Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bine v-am gasit!

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

fetele vreau si eu o parere....sau mai multe:)

sunt insarcinata in 5saptamani.de fapt nu stiu exact 5 sau 6,ma rog uni aflu exact.sotul meu este plecat din tara de 2 saptamanisi se intoarce la sfarsitul lui noiembrie.ce sa fac?le spun parintilor si socrilor k vor fi bunici sau nu?dupa calculele mele ar trebui sa am cam 11 saptamani cand se intoarce sotul,se vede burtica pana atunci?

sarcina usoara si bebelusi frumosi si sanatosi tuturor![flo][flo][flo]

Distribuie pe alte site-uri

In primul rand felicitari addya_21!Sotul tau stie deja ca esti insarcinata,nu-i asa? Ar fi frumos sa le dati vestea cea mare bunicilor impreuna,nu stiu in ce relatie esti cu ei dar eu nu as putea rezista sa nu-i spun mamei mele. Orice decizie ai lua,poti fi linistita ca la 11 saptamani burtica nu se vede inca.S-ar putea insa sa observe intre timp alte siptome ale sarcinii : greturi,ameteli,pofte,...Eu sunt mamica unui baietas de 8 luni,David Gabriel.

Buna Addya_21,

in primul rand bine ai venit!

Referitor la intrebarea ta, stiu ca se recomanda ca pana in luna a 3-a sa nu se faca anuntul public pentru ca sarcina nu este definitiv fixata si se pot intampla multe. Sigur ca persoanele apropiate ar putea fi exceptate de la regula dar stii cum e cu un secret cunoscut de mai mult de 2 oameni....

Eu una nu cred ca as avea rabdare 3 luni pana sa spun la toata lumea si nici nu a fost cazul, pentru ca mie mi-a fost rau si a trebuit sa-mi iau concediu medical asa ca a aflat toata lumea tot de pe la 6-7 saptamani.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...