Alizee Publicat Octombrie 12, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 12, 2011 Cat costa infiintarea unei asociatii de proprietari de catre un avocat ? Multumesc. [flo] allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Publicat Octombrie 12, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 12, 2011 Nu stie nimeni ? allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadaflorilor Publicat Octombrie 12, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 12, 2011 la noi s-a ocupat un pensionar din bloc, nu l-a platit nimeni, avea timp si energie si s-a implicat el... Nina,[gravired] 30s+, [fetita] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Publicat Octombrie 13, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 13, 2011 Multumesc pt raspuns. Am mai cautat pe net si primul pas este sa se mearga la primaria de sector. Acolo, se vor afla toti pasii de facut. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramiris Publicat Octombrie 13, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 13, 2011 Citat:citat din mesajul lui allinta Multumesc pt raspuns. Am mai cautat pe net si primul pas este sa se mearga la primaria de sector. Acolo, se vor afla toti pasii de facut. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. Poti sa-mi spui unde ai gasit? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Publicat Octombrie 13, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 13, 2011 Citat:citat din mesajul lui ramiris Citat:citat din mesajul lui allinta Multumesc pt raspuns. Am mai cautat pe net si primul pas este sa se mearga la primaria de sector. Acolo, se vor afla toti pasii de facut. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. Poti sa-mi spui unde ai gasit? uite un link : http://www.avocat-dobrescu.ro/constituirea-unei-asociatii-de-proprietari/ allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.