Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

VIRUS CU MANIFESTARI GASTRICE!!!????

Recommended Posts

[bang]...DE 3 ZILE COPILUL MEU VOMITA...DESPRE MANCARE NICI NU PREA POATE FI VORBA.ARE 3 ANI SI 7 LUNI, LA GRADI A MERS CU INTERMITENTE,ADICA MAI CLAR, O SAPT ACASA, O SAPT LA GRADINITA.

PRIMA DATA NE AM CONFRUMTAT CU AMIGDALITA PULTACEE,FEBRA 39,6[alcool]..MEDICAMENTE, N AM SCAPAT DE ANTIBIOTIC BINENTELES...ACUM, AM TERMINAT CU AMIGDALITA SI NE IA CU VOMA!!!CONTROL, ANALIZE,NIMIKA CONCLUDENT.SI TOTUSI...FARA POFTA DE MANCARE, FAZA CIUDATA E CA NU VOMITA IMEDIAT DUPA CE MANANCA, CI CAM DUPA 2 ORE DE LA MASA.PEDIATRA NE A DAT SANZYME SI METROCLOPRAMID, A PALPAT PESTE TOT, NU ARE ABDOMEN ACUT, NU L DOARE LA PALPARE, DESI MAI SPUNE CA II ESTE RAU DE LA STOMAC.E APATIC SI MOFTUROS, EL CARE ERA COPILUL SPIRT[q][q][q]..AZI MEFRGEM SA FACEM UN ECO ABDOMINAL SA FIU SIGURA CA E DOAR CEVA GASTRIC FARA ATLE IMPLICARI.NICI NU MI MAI VINA SA L DUC LA GRADI,MI E GROAZA, PT IMUNITATE I AM TOT DAT, SI VITAMINE, CAVIT CU ECHINACEEA,ISOPRINOSINE, MAI NOU I AM LUAT PROTECTIS PICATURI, NATURAL 100%,NU MAI STIU CE SA FAC!!!!!!!DACA V ATI CONFRUMTAT CU O PROBLEMA SIMILARA VA ROG AJUTATI MA SI PE MINE..

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna,nu mai scrie cu majuscule, te rog

si al meu baietel a avut enterocolita asta groaznica, de joi noapte a vomat si a avut diaree, dar groaznic, nu asa, nici azi dupa o saptamana nu e complet refacut, ieri inca facea caca moale, iar pofta de mancare... e la pamant, i se face greata numai cand ma vede cu mancare in mana.

voma la fel, dupa o ora si chiar mai mult dupa ce a mancat

metoclopramid, enterol, furazolidan cam asta i le-am dat

sanatate

Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008

Ilinca si Rares

buna

iti inteleg supararea, dar nici cavit, nici isoprinosine, nici protectis, nici echinaceea nu pot preintampina o viroza cu manifestari gastrice.

amigdalita a fost provocata de un virus sau de o bacterie, pe cand aceasta enteroviroza de alt patogen, pe care l-ar fi putut contracta si acasa, nu numai la gradinita.

concert: lasa copilasul in pauza de mancare, mananca doar daca ii este foame - ce doreste, rehidratarea este de baza. cauzele vor trece cel mai sigur singure, cu sanzyme si metoclopramid cum a spus pediatra.

sanatate!

Roxana

Da. Eu pot oferi un raspuns pentru ca ne-am confruntat cu acest lucru timp de 1 an de zile, motiv pentru care am lipsit de pe forum o perioada si imi cer scuze tuturor.

Copilul, perfect sanatos cand a inceput gradinita, la 4 ani, a inceput in timp sa prezinte ganglioni unflati sub mandibula, intai in partea dreapta si apoi in partea stanga, fara alte simptome. Aproape 1 an, cu mers la doctor care ne-a spus ca este normal ca la copii sa se mai umfle ganglionii, copilul a dus afectiunea pe picioare. La inceputul celui de-al doilea an de gradinita a acuzat dureri de maini si de picioare si uneori de cap, care cam peste 3 zile erau urmate de o amigdalita pultacee foarte urata, cu febra foarte mare si care scadea foarte greu si urca la loc uimitor de repede.

In aceasta stare am ajuns cu el la spital prima data (Victor Babes), unde a fost diagnostic de amigdalita pultacee si a fost tratat cu penicilina injectabil 6 zile si inca 10 zile acasa.

Eu nu am fost multumita de modul in care se prezenta copilul dupa spitalizare, fara pofta de manare, dureri de cap continuu, stare de voma continua, si m-am dus cu el la Sanador unde am facut un exudat faringian (desi facuse si in spital dar iesise ok).

Nu am apucat sa sa-l tin acasa 1 luna, ca au inceput din nou sa se umfle ganglionii, a facut din nou acea amigdalita, am ajuns din nou in spital, din nou tratament......... Intre timp am primit de la Sanador rezultatul la exudat cu streptococ betahemolitic grupa A fapt pentru care spitalul ne-a recomandat Moldamin 1 la 7 zile.

A treia oara, peste inca 1 luna, s-a repetat figura desi copilul se afla sub Moldamin.

Am ajuns la Victor Gomoiu unde ni s-a spus ca ei nu sunt de acor cu Moldamin, i-a facut 8 zile injectabil cu Zinat+Gentamicina, cert este ca in 3 zile copilul manca si nu mai avea greata, lucru care nu se mai intamplase de mult timp deja.

