marianaditu Publicat Martie 15, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 15, 2010 fetita mea in varsta de 1 an si 7 luni are o iritatie pe obraji. este sensibila la pupaturi, murdarie si anumite materiale{nici fularul nu il suporta}. Am dat o cu crema baby{preparata in farmacie} apoi cu bepanthen si nu ii trece decat foarte putin. Acum o dau de 3 zile cu advantan milk amn auzit ca e totusi destul de puternic. e bun oare? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natalia_nica Publicat Martie 16, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 16, 2010 DAr la dermatolog ati fost? Si eventual la alergolog... "Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark Mami de [cavaler] Denis (17.06.2006) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ad_rianna Publicat Martie 16, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 16, 2010 advantan milk este o crema cu cortizon si se foloseste intr-adevar dar la dermatitele atopice mai degraba, cele care dau eczema. pe fata....nu ti-as recomanda sincer, mai bine consuma un dermatolog si pana atunci foloseste crema de galbenele si eventual bepanthen adriana & [url="http://community.webshots.com/user/ad_rianna71"][zana]Bianca si [auto] Tudor[/url] (03.11.2004) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rrox3 Publicat Martie 16, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 16, 2010 Fetita ta a avut probleme cu dermatita atopica? De cand are obrajorii iritabili si iritati? Ce zice pediatrul? Pana acum a manifestat si alte alergii? Eu zic sa folosesti o crema pentru piele cu tendinte atopice (cum e Stelatopia) si sa mergi la pediatru. Advantan nu-i de administrat dupa auzite. Cere un consult la un alergolog pediatru. El isi va da seama ce are fetita ta si va fi cel mai in masura sa-ti spuna cu ce sa o tratezi. Sanatate! Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha_iv Publicat Martie 16, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 16, 2010 Marianaditu, acum am venit de la pediatru cu copilul (noi avem 1 an). Avem o problema similara si medicul mi-a recomandat sa-i curat fata cu ceai de galbenele si pelin, apoi sa-i dau cu crema Dardia sau Trixera. Mi-a zis sa nu-l ung cu bepanthen. Am gasit doar Trixera la farmacie.....ffffff scumpa...78 lei (macar are 200 ml). Totusi, cred ca cel mai bine este sa-ti recomande pediatrul copilului tau o crema. Mamica lui Cristian Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana1979 Publicat Martie 16, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 16, 2010 Cel mai bine ar fi sa mergeti la consult la un dermatolog sau alergolog. Fetita unei prietene avea probleme relativ asemanatoare cu ale voastre, pediatra i-a tot dat unguente cu cortizon-cum este si Advantanul, si pana nu a ajuns la alergologie nu i s-a rezolvat problema. La ea a fost vorba de o dermatita atopica, si cu tratamentul recomandat a inceput sa obtina si rezultate bune. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.