Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

DERMATOLOG PENTRU COPII

Recommended Posts

Buna seara , Va rog ajutati-ma cu adresa unui dermatolog bun de copii.Acum cateva luni baietelului meu de 3 ani i-au aparut pe fata niste bubite ca niste cosuri mici.Nu m-am panicat-eram la mare si am crezut ca sunt o iritatie de la soare , cu transpiratie-cam asa aratau. In timp insa nu treceau , unele se rupeau , si in timp se faceau ca niste pustule mici dar tari .Seamana cu niste negi de culoarea pielii. I-au aparut cativa pe fata , dar acum apar si pe gat si pe mambre. Nu sunt mari dar se vad clar si deranjant.Pe el nu il deranjeaza nu il manaca . Va rog sa ma ajutati cu un dermatolog bun , am fost la unul si mi-a zis sa il las in pace ca trec , sunt negi dar ,,nu moare nimeni din asa ceva " ligeea
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Buna, Imi pare rau ca treci prin asta!. Si noi ne-am luptat pe la aceeasi varsta cu o dermatita ciudata diagnosticata si tratata gresit de multi. Stiu ca ne-a ajutat foarte bine atunci o doctorita dermatolog de la Victor Babes (clinica particulara), dar din pacate nu ii mai stiu numele. Daca nu primesti alte idei mai concrete poti incerca acolo. Stiu ca au echipa buna si "rulajul" medicilor destul de mic. Miri2007 Mai scriu pe www.clubuljucariilor.ro
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...