Minunea insa nu a tinut pentru ca peste inca 1 luna ne-am intors la Victor Gomoiu de unde ne-au trimis la Fundeni pentru analize in vederea inlaturarii unui diagnostic mai grav. La Fundeni rezultatul a fost de copil sanatos, imunitate foarte scazuta.

Dupa inca o internare la Victor Gomoiu, si ultima, am aflat prin niste prieteni de diagnosticarea si terapia prin Metatron (rezonanta electro-magnetica) + fitoterapie. Imediat la iesirea din spital am mers la doctorul care facea aceasta terapie, total neinvaziva, nedureroasa si foarte exacta care timp de 4 luni l-a tratat, recomandand in acelasi timp echinaceea si Excellium (ganoderma micelium).

Noi am luat acest Excellium + ganoderma extract presat la rece de la Nature Bounty care impreuna cu terapia cu Metatron ne-a scos copilul din aceste probleme care credeam ca nu se mai termina.

Il pot recomanda in acest sens, cu toata increderea, desi la inceput am fost cam rezervata, pe doctorul Ene Ciprian - tel.0745022110 pe care-l puteti gasi si pe internet.

Sanatate multa si spuneti-mi daca va mai pot fi de folos cu ceva.

Aditza, in primul rind, linisteste-te...nu trebuie sa intri in panica (sau sa scrii cu majuscule, ma dor urechile![:D].

Copilul tau are enterocolita /gastroenterita sau cum i-o mai fi spunind, adi8ca un virus la stomac.

Si Maya mea este acum spre sfirsitul (sper) unui astfel de episod. Face in fiecare an dupa ce incepe gradinita, nesmintit, indiferent de orice fac sa o protejez. Este a treia oara si pot sa-ti spun ca de fiecare data a fost putin mai bine...daca se poate spune asa ceva. Prima oara virusul luat a fost "celebrul" Rotavirus care a doborit-o pur si simplu, am ajuns cu ea la spital.

Acuma, ce pot sa-ti spun din experienta noastra:

1. Nu sint multe de facut pina cind virusul nu-si face mendrele. Aici nu se prescrie mare lucru ptr asta, cel mai important este hidratarea, pericolul cel mai mare la astfel de boli este deshidratarea.

Chiar daca sa zicem o zi, la debutul bolii nu-i dai sa manince, doar sa bea dupa aceea trebuie sa incerci sa-l faci sa manice. Cit de cit, putin, dieta BRAT (banane, orez, applesauce si toast) e f buna. Nu te speria daca mai vomita sau are diaree, organismul trebuie sa scape de virus, sa se curete, to flush it out cum se zice.

Stiu cit sint de inspaimintatoare enterovirozele astea, crede-ma, Maya mea are si un stil spectaculos de a voma, de fiecare data dupa boala trebuie sa spal toata casa cuclor, inclusiv peretii...Insa trece, crede-ma si daca stii cum sa gestionezi boala, nu ajungeti la spital.

Deci, nu uita, hidratarea e ffff importanta. Sarurile de rehidratare sint excelente ptr asta. Dieta BRAT, putin cite putin, cu muuuuuulta rabdare.

Si da, gradinita este un cimp f fertil si ptr virusi si bacterii, copulu se va intari treptat , isi va cladi imunitatea si va fi mai putin bolnav . Hai ca m-am intins destul...

Sanatate multa si putere!

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:

http://aloneinholyland.blogspot.com/

va multumesc tuturor care mi ati raspuns.mii de scuze pt majuscule!!![flo].cred ca e una dintre cele mai nasoale manifestari de virusi care pot aparea la copii.din pacate daca i am putea feri, ar fi o treaba ,dar cam greu...de acasa, cam greau sa mi faca enterocolita.toate probleme au inceput odata cu gradi,dar trebuie sa continuam,si sper sa nu mai crizez incontinuu...[:)].deja a inceput sa se simta mai bine.binenteles, regimul sugerat si ramona2006,fara el nu era nici o sansa sa si revina.si multe lichide, absolut de acord.dar al meu copil nu vroia nimic!asta era probl, cum sa l ajut daca el nu vroia nici sa bea nici sa manance?si n am avut ce face si l am amenintat cu spitalul si perfuziile..nu ca ar sti cu ce sa manaca asta ce ne a ferit Dumnezeu pana acum, dar stie de ac de la luat sange ,asa ca,santaj[:D]...si ne am urnit oarecum..si da, alta data e bine de stiut si de facut vaccinul suplimentar pt virusi stomacali[bang]..asta in caz de al 2 lea bebe[:)].sanatate la mamici si copilasi

In cazul nostru am luat adultii virusul si copilul nu. Sau nu inca. Multi colegi de la seviciu l-au luat si ei.

Da niste dureri cumplite, eu le-am descris ca pe durerile si starea proasta pe care o aveam in prima zi de ciclu din adolescenta cand vreme de cateva ore imi era asa de rau incat ajungeam sa vomit, o colega le-a descris ca pe durerile de nastere.

Eu am scapat dupa 2 zile, in afara de un paracetamol nu am luat altceva, colega mea dupa cateva ore: a luat un paracetamol repede. Discutand una cu alta, am aflat ca am avut in comun nu numai boala, ci si un probabil remediu.

Paracetamolul fiecare l-a luat pentru altceva: eu dureri de cap, ea temperatura.

DianaD & Alexandru 12 04 2006id="blue">

www.ghid-az.ro

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...