Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (53)

Recommended Posts

A FOST ODATA CA NICIODATA, ASA INCEPE ORICE POVESTE SI ASA VA INCEPE SI POVESTEA NOASTRA... A[pool] DELFINASILOR DE IULIE-AUGUST 2010 [pool] id="Trebuchet MS">id="red">
id="size3">http://[/url]
Dragi viitoare mamici,Fie ca protectia Domnului sa fie peste noi, peste pruncusorii din burticile noastre si peste familiile nostre, sa-i binecuvanteze cu sanatate, dezvoltare deplina si sa-i putem duce pana la termen
id="left">id="Georgia">id="size2">_________________________________________________________________________________id="green">
[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]id="Book Antiqua">id="size4">id="Georgia">Doamne, cel care ai zis oamenilor: " Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.Parinte Ceresc, care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu parasi robii Tai si ocroteste prin Harul Tau pruncii nostri si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Doamne fii cu noi si da-ne izbanda dupa Sfanta Voia Ta. Aminid="Georgia">.id="size2">id="teal">_________________________________________________________________________________id="green">
Asa a inceput frumoasa noastra odiseeid="brown">1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50],51,52_________________________________________________________________________________id="green">
[bis]Si o noua poveste incepe astfelid="Script MT Bold">id="size4">id="purple">[bis][surf] Suntem un [grup] de id="Impact">99id="red">id="size4">id="Script MT Bold">[gravi]id="size3"> [surf]id="left">id="left">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 203
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Azi am ajuns si eu la dr gineco sa ma laud cu tensiune 9/5 (de obicei am 10/7). M-am speriat, am crezut ca dauneaza lui bb. M-a intrebat daca sunt obosita si m-a trimis acasa sa beau multe lichide si un paharel mic de vin (cafele aveam 2 baute).

Vad ca fetele cu eco nu au aparut asa ca... ma duc la nani ca maine am o zi grea.

Noapte buna, burtici!

Cristina [gravi]16 s [*]& [zana] Elise-Stefania

Aici nu tre sa spui gata a venit primavara ca a doua zi ninge, in 2008 la inceputul lunii mai inca mai era zapada, apoi intr-o saptamana s-a topit totu....inca o saptamana si era inverzit, cam asa stau lucririle pe-aici.[:D][:D][:D]

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Graviduta fericita [gravired] 17+ de [baietel] si [fetita]

Buna din nou

Moaama ce ati mai povestit....[:D][barfa]

Sa vedem daca am retinut ce am citit...de obicei nu mai ramane nimic in cap dupa ce citesc muuulte pagini...deci...

Maurice asteptam poze din concediu si este bine ca te-ai debarasat de frigul de aici si te-ai distrat.

Hbro felicitari pentru [baietel], acum ai o pereche minunata...sa creasca mare si sanatos si sa stea in burtica pana la 40 de sapt.

Mirela2 te asteptam cu marea veste in mai...sper ca vei intra sa ne-o dai si sa dea Domnul ca sa fie bine pana la capat de data asta.[ruga] si apoi asteptam sa-ti vedem burticuta cum creste. Dumnezeu sa te ajute [pup]

Crissy ai grija maine si nu te stresa prea tare...noapte buna[pup]

***************************************************id="green">

Elena, [gravi] 23+ cu [baietel]

Si mamica de Luisa id="red">( 23.07.2005)id="red">[zana]& Beatriceid="red"> ( 02.06.2003)id="red"> [zana] id="Script MT Bold">id="size3">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...