Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

fetita mea in varsta de 1 an si 7 luni are o iritatie pe obraji. este sensibila la pupaturi, murdarie si anumite materiale{nici fularul nu il suporta}. Am dat o cu crema baby{preparata in farmacie} apoi cu bepanthen si nu ii trece decat foarte putin. Acum o dau de 3 zile cu advantan milk amn auzit ca e totusi destul de puternic. e bun oare?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

advantan milk este o crema cu cortizon si se foloseste intr-adevar dar la dermatitele atopice mai degraba, cele care dau eczema. pe fata....nu ti-as recomanda sincer, mai bine consuma un dermatolog si pana atunci foloseste crema de galbenele si eventual bepanthen adriana & [url="http://community.webshots.com/user/ad_rianna71"][zana]Bianca si [auto] Tudor[/url] (03.11.2004)

Fetita ta a avut probleme cu dermatita atopica? De cand are obrajorii iritabili si iritati? Ce zice pediatrul? Pana acum a manifestat si alte alergii? Eu zic sa folosesti o crema pentru piele cu tendinte atopice (cum e Stelatopia) si sa mergi la pediatru. Advantan nu-i de administrat dupa auzite. Cere un consult la un alergolog pediatru. El isi va da seama ce are fetita ta si va fi cel mai in masura sa-ti spuna cu ce sa o tratezi. Sanatate! Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Marianaditu, acum am venit de la pediatru cu copilul (noi avem 1 an). Avem o problema similara si medicul mi-a recomandat sa-i curat fata cu ceai de galbenele si pelin, apoi sa-i dau cu crema Dardia sau Trixera. Mi-a zis sa nu-l ung cu bepanthen. Am gasit doar Trixera la farmacie.....ffffff scumpa...78 lei (macar are 200 ml). Totusi, cred ca cel mai bine este sa-ti recomande pediatrul copilului tau o crema. Mamica lui Cristian

Cel mai bine ar fi sa mergeti la consult la un dermatolog sau alergolog. Fetita unei prietene avea probleme relativ asemanatoare cu ale voastre, pediatra i-a tot dat unguente cu cortizon-cum este si Advantanul, si pana nu a ajuns la alergologie nu i s-a rezolvat problema. La ea a fost vorba de o dermatita atopica, si cu tratamentul recomandat a inceput sa obtina si rezultate bune.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...