Mari-Mariuk Publicat Martie 16, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 16, 2010 Buna seara. Citesc de ceva vreme pe acest forum, si in sfarsit mi-am facut cont! E placut sa ai cu cine vorbi despre sarcina si despre copii. Am 11-12 saptamani de sarcina, si deja am citit destul de multe despre asta. La medic am fost in februarie si trebuie sa merg iar zilele/saptamana viitoare, asta in functie de cum reusesc sa imi fac programarea. Pana acum a fost usor, adica am avut oarece greturi, dar nu insuportabile, mi-a fost si inca imi este foarte somn , am mancat tot ce mi-a trecut prin minte, astfel nu am avut timp de pofte. Schimbarea mare este la parfumuri: acum imi plac cele dulci pe care nu le suportam inainte. Sper sa imi treaca repede asta[:D]. Voi incerca sa scriu mai des, nu doar sa citesc. Seara placuta. [gravired]11+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitzy Publicat Martie 16, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 16, 2010 Sarcina usoara si pana la termen! Poti intra si povesti despre multe altele la odiseea de septembrie-octombrie, cred ca acolo te incadrezi la varsta ta de sarcina. Iti las linkul: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149928&whichpage=5 Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de [zana] Diana id="red"> (24.04.2008) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts