup] mai da-ne cev avesti [:I].

bic id="red"> de cand schiaza sma? este fantastic ce bine se tine, mi-a placut tare mult [pk].

mariaid="red"> poti sa iei niste laptisor de matca pentru mai multa energie.

fetelor eu vreau sa merg cu copilasii mei la salina artificiala, am vazut ca exista cateva la noi in bucuresti, a fost cineva la salinele roman? cu toate tratamentele ei inca au muci si tusesc, vineri mergem din nou la orl sa vedem daca a trecut otita .

Roxana mami de Alexia si Matei.

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

'neata,

Gata, vine primavara, cu optimism inainte!

Crissyid="red"> pai tu nu erai in pat pana la sfarsitul sarcinii?[:-@]

Asa ca eu interpretez intoarcerea ta la servici ca semn bun! Sarcina frumoasa in continuare!

Morganoid="red"> imi pare tare rau ca s-a ajuns aici, nasoala treaba!

Corapid="red"> ce mai face Anais, i-au trecut mucii?

Mariaid="red"> multumim de vesti, Anna, refacere rapida![pup]

Asa au mai facut si ale mele, puseu de febra izolat. Bine ca nu s-a prelungit treaba.

Maria, poti sa zici ca-s dusa cu pluta cu fixurile mele dar cred ca aveti nevoie de cateva zile de concediu in 2, la inviorarea moralului, energiei si casniciei [:D].

Mandyid="red"> ce mai faceti, v-ati mai revenit pe toate planurile?

Neata fetelor!

Da, noi ne-am facut bine, muci lejeri, no pb.

Eu am o nebunie la serv si cand in intru in ea nu mai scot capul si nu mai am energie sa scriu.

Sanatate bolnaviorilor si bolnavioarelor!

Eu am intrat intr-un program de refacere, iau magneziu ca nu-mi mai erau creierii pe-acasa in ultima vreme si dorm in prostie, nu mai fac nimic altceva dar simteam nevoia crunta de odihna.

Faze la andrei:

vineri ma suna la serviciu ca vrea tiramisu. Ma duc eu la 7 magazine sa caut mascarpone, cafea bio fara cofeina decofeinizata cu apa sa nu aiba chimicale, piscoturi mai ok, bineinteles ca am dat o palrie de bani pe ele, vin acasa, fac prajitura repede-repede, (iese o bunatate dupa parerea mea), ii dau si imi spune "doamna bucatareasa de la gradinita face tiramisu muuult mai bun decat tine " [bang]

(desigur si pastele le face mai bine, si laptele cu orez, dar cu prajitura chiar m-a lovit [q])

azi m-am incaltat cu pantofi, poate-poate vine primavara

c & andrei-ardei [zz]14.11.2005 & cireshik anais [il]07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day id="teal">

corap, super tare! flavi , daca ii dau sa manance seara(de obicei cu scandal), imi zice: mami, lasa ca mananc maine la gradinita! acolo e laudata cat de bine mananca.acasa e jaleeeee.

roxi, tema cu marea e saptamanala.ultima data cerea sa-i caut costumul de baie.[pk]

sanatate micutelor !

morgano, putere maxima!nu voi intelege niciodata lipsa de fair-play din situatiile astea!

Mara [mamica], mami de Flavi (7 dec 2005) [zana] si Andru (8 ian 2009) [copil]

Pasiune de Bijouxid="red">

Yuuhuuuu...primavara a venit si la mine, asa ca si io-s in prima zi de pantofi. L-am sarbatorit de dimineata, in aceast mod, pe singurul grad din termometru. [flo]

E nebunie la mine-n viata: am predare de proiect azi si evident, bonus belele la serviciu. Da' macar e soare afara.

Maria, adica sa revin pe forum in forta in cativa ani? [:D]Mi-e ca nu mai gasesc pe nimeni. [:-@]

Corapino- da' de ce trebuiau sa fie bio? Adica ok ccafeaua decofeinizata, ca sa nu se dinamizeze (si mai mult) plodu'...da' restul de bio-isme? [alcool]

Poze cu noi [colegi]1 si 2

Filmuletze poznase id="blue">1 2 3 4 si 5

Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!id="purple">id="size1">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...