ruxandra_sb Publicat Octombrie 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 11, 2011 Pt o zi impreuna cu copiii ce-ati recomanda de facut/vizitat in Budapesta? Iarna. multumesc [flo] Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch) id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buli Postat Octombrie 11, 2011 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2011 labirintul de sub castelul Buda si bastionul pescarilor, e spatiu si panorama faina mai e o constructie ciudata de langa muzeul de arta moderna, pe malul dunarii, e o spirala, M a alergat teribil, iar langa e un labirint micut. incerc sa-mi amintesc cum se cheama. aaa, si daca sunt pasionati, muzeul trenurilor, la noi a avut mare succes. ah, acum am vazut cuvantul "iarna" - ramane labirintul si daca nu e frig, merg si trenurile - insa aici 90% e afara. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danamiha Publicat Octombrie 12, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 12, 2011 Nu stiu ce varsta au copiii tai, al meu a fost impresionat de Muzeul Stiintei si Tehnologiei. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Publicat Octombrie 12, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 12, 2011 Gradina zoologica. O parte e afara dar exista si paviloane inauntru. Anya Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danamiha Publicat Octombrie 12, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 12, 2011 am vrut sa scriu de ea, dar noi am fost de mai multe ori doar vara. chiar langa ea este Vidampark , dar si aici am fost tot vara.Trenuletul copiilor , tot vara am fost cu el.Citat:citat din mesajul lui anyaGradina zoologica. O parte e afara dar exista si paviloane inauntru.Anyaalign="right" id="quote2"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karula Publicat Octombrie 12, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 12, 2011 Iarna la Budapesta este deosebit de frig, din cauza umezelii pe care Dunarea o intretine cum numai ea stie. Sa nu omiteti aspectul asta inainte de a pleca de acasa cu copiii! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxandra_sb Publicat Octombrie 17, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 17, 2011 multumesc frumos .. se pare c-ar fi mai indicat s-ajungem in alt sezon decat plina iarna Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch) id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricik Publicat Octombrie 18, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 18, 2011 Ruxandra, nici eu nu-ti recomand sa mergi iarna. Noi am fost pe 01.03(nu aveam copil pe vremea aia) si a fost atat de frig ca eu (care nu stiu ce e aia caciula[:D]) am stat cu caciula si gluga de la geaga peste plus manusi etc [alcool] Era ingrozitor de frig. Floricik mami de [copil] Maria Emaid="red">-12.12.2009 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda141 Publicat Octombrie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 31, 2011 Noi o sa mergem de Craciun. Stiti daca pe 25 ,26 e deschis ceva pe acolo ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramonzca79 Publicat Octombrie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 31, 2011 pe 25-26 e totul inchis...iti spun din experienta ...am petrecut craciunul din 2007 acolo si efectiv ne-am plimbat pe strazi....si mall-urile sunt inchise...abia pe 27 s-au deschis... ce am putut face a fost sa mergem la baile termale unde a fost f fain...chiar si facand baie afara...era zapada.... [foto]POZE...POZULICI [testoasa]puiutul meu, Erik [gravi]39+ [fetita] Brianna Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